Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 078
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
Някой да ми препоръча какво обезболяващо да взема преди цветна снимка. Само да отбележа, че това ще ми е втора снимка в Ехомар и първата много много ме боля ( всичко беше наред с тръбите и матката). Сега искам да избегна тази болка.

Упойка!

# 316
Някой да ми препоръча какво обезболяващо да взема преди цветна снимка. Само да отбележа, че това ще ми е втора снимка в Ехомар и първата много много ме боля ( всичко беше наред с тръбите и матката). Сега искам да избегна тази болка.
Аз правих офис хистероскопия, времетраене 15 -20 минути цялата процедура.
За обезболяване 1 свещичка профенид 1 час преди процедурата и 1 аулин 30 минути преди процедурата.
Имаше болка разбира се, но в рамките на търпимото и с 1 - 2 изпотявания при по-силна болка, но то минава за секунди.
Казвайте на лекаря спре, ако много ви заболи.

# 317
  • София
Моята не беше офис хистероскопия, а нормална с пълна упойка преспаха ме в 10ч. заспах точно пред операционната и се събудих в 12,30ч.
Правете сметка 2ч. и 30мин. съм била под упойка, но имаше човек до леглото ми който стоеше и отговаряше за мен. Щом се събудих жестоко ме втрисаше бях завита с чаршаф и се тресях на леглото човека отиде и донесе олекотена завивка и хубаво ме уви да се стопля, устните ми бяха изтръпнали и не ги усещах.

# 318
Здравейте, как протича хистероскопията в Мемориал, и може ли на следващият ден да се пътува?
Здравей на предния ден в 10 часа трябва да спреш храната и пиенето,също така ще ви направят pcr,кръвни изследвания и ренгенова снимка.На самия ден ще ви викнат по-рано,ще ви настанят и после ще ви свалят долу упойката е пълна,венозна след това ви връщат в стаята.Седите около 4-5 часа и ако всичко е наред ви пускат да си отивате.Не препоръчват пътуване на същия ден.Но на другия няма проблеми.Ако има питайте ме нещо : )
аз да попитам ,някой има ли резултати от хистология в мемориал за полип?

# 319
  • София
Здравейте и Весела Коледа!
Някой би ли споделил как протича подготовката за ЗЕТ при д-р Тургут?

# 320
Здравейте, изчетох темата назад и все повече се убеждавам, че следващата ни стъпка ще е в Турция. Вече имам второ неуспешно инвитро в БГ, а преди това и 4 инсеминации. Мисля, че проблемът е свързан с качеството на яйцеклетките, защото на посл. инвитро от 8 извадени; 6 годни, 4 оплодени и накрая един ембрион на 4 ден. Отделно потенциално има и имунологичен проблем, чакам си резултата от имун.биопсия. Ориентирала съм се за консултация в Аджибадем Маслак и при д-р Тургут на база на мненията тук. Благодаря на Pepita за подробната информация за Аджибадем. Чудя се дали да не направя и консултация в Мемориал, но не знам дали ще са подходящи на нашия случай.

# 321
Как се поставя инжекция лукрин депот? Мускулно ли е??

# 322

Подкожно в корема лукрина.

# 323

Това сигурно ли е? Понеже от болницата ми казаха, че трябва да ми я постави медицинско лице, не мога аз сама да си я поставям. Обърквам се. Може някоя дама, която си е поставяла Лукрин Депо да се свърже с мен, имам няколко въпроса.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:35 от mileneira

# 324

Това сигурно ли е? Понеже от болницата ми казаха, че трябва да ми я постави медицинско лице, не мога аз сама да си я поставям. Обърквам се. Може някоя дама, която си е поставяла Лукрин Депо да се свърже с мен, имам няколко въпроса.
Здравейте.Две от стимулациите ми бяха с Лукрин.Ако мога с нещо да съм полезна, пишете ми.

# 325
Аз си поставих инжикцията предния месец. Сама я сложих но така силно и нъвътре забодах иглата, че ме боля дълго после и имах белег. Тя е дълга и много остра с голямо уше, или там както се казва. Не препоръчвам сама да се боцкаш. Ти нали си пред трансфер, защо ще я слагаш?

# 326
Здравейте дами след 2 неуспешни ин витро реших да се ориентирам към Турция но в коя клиника при кой лекар не съм запозната моля за помощ.

# 327
Здравейте дами след 2 неуспешни ин витро реших да се ориентирам към Турция но в коя клиника при кой лекар не съм запозната моля за помощ.

Отделете си малко време и се върнете в тази и другите теми назад. Ще намерите купища информация и споделени опит. Ще са ви от полза.

# 328
В началото на групата (първи пост) има подробна информация както за всички изисквания така и за клиниките.

Повечето дами тук са пациентки на Мемориал, Бахчеджи, Аджибадем или д-р Тургут. Може да си направите консултация с всичките, като даже за повечето мисля, че е безплатна първоначалната консултация. За самото записване вижте контактите на кординаторите в този начален пост на групата.

Мисля че има и дами, които са през Турмед - агенция посредник, която съдейства и за организиране на първа консултация. Ако някоя дама иска да се включи тук с повече инфо Simple Smile

Аз лично съм пациентка на д-р Тургут, който си има самостоятелен кабинет (а пред това е бил в Мемориал и Бахчеджи). Ние се спряхме на него след като изчетох всички теми назад.. имахме намерение да направим консултация и в Мемориал, но просто си паснахме с него и се отказахме да търсим друг Simple Smile

Съветвам ви да си направите консултация с които сметнете за удачно и да си изберете лекар, който да усетите, че вашия човек и може да му имате доверие Wink Със сигурност нивото е на години пред това в БГ и на 4те места! Успех!

# 329
Някоя от вас има ли стимулация по дълъг протокол в Турция и при кой лекар? Каква е причината за това? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт