Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за сключване на граждански брак в клиниката Adjuba?
Какви изследвания са необходими за първоначален преглед в клиниката Мемориал в Истанбул?
Какво е мнението за изискването за представяне на всички изследвания преди първоначалния преглед?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за сключване на граждански брак в клиниката Adjuba?
-
Какви изследвания са необходими за първоначален преглед в клиниката Мемориал в Истанбул?
-
Какво е мнението за изискването за представяне на всички изследвания преди първоначалния преглед?
-
Какво представлява предимплантационната диагностика (PGD) и какви са нейните цели?
-
Кои са най-добрите клиники за инвитро в Турция, по-специално между Bahçeci и Memorial?
Дозата е доста голяма 16 мг,пише лоши неща и...
А и честно казано е добра презастраховка ако нямаш всички изследвания за тромбофилия. Аз лично имах само изследвани придобитите и никой в Бг не ми беше искал нищо повече. След успешния ми трансфер в Аджибадем с АГто ми в БГ ни беше страх да спрем терапията и пуснахме всички възможни изследвания, при които излезе, че имам мутация в един от гените, при който терапията си е задължителна....Така че в моя случай си беше голям +, че я включиха. Що се отнася за потискане на имунната система - аз не съм имала терапия в Турция. В Бг и при двата ми опита имах и резултатът беше, че се разболях и месеци след това влачех настинки....