Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 880
  • 770
  •   1
Отговори
# 750
И аз се включвам с въпросче. Ще трябва да направя банков превод до болницата. Кой е най-изгодния начин да го направя? Таксите на моята банка са доста високи.

Когато правя международни преводи използвам приложението Wise. Към Турция не съм изпращала пари, защото си бяхме там когато трябваше да плащаме за ПИД, но преводите Англия-България са доста изгодни.

# 751
Здравейте момичета,
Включвам се за първи път, тъй като при нас следващата стъпка изглежда, че е инвитро.
Имам две неуспешни инсеменаци, като на втората правихме и реинсеменация…
След като разбрах, че трябва да пристъпим към инвитро почнах да чета и да се интересувам. Вчера бяхме на консултация при Турмед с доктор Шахин, като цяло сме с много добри впечатления от срещата.
Моля за съвет - чуденето е да пробваме ли въобще в България или директно да се насочваме към Турция. Вчера по време на консултацията, от емоции вече не помня кой го каза дали доктора или някой от представителите на агенцията, че много харесвали такива пациенти като нас, които още не са били осакатени от българските лекари и клиники. Ще съм благодарна да споделите мнение, ако сега започвате или ако се бихте върнали назад във времето - бихте ли отишли направо в Турция? Благодаря и успех на всички нас ❤🍀🙏🏼

# 752
Момичета, пуснете нова тема!!!!

За щастие ние през българските клиники не минахме. След години изследвания и "нищо ви няма", от преживяното от приятелки и близка роднина, не пробвахме тук. Събрахме парички и директно в Турция, успех от първия път. Почетете назад в темата, има много полезна информация. Успех!!! 🍀

Здравейте момичета,
Включвам се за първи път, тъй като при нас следващата стъпка изглежда, че е инвитро.
След като разбрах, че трябва да пристъпим към инвитро почнах да чета и да се интересувам. Вчера бяхме на консултация при Турмед с доктор Шахин, като цяло сме с много добри впечатления от срещата.
Моля за съвет - чуденето е да пробваме ли въобще в България или директно да се насочваме към Турция. Вчера по време на консултацията, от емоции вече не помня кой го каза дали доктора или някой от представителите на агенцията, че много харесвали такива пациенти като нас, които още не са били осакатени от българските лекари и клиники. Ще съм благодарна да споделите мнение, ако сега започвате или ако се бихте върнали назад във времето - бихте ли отишли направо в Турция? Благодаря и успех на всички нас ❤🍀🙏🏼

# 753
Ако сега трябва да избирам, бих се насочила директно към Турция. В България масово не си оглеждат нещата, а само обвиняват възраста на пациентката - аз бях на 39г. като ги правих в БГ, но съм по клиниките от 36. Това са моите впечатления.

# 754
Здравейте момичета,

Здравейте, изгубих 2 години в България - фоликулометрии, инсеминация...уж мъжки фактор, не се усетиха, че съм с АМХ 0.25 на 31г.
Направихме първи успешен опит в Мемориал, въпреки че с този резерв нещата бяха доста необещаващи. Безкрайно съм благодарна на целия екип на Мемориал и на Турмед, които направиха комуникацията след трансфера гладка и безпроблемна.
Ако можете да си го позволите- действайте директно в Турция. И без това доколкото съм запозната при "безплатното" ин витро в БГ често се налага доплащане.
Успех!

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:38 от Лорина

# 755
Здравейте момичета,

Ние също се насочихме към Турция след само един първоначален преглед в България. Живеем в Англия и като разбраха, че няма да могат да вземат пари от нас още следващия месец не си дадоха много зор да ни впечатлят и директно си казаха, че едва ли ще стане от първия път. Нямаше колко повече да сгрешат. Инвитрото в Турция беше успешно от първия път след ПИД.
 В Турция също не ти дават гаранции за успех, но като видяха спермограмата на съпруга ми реакцията не беше “Ох, ама първото ви дете е тройна печалба от лотарията”…… а, “ние можем да се справим с тези показатели”
Вие си направете изводите ☺
След всичко, което съм изчела по форумите, оставам с впечатлението, че семействата в бг успяват от първия или втория път поради чист късмет или въпреки “старанията” на лекарите.
Успех, където и да решите да пробвате!
🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 09:48 от Mestle

# 756
Здравейте момичета,

Здравейте,
Не си губете времето в българските клиники.
Ние въпреки препоръките на познати за Турция, първо направихме няколко опита в България, в различни клиники, абсолютна загуба на време и нечовешки стрес.
Най-добри са в обвиненията и оправданията бъкгарските лекари, никога за нищо не са виновни.
Ако можех да се върна назад не бих си го причинила.
Много спокойствие и вяра ви пожелавам. 💐

# 757
Здравейте, ние директно се насочихме към Турция. Да, тук единствено само следяхме овулация, но нищо не стана и така и не посмях да се доверя на тукашните доктори. Не знам защо, не ми вдъхнаха доверие, спокойствие и  тн. Просто го решихме и отидохме в Бахчеджи, понеже имахме препоръки от там от приятели и така стана от първия път. С две ръце за др Карлъкая.  Heart Decoration Heart Decoration
Искрено ви пожелавам да стане от първия път и да бъдете много много спокойни и да вярвате в докторите там - те наистина знаят какво правят. Ние изгубихме доста време докато се ориентираме накъде, какво.

# 758
Много ви благодаря дами ❤🙏🏼🍀
Само думите и куражат ви ме карат силно да вярвам, че нещата при всички нас ще се случат съвсем скоро 🥰
И мен като чели отношението тук в България доста ме отблъсква и като цяло смятам, че именно в този момент лекарите трябва да бъдат и хора, преди всичко, а не да сме поредната касичка за тях…
Като цяло нашият случай е следният - АМХ 1.98, от няколко месеца съм с еднометриоза а партньорът има проблем с морфологията, който почна са се подобрява леко след прием на витамини. Правим опити от около две години.

# 759
Много ви благодаря дами ❤🙏🏼🍀
Само думите и куражат ви ме карат силно да вярвам, че нещата при всички нас ще се случат съвсем скоро 🥰
И мен като чели отношението тук в България доста ме отблъсква и като цяло смятам, че именно в този момент лекарите трябва да бъдат и хора, преди всичко, а не да сме поредната касичка за тях…
Като цяло нашият случай е следният - АМХ 1.98, от няколко месеца съм с еднометриоза а партньорът има проблем с морфологията, който почна са се подобрява леко след прием на витамини. Правим опити от около две години.
Отивайте в Турция докато имате време.
Която и клиника да си изберете ще е по-добре от БГ

# 760
Здравейте момичета,
Ще Ви кажа само едно нещо.Навремето,преди 6 г. отидохме в Мемориал без да сме стъпвали в Бг клиника.Проф.Кахраман лично ми каза че много обичат пациенти като нас и че сме супер случай за тях.Е, след 4 неуспешни опита при тях си тръгнахме и се оказа, че някак не сме били супер случай за тях.Разбира се, не казвам, че др Юджел не е добър лекар, няколко пъти ме е преглеждал.Но решенията не се взимат от него.
Бих си позволила да Ви дам съвет- проучете и други лекари, направете още консултации и тогава вземете решение

Желая Ви успех.

# 761
Iliana_84_Nik, а вие успяхте ли някъде и къде?

# 762
Raiaq- Разбира се, че бих избрала Турция, сто пъти-Да! Толкова изгубени години тук, толкова мъка, ужасни лекари и отношение. Психика, която се разклаща след толкова мъка, време, което никой няма да ни върне. Бих дала всичко, за да мога да върна времето назад и да си спестя всичката тази болка. Аз нямам още успех но се надявам скоро да се похваля. А ако не успея поне ще знам, че направих каквото трябва и за мен направиха същото. Успех!

# 763
В крайна сметка-да.Опит номер 5 беше успешен, правихме го в Бахчеджи.

# 764
Най-хубавото е, че накрая сте успели! 🍀
Благодаря ви за коментара, със сигурност ще направим още консултации. Просто всичко още ми е много ново и прясно и реших да потърся съвет тук сред вас ☺

В крайна сметка-да.Опит номер 5 беше успешен, правихме го в Бахчеджи.

Общи условия

Активация на акаунт