Клиники в Истанбул - тема 14

• 56 431
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
Прочетох му описанието и звучи доста добре, струва ми се лесно за усвояване и употреба, а и е с вкус на мента, която обожавам. Благодаря много и на теб!
Аз ползвам спрей на Better you 3000 IU. За три седмици по три впръсквания на ден успях да го кача с 10 единици. Препоръчвам Simple Smile
Ако сте бременна или планирате скоро бременност, първо се консултирайте с лекар- ендокринолог може . Вит Д се натрупва . Това, което съм чела е макс към 4000 iu на ден. При много високи дози може да е токсичен.

# 736
Averill-не знаех това за вит. Д. Престои ми ЗЕТ и за това трябва да го набавя по-бързо.

# 737
Да, той е с натрупване, но ако е в долна граница няма как за 1 месец да стане 80-90. Разбира се, винаги първо с препоръка на доктор и редовно проследяване Аз също се готвя за ЗЕТ и за това го приемам в максимални дози. Simple Smile
Прочетох му описанието и звучи доста добре, струва ми се лесно за усвояване и употреба, а и е с вкус на мента, която обожавам. Благодаря много и на теб!
Аз ползвам спрей на Better you 3000 IU. За три седмици по три впръсквания на ден успях да го кача с 10 единици. Препоръчвам Simple Smile
Ако сте бременна или планирате скоро бременност, първо се консултирайте с лекар- ендокринолог може . Вит Д се натрупва . Това, което съм чела е макс към 4000 iu на ден. При много високи дози може да е токсичен.

# 738
Solgar капки от 2500 iui- бях в минимума и докторът каза по 20 на ден за два месеца.

# 739
Здравейте, нова съм в групата и се извинявам предварително! Въпросът ми е дали има успяваемост при диагноза Поликистозни яйчници и Инсулинова резистетност? И ако е  да в коя Болница и при кои Доктор? Благодаря предварително на отзовалите се дами!

# 740
Здравейте. Дали тези дни някой ще пътува към Истанбул? Имам нужда от услуга. Ще съм благодарна ако има някой,нека ми пише на лично съобщение,за да не занимавам всички. Благодаря и успех!

# 741
  • София
IRusinova кой ти прави хистероскопията в Турция? Колко дни престой е необходим? Как протича? Може ли малко инфо 🙂
Приема в деня преди манипулацията ли е и изписването на следващия след нея ли е?

Marsala, теб проф. Кахраман ли ще ти прави хистероскопията?

В Бг ми правиха хистеро/лапароскопия за разширяване на Т-образна матка и ми я перфорираха. На снимката в Турция установиха, че във формата няма никаква промяна и ще трябва отново корекция, но проф. Кахраман, каза че ще ме изпрати при друг проф., който е специалист по “специфични матки”, но не спомена името му.

Здравей, най-добрият оператор (хирург) в Турция е проф. Караман в клиника Брюксел. При него изпращат най-сложните случай, аз съм оперирана от него... вълшебник. Преди известно време беше в Бг по покана на Медикъл Караджа (Звезделина). Ще ви излезне по-евтино ако си запишете час директно за него, а не през Мемориал. Хистероскопиите ги прави с негов метод, слага спирала , след това за 2 Мин балон и цветна снимка за да се види резултата. Също така дава и лекарства за възстановяване на лигавицата. Разликата с Бг е огромна, няма да съжалявате. Успех.
Здравейте,
Аз загубих 10 години от живота си по болници и доктори в БГ,  в един момент загубих и себе си Disappointed Relieved
През 2017 г. проф. Караман ме оперира в Мемориал и благодарение на него и на целия екип на болницата сега малкия младеж е на 3г и ми "разказва играта" Kissing Heart
Докторът е уникален, нямало и минута съмнение дали да му се доверя на 100% още на 2-3 минута от първата ни среща, а не съм от хората вече, които лесно се доверяват на лекар.
След това проф. Кахраман си свърши чудесно работата по подготовката и самия трансфер.
Желая здраве и успех на всички тръгнали по трудния път да имат дете Hug

# 742
Днес ми изпратиха коментар по цветната снимка и най-вероятно ще се наложи хистеро, но първо ще направим стимулация. И тогава евентуално хистерото. Думите на brayan_ ме окуражават.

# 743
Момичета, мога ли да питам тези от вас, които са в Мемориал, колко време след стимулация ви викат за ЗЕТ? Предполагам не е още на следващия цикъл или?
Относно проф. Караман-той буквално възстанови матката на моя приятелка, след като тук я бяха съсипали с кюретаж след спонтанен аборт и тя не можеше да забременее 2 години след това. След хистерото при него и този балон, който използва, забременя нормално в рамките на 3 месеца.

# 744
Месец след пункцията (един цикъл, който ужасно закъсня) ме викнаха за трансфера, аз отложих още месец по-други причини. 1 ембрион, 33г.с. съм
Успех! 🍀

Момичета, мога ли да питам тези от вас, които са в Мемориал, колко време след стимулация ви викат за ЗЕТ? Предполагам не е още на следващия цикъл или?
Относно проф. Караман-той буквално възстанови матката на моя приятелка, след като тук я бяха съсипали с кюретаж след спонтанен аборт и тя не можеше да забременее 2 години след това. След хистерото при него и този балон, който използва, забременя нормално в рамките на 3 месеца.

# 745
Момичета, някоя от вас, която е правила скоро Зет в Мемориал и е правила проследяването в Мемориал, нека ми пише, ще съм благодарна!

# 746
Здравейте момичета...
Има ли някоя от вас в момента в Турция, трябва ми progesterone dex 25 mg поне 4 кутийки заедно с инжекциите, ако имате възможност да ми ги вземете?

# 747
Момичета, аз започнах да се готвя за пач протокол с лепенки климара преди очаквания цикъл. Някоя наскоро да е преминала през този път? Заради асинхронност на фоликулите го избра доктора.. това ще ми е втори опит в Турция. 🙏🍀

# 748
Здравейте момичета. Има ли тема за Аджибадем Маслак? Там се правят различни процедури като прп и извличане на стволови клетки. Които имат опит може ли да отворят отделна тема за тази болница. Мисля, че ще е полезна.

# 749
И аз се включвам с въпросче. Ще трябва да направя банков превод до болницата. Кой е най-изгодния начин да го направя? Таксите на моята банка са доста високи.

Общи условия

Активация на акаунт