Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 042
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
IRusinova, пожелавам Ви светли празници и Новата година да Ви зарадва с много положителни емоции, голям тумбак и едно малко вързопче в ръцете!  Hands Pray Flowers Four Leaf Clover
ddd29, благодаря, че сподели. Мисля, че е полезно за всички ни   Пожелавам Ви от сърце много късмет и наистина това да е Вашият опит, увенчан с пухкав финал!  Relaxed
Ние с д-р Тургут се запознахме на 10.12 и мнението ми е едно към едно с Вашето! След няколко минути разговор вече бях напълно спокойна, уверена, очарована и от отношение и от професионализъм и от Човещина.
Ще разкажа накратко как минаха при нас нещата:
В 11:00 ч. имах записан час за цветна снимка, а от 11:30 ни беше консултацията с д-р Тургут. Към 11:10 влязох за снимката изключително притеснена и уплашена какво ми предстои и дали ще се справя. Имам правена една цветна снимка в Б-я с пълна упойка и то не защото ме е страх от болката (аз търпя много на болка) ами защото много ме уверяваха, че така е по-добре. Идеята бе да не направя спазъм и да разваля снимката. Та в Турция влязох със свито сърце, но излязох с убеждението, че там е нашето място! Мина изключително добре, бързо и напълно безболезнено. Тук е момента да подчертая, че при мен нещата излязоха отлични и всичко е наред (нямам запушвания). Може би и затова не усетих нищо като болка и дискомфорт. Може би много леко напрежение, все едно ще ми дойде Ц.
Та дойде и заветният момент.... Със силно туптящо сърце пристъпих плахо, плахо прага на кабинета. Там се появи един усмихнат, излъчващ спокойствие и увереност Човек, който ни поздрави и покани да седнем. Направи ми силно впечатление, че стартира разговора с това, че минути преди да влезем отново е погледнал "досието" ни, за да си припомни какъв е нашият случай. Започна един много лек и ненатоварващ разговор. Разпита ни подробно за всичко, обсъдихме подробно всяка преминала процедура, всеки неуспех, всяко наше притеснение. Докато говорихме донесоха и снимката. Показани я и ни обясни подробно всичко по нея. Последва преглед и отново разговор.
Не знам как да опиша чувствата си... Беше вълшебно, ако мога така да се изразя...Laughing   Почувствах се значима, почувствах се разбрана, почувствах се спокойна, почувствах се уверена в себе си и че няма сила, която да ме спре да имам още едно детенце!
Не мога да не спомена и Хафизе - изключителна млада дама, много мила, която постоянно беше с нас, обясняваше ни, превеждаше и всичко минаваше с лекота и без напрежение.
Не знам какво друго да кажа, тъй като все още съм силно развълнувана. Ако някой го интересува нещо по-конкретно, с удоволствие ще споделя!
Аз, също като ddd29, бях замислила да посетя няколко клиники, които си бях набелязала, но по стечение на обстоятелствата не успях да си организирам нещата и записах консултация само при д-р Тургут. Еми и аз го усетих веднага като "нашият човек" и мисля, че явно така е трябвало да стане.
Имам сили, имам надежда, имам хъс да продължа (бях ги изгубила последните 2 години...)

Силно вярвам, че скоро ще "отворим" нова страница от живота ни и ще бъдем истински щастливи, като едно голямо щастливо семейство. Не губете вяра и Вие!!!  Wink

П.С. докато пиша тук Хафизе ми пише, че следващият ми преглед ще започне с 15 мин. по-късно от уговореното, представяте ли си? Smile  Може да е нещо малко, но ми прави огромно впечатление. Не е като да чакам с часове пред кабинета на доктора (в България) и да не знам какво се случва и кога ще вляза...
Здравейте, можете ли да споделите дори и на лично. Как стана записване на часът при доктора? И какви са цените при него? В лири или евро? Аз все още се колебая къде и как да избера новата пътека към Турция.

# 271
Здравейте момичета, пациент съм на Мемориал, засега с 1 неуспешен трансфер. Планираме 2ри  в началото на януари, този път на естествен цикъл (първият беше програмиран с естрофем). Тъй като изпитвам затруднения в комуницията с координаторите в Мемориал, бихте ли ми казали как се процедира на естествен цикъл? Предполагам че отново трябва преглед на 2ри ден, но не съм сигурна какви хормони трябва да се пуснат, и то в кои дни точно.
Благодаря предварително на всички ви!

Хормоните, които на мен ми казаха да пусна на 2-ри ден бяха ЛХ, естрадиол и прогестерон плюс преглед. След това същите хормони на 10-ти ден + преглед. След като видяха, че имам 19мм доминатен фоликул ме изпратиха и на следващия ден на преглед и същите хормони. Същия ден ми казаха да си поставя овитрил и трансфера беше след 5 дни
Успех този път на вас!
🍀🍀🍀

# 272
  • София
Krisito32, писах Ви...

# 273
_Reni_renI_ Пожелавам ви и на вас успех, догодина всички да гушнем сладки бебенца. Много се радвам,че сте имали същите чувства и емоции като нашите със срещата ни с др Тургут. Доверие лесно се губи,вярвам че повечето от вас го загубихме тук в България. Нооо след срещата ни с него,отново се доверих вярвам,че този път е на точният човек! В предният пост пропуснах да спомена цветната снимка. Аз никога не съм имала такава. Нямам база за сравнение каква е в Бг. Направих първата си преди консултацията с др Тургут. Няма да ви лъжа от всичко изчетено бях много изплашена,но напразно, нито разбрах кога е започнала нито кога свърши. Дано при всички на които предстои ЦС да е така. Имам леко изменение в дясната тръба вероятно поради факта,че мината година ме оперираха по спешност от апендисит,но нищо тревожно. Слава богу Не се налага хистеро или лапаро. Януари живот и здрави имаме зелена светлина за стартиране.

# 274
Момичета, малко извън от темата, но вярвам че можете да ми помогнете. Имаме нужда от преглед в България при уролог. Не е свързано с ин-витро, просто обикновен преглед. Можете ли да ми препоръчате лекар?

# 275
Момичета, малко извън от темата, но вярвам че можете да ми помогнете. Имаме нужда от преглед в България при уролог. Не е свързано с ин-витро, просто обикновен преглед. Можете ли да ми препоръчате лекар?
https://m.bg-mamma.com/?topic=136885

# 276
  • Пловдив
Здравейте , каква е цената в момента е Турция на Progestan Dex 25,    Proluton depot 500 ,  Oksapar

# 277
Момичета, мина и нашата консултация с д- р Шахин.  Бяхме решили да направим среща и в друга болница  но докторът ни спечели още на петата минута. Така че, живот и здраве края на януари отиваме Simple Smile  И се старая да си планувам нещата доста по-отрано. За болницата разбрах, че ще платим в евро, интересуваме  повечето хотели, Ехомар за цветната снимка, аптеките и по-големите магазини дали приемат евро или само в турски лири. Ако може да ми дадете и съвет от личен опит дали е по-лесно тука да си купим турски лири, в смисъл там да не обикаляме много много по странични задачи.
П.П. Чета старите теми, но имам много да наваксвам, ако някъде е обсъждано, моля да ме извините, че питам пак.

# 278
Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх

# 279
Здравейте, аз съм на 39 години, три лапароскопски операции - ендометриоза и миомни възли; с отстранена щитовидна жлеза поради папиларен карцином, изчерпан яйчников резерв (АМХ 0,12). За 3 години инвитро в столична клиника, имаме 14 пункции от които само 4 ембриона достигнаха 5ти ден. Направих ме два трансфера - един на два свежи ембриона и един на два замразени, за съжаление с отрицателен резултат. След Нова година ще се ориентирам към Истанбул. Спрях се на две клиники Мемориал и Бахчеджи, ще опитам с час и за двете. Имам много малък шанс, но голяма надежда да се случи нашето чудо Simple Smile

# 280
Здравейте, аз съм на 39 години, три лапароскопски операции - ендометриоза и миомни възли; с отстранена щитовидна жлеза поради папиларен карцином, изчерпан яйчников резерв (АМХ 0,12). За 3 години инвитро в столична клиника, имаме 14 пункции от които само 4 ембриона достигнаха 5ти ден. Направих ме два трансфера - един на два свежи ембриона и един на два замразени, за съжаление с отрицателен резултат. След Нова година ще се ориентирам към Истанбул. Спрях се на две клиники Мемориал и Бахчеджи, ще опитам с час и за двете. Имам много малък шанс, но голяма надежда да се случи нашето чудо Simple Smile
Аз съм като теб , без ендометриозата. Но Амх беше 1 . В Мемориал имах един ембрион след ПИД и успешна бреме нност. Дано се получи бързо ! Една яйцеклетка трябва само Simple Smile Виж си витД , пий добри мултивитамини преди опита. Аз бях намалила глутен и млечни и захар - за качеството на яйцеклетките.

# 281

Ако правилно разбирам 14 пункции са си 14 стимулации ...
Искам само да ви поздравя за издръжливостта и волята да продължавате да се борите.

# 282
Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх
Аз по евтини от £180 за двата необходими beta hCG не намерих. Дори и да се свържите с джипито си няма да има голяма полза…. Поне моето каза, че този тест не го поемат, ако не е нещо спешно …. А това за тях не влиза в класация “спешност”. Та платих си на частна лаборатория и чаках 3 дни за резултатите, защото се случи в петък да направя първия тест и чаках до понеделник следобед за резултатите.

Пожелвам ви хубав резултат на теста ☺
Тогава всички пари на света си струва да се дадат ☺🍀

# 283
Здравейте ! На мен без проблем ми дадоха направление за кръвен тест . Обадете им се ранно сутринта и им обяснете

Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх
Аз по евтини от £180 за двата необходими beta hCG не намерих. Дори и да се свържите с джипито си няма да има голяма полза…. Поне моето каза, че този тест не го поемат, ако не е нещо спешно …. А това за тях не влиза в класация “спешност”. Та платих си на частна лаборатория и чаках 3 дни за резултатите, защото се случи в петък да направя първия тест и чаках до понеделник следобед за резултатите.

# 284
Здравейте ! На мен без проблем ми дадоха направление за кръвен тест . Обадете им се ранно сутринта и им обяснете

Здравейте момичета! Към тези от вас, които са в Лондон, къде си правите кръвния тест?  Опитвам се да се свържа с личния лекър, за да ги попитам дали е възможно да го направя при тях при положение, че цялата процедура е била в Турция, но за сего не успявам. Чакам на телефона по повече от 20мин и нищо. Проверих някои частни клиники, които са в блозост до нас, но цените им са простоо УААААУ, около 200£ 😱😳😱. Ще съм благодарна за всякакъва инфорамция. Ххх

Хубаво е, че има влизащи в положение. Моите явно не са!

Общи условия

Активация на акаунт