Клиники в Истанбул - тема 14

• 57 084
  • 770
  •   1
Отговори
# 330
В началото на групата (първи пост) има подробна информация както за всички изисквания така и за клиниките.

Повечето дами тук са пациентки на Мемориал, Бахчеджи, Аджибадем или д-р Тургут. Може да си направите консултация с всичките, като даже за повечето мисля, че е безплатна първоначалната консултация. За самото записване вижте контактите на кординаторите в този начален пост на групата.

Мисля че има и дами, които са през Турмед - агенция посредник, която съдейства и за организиране на първа консултация. Ако някоя дама иска да се включи тук с повече инфо Simple Smile

Аз лично съм пациентка на д-р Тургут, който си има самостоятелен кабинет (а пред това е бил в Мемориал и Бахчеджи). Ние се спряхме на него след като изчетох всички теми назад.. имахме намерение да направим консултация и в Мемориал, но просто си паснахме с него и се отказахме да търсим друг Simple Smile

Съветвам ви да си направите консултация с които сметнете за удачно и да си изберете лекар, който да усетите, че вашия човек и може да му имате доверие Wink Със сигурност нивото е на години пред това в БГ и на 4те места! Успех!

Здравейте дами след 2 неуспешни ин витро реших да се ориентирам към Турция но в коя клиника при кой лекар не съм запозната моля за помощ.

А д-р Тургут предполагам владее английски език?

# 331
Повечето клиники или лекари имат преводачи. Ние ползвахме услугите на Медикара като за начало, после е лесно. Прочетете темите назад, има страшно много информация.
И ние сме бременни от първи опит в Мемориал.
Успех!

# 332
Да, говори, но Хафизе е нон стоп с вас така че няма никакъв проблем. Реално май му е по-удобно на турски да си говори с нея, но няма проблем да говори и на английски и да обяснява. Аз като исках нещо да питам, на английски си питах ☺

В началото на групата (първи пост) има подробна информация както за всички изисквания така и за клиниките.

Повечето дами тук са пациентки на Мемориал, Бахчеджи, Аджибадем или д-р Тургут. Може да си направите консултация с всичките, като даже за повечето мисля, че е безплатна първоначалната консултация. За самото записване вижте контактите на кординаторите в този начален пост на групата.

Мисля че има и дами, които са през Турмед - агенция посредник, която съдейства и за организиране на първа консултация. Ако някоя дама иска да се включи тук с повече инфо Simple Smile

Аз лично съм пациентка на д-р Тургут, който си има самостоятелен кабинет (а пред това е бил в Мемориал и Бахчеджи). Ние се спряхме на него след като изчетох всички теми назад.. имахме намерение да направим консултация и в Мемориал, но просто си паснахме с него и се отказахме да търсим друг Simple Smile

Съветвам ви да си направите консултация с които сметнете за удачно и да си изберете лекар, който да усетите, че вашия човек и може да му имате доверие Wink Със сигурност нивото е на години пред това в БГ и на 4те места! Успех!

Здравейте дами след 2 неуспешни ин витро реших да се ориентирам към Турция но в коя клиника при кой лекар не съм запозната моля за помощ.

А д-р Тургут предполагам владее английски език?

# 333
Здравейте момичета. През следващата седмица ми предстои цветна снимка. Имам една инсеминация в БГ при която доста ме боля, тъй като се оказа че съм имала някаква извивка на шийката. Ще се радвам ако някоя от вас е имала подобен проблем и сподели как е минала цветната снимка при нея.
В БГ имам правена снимка, но с упойка.

# 334
Как се поставя инжекция лукрин депот? Мускулно ли е??

Подкожно в корема лукрина.
Това сигурно ли е? Понеже от болницата ми казаха, че трябва да ми я постави медицинско лице, не мога аз сама да си я поставям. Обърквам се. Може някоя дама, която си е поставяла Лукрин Депо да се свърже с мен, имам няколко въпроса.

2 пъти ми е поставян Лукрин, от медицинско лице в корема.

# 335
Здравейте и Честита Нова година! Пожелавам през 2022 да се сбъдне най-желаното от всички ни и да напълним темата с положителни тестове и здраво родени бебета.
Ние заложихме на д-р Серкан Орал и му се доверяваме изцяло. Координаторките Севда и Айсел са най-милите и отзивчиви момичета,няма въпрос и съобщение, на който да не са отговорили бързо и професионално.
Преди Коледа ми беше направена хистероскопия (1600€) за срастване в матката. 4 часа след нея си тръгнахме към бг, чувствам се отлично и продължаваме напред, сега предстои стимулация и дай Боже трансфер след ПИД разбира се (на 42г. Съм с два аборта и 1,3АМХ).
Цветната снимка,която беше нужна преди хистероскопията ми се стори песен, в бг за взимане на микробиология ме е боляло повече.
Това е моя опит до момента. Ще споделя как минало и останалата част, но със сигурност до сега и минута не сме съжалили за избора си на доктор и място.
Успех на всички и ви желая през 2022 поне по едно бебче за всяка една😇🙏

# 336
Здравейте отново момичета, имам питане. Първо някоя от вас знае ли къде в София може да се направи на ММ транс ректален ехограф и скротален доплер? Имаме препоръка от проф.Башар, при който съпругът ми беше на преглед,но координаторката ни посъветва да ги направим в България,тъй като в Турция цената им била около 300 евро,а тук по-евтини. И също така дай Боже ако всичко е наред този месец с идването на цикъла заминаваме за стимулация. По календар ми се пада първият ден да е на 17.01,но не съм сигурна дали точно така ще се случи тъй като миналият месец ми закъсня, а се е случвало и да подрани. Не знам как да процедирам с търсенето и резервирането на апартамент. Спряли сме се на AirBNB. Моля ви споделете опит колко дни предварително правите резервация. На мен ми се струва още рано. До сега не съм правила резервация през въпросният сайт, а само през Буукинг,но в случая не искаме да стоим 2 седмици на хотел, а апартаментите са много малко и не са на много добри цени. Може и на ЛС да ми пишете. И последно как да процедирам с болничния, личната ми лекарка не желае да ми даде,тъй като няма да съм вкъщи? Благодаря предварително!

# 337
Здрасти ddd29,

Предполагам че в клиника Надежда ще правят такива изследвания, а за какво точно са ?

Ние бяхме също при проф. Башар и правихме цветен тестикулярни доплер за проверка на степентта на варикоцеле, но го правихме в Турция директно (мисля че беше около 240 евро..).

А за Airbnb-то ние ще рискуваме да си запазим в последния момент, защото този път не съм на противозачатъчни и нямам идея кога ще ми дойде… варира със седмица някъде. Изненадва ме че споменаваш, че има малко апартаменти, вие в кой район търсите ?

Аз досега не съм вземала болничен да си призная, работих през цялото време на първата стимулация (но работата ми позволява отдалечена работа и нямах проблем да си я върша от Турция), а пункцията ми беше в събота. И сега мисля също да си работя, че предния път стимулацията ми беше 14 дни..

Ние ще пътуваме след около седмица предполагам.. за втора стимулация и надявам се последна 🙏

Здравейте отново момичета, имам питане. Първо някоя от вас знае ли къде в София може да се направи на ММ транс ректален ехограф и скротален доплер? Имаме препоръка от проф.Башар, при който съпругът ми беше на преглед,но координаторката ни посъветва да ги направим в България,тъй като в Турция цената им била около 300 евро,а тук по-евтини. И също така дай Боже ако всичко е наред този месец с идването на цикъла заминаваме за стимулация. По календар ми се пада първият ден да е на 17.01,но не съм сигурна дали точно така ще се случи тъй като миналият месец ми закъсня, а се е случвало и да подрани. Не знам как да процедирам с търсенето и резервирането на апартамент. Спряли сме се на AirBNB. Моля ви споделете опит колко дни предварително правите резервация. На мен ми се струва още рано. До сега не съм правила резервация през въпросният сайт, а само през Буукинг,но в случая не искаме да стоим 2 седмици на хотел, а апартаментите са много малко и не са на много добри цени. Може и на ЛС да ми пишете. И последно как да процедирам с болничния, личната ми лекарка не желае да ми даде,тъй като няма да съм вкъщи? Благодаря предварително!

# 338
Привет, днес звънях до Надежда,но никой не вдигна,утре пак ще пробвам. Изследванията са за да се види дали има запушени канали,тъй като количеството сперма което дава не е много (около 1 мл) Аз също не съм на противозачатъчни за това ние също може би ще рискуваме. Airbnb в сравнение с буукинг има повече апартаменти и на по-добри цени. В Буукинг като филтрирам и това което остава или е хотелска стая или е апартамент,но с почти двойка цена от тези в Airbnb. Спряли сме се на Шишли около метростанция Османбей, тъй като районът ни е познат от преди. На 10-15 мин пеша от клиниката, на 10 мин пеша от Таксим и на три спирки с метрото до Света София.
Здрасти ddd29,

Предполагам че в клиника Надежда ще правят такива изследвания, а за какво точно са ?

Ние бяхме също при проф. Башар и правихме цветен тестикулярни доплер за проверка на степентта на варикоцеле, но го правихме в Турция директно (мисля че беше около 240 евро..).

А за Airbnb-то ние ще рискуваме да си запазим в последния момент, защото този път не съм на противозачатъчни и нямам идея кога ще ми дойде… варира със седмица някъде. Изненадва ме че споменаваш, че има малко апартаменти, вие в кой район търсите ?

Аз досега не съм вземала болничен да си призная, работих през цялото време на първата стимулация (но работата ми позволява отдалечена работа и нямах проблем да си я върша от Турция), а пункцията ми беше в събота. И сега мисля също да си работя, че предния път стимулацията ми беше 14 дни..

Ние ще пътуваме след около седмица предполагам.. за втора стимулация и надявам се последна 🙏

# 339
Ние ползваме Airbnb редовно и не само в Турция. Предния път от там запазихме два апартамента и останахме доволни Wink И също сме се спрели на този район, предния път пак бяхме там, защото е близо до Fulya Terrace където е д-р Тургут и ни хареса много ☺

Надявам се утре да ти вдигнат от Надежда, все пак е първи официален работен ден 🙂 Успех!

# 340
Момичета,
имате ли увеличение на цените от 01.01.2022г и колко е то?
За Аджъбадем Маслак сега разбрах само за 1вата стимулация (за 2ра и 3та още не били готови),но увеличението е с 1000 лв близо 🙈 предполагам,че и лекарствата са увеличени вече 😔

# 341
Някой може ли да каже колко излиза ориентировъчно цената на едно инвитро в Маслак?
Момичета,
За Аджъбадем Маслак сега разбрах само за 1вата стимулация (за 2ра и 3та още не били готови),но увеличението е с 1000 лв близо 🙈 предполагам,че и лекарствата са увеличени вече 😔

# 342
Някой запознат ли е относно ваксините? Препоръчват ли ваксинация преди зет?

# 343
На нас ни препоръчаха и даже си направихме и бустерна преди седмица, но ще започваме втора стимулация, надявам се да стигнем най-накрая до ЗЕТ идния месец…

Някой запознат ли е относно ваксините? Препоръчват ли ваксинация преди зет?

# 344
  • София
Момичета,

Аз доколкото разбрах за сега увеличение няма, но се очаква към средата на месеца.
За сега са вдигнали цените в лири, но това не е увеличение, а просто поради спада на лирата иначе за нас си е пак същото и цените на лекарствата са така.
Например аз правих Плазмотерапия за 9900 лири при курс 0.20 = 1980лв, а сега е 14000лири или 990евро = 1920лв.
Увеличение няма пак си е същото.
Например SeaQ10 струваше 330 лири, а сега е 370 лири заради курса, като цена е едно и също

Общи условия

Активация на акаунт