90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІ

• 26 700
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Вчера и днес повториха целия сезон, не очаквах. Според мен, Виктор определено се възползва от Ели, но това е нормално - повечето чужденци затова се женят за американци (и въобще- за хора от по-богати държави).
Хм, скоро ще дадат откачалника Стивън и котките  сватбари... Сигурно е в следващия епизод.

# 571
Следобед (15-19 ч) повториха първите няколко епизода. Но в момента (22-24 ч) дават чисто нов епизод. Мисля, че е еп.13
Кори няма да има никакви роднини на сватбата, докато от страна  на Евелин ще има цяла тумба еквадорци на сватбата. Кори звънна на брат му, на камерата...
Алина и Стивън говорят за предбрачно споразумение, тя е обидена. "Ти ми нямаш доверие. Още не сме се оженили, а ти мислиш за развод". И така.. . Grinning

# 572
Раковината ми харесва Simple Smile
Стана ми жал за палмите - как са изтръгнати от корен. Sad
Стивън е беден, не знам какво си мисли, че ще му вземе Алина. От двамата тя има по-голям шанс да забогатее.

# 573
А Джени с нейното "харе кришна" вече окончателно изплисква легена. Защо не се прибере в САЩ да си гледа спокойно старините, има си пенсия... Какво се занимава с този, дето я върти на пръста си от години. А ми се струва, че Сумит има и ментални проблеми

# 574
Джени не си ли изтегли пенсионния фонд преди да замине за Индия? И къщата си мисля продаде, не си спомням в подробности.

# 575
Май имаше такива намерения, но не знам дали го направи.
Е добре, да си направя сега една анкетка...кой от мъжете в този сезон ви харесва най-много?
-Сумит
-Кори
-Кени
-Армандо
-Биниам
-Стивън
-Виктор

Мини проучване Grinning

# 576
  • София /Абсурдистан
Джени не си ли изтегли пенсионния фонд преди да замине за Индия? И къщата си мисля продаде, не си спомням в подробности.
А той напусна работата си в кол център, за да прекарва повече време с нея Simple Smile Всички разходи за живеене поема тя.
 Понякога се чудя как някои хора отказват да мислят.

# 577
Аз не мисля, че Сумит има ментални проблеми. Просто не е сигурен, че иска да се жени за пенсионерката, дори да е вярно, че е влюбен в нея. А защо не работи е ясно - Джени дойде с около 60 000 долара пари за харчене.
Никой не ми харесва от мъжете в този сезон.
Кени би трябвало да мисли за нуждите на своето семейство, не за Армандо и Хана. Армандо се възползва от него колкото Евелин - от Кори.
Дори повече. Хората упрекват Евелин, че иска Кори да плати изцяло сватбата, а Армандо прави абсолютно същото и има сериозни претенции, от които не отстъпва.

# 578
  • София
И аз вече започвам да си мисля, че Сумит има някакви особености в развитието и затова родителите му толкова го държат изкъсо и затова той се хвана с Джени. Освен ако не се прави на дете и да е особено хитър. Джени така се е набутала в тази връзка, че няма оправия! Не знам как дъщеря й търпи това нещо, независимо колко им плащат от продукцията и колко Джени заработва от популярност.

# 579
Американците не са близки с децата си. Джени май има две дъщери - освен лесбийката, която видяхме в доста епизоди, има още една, която дадоха за малко само в началото.
В Индия е нормално родителите да държат изкъсо децата си. Там даже все още си спазват кастите (въпреки, че е незаконно), а това да се ожени някой за стара чужденка, е пълен абсурд. Родителите на Сумит са много толерантни по тамошните стандарти (чела съм, че има хора, които наемат убийци, за да разрешат проблема с нежеланата снаха веднъж завинаги - отнася се за днешно време, не за миналото; там има висока престъпност и нищо не може да се докаже).
Във финалния епизод, който още не са излъчили у нас, братът на Сумит каза, че нямаше да се ожени за своята съпруга, ако родителите му не я бяха одобрили.

# 580
Аз не мисля, че Сумит има ментални проблеми….
Ами… почти. Ако си гледала внимателно поведението му през последните 3-4 епизода, държи се като пубертет, говори като малоумен “аз се страхувам да се оженя”, това го казва разведен човек на възраст 33 г. Държи се като Асуелу… как да кажа, като дете. Обяснява се доста семпло, клати главата… абе ужас

А ето я и тази лудата:

# 581
Ми, аз съм на 37 и не искам да се женя, така че това не ми изглежда ненормално Simple Smile

Знам, че някой ще ме поправи, водила съм спорове във форума - глагтолът за мъже и за жени е "женя се" от женитба, което е синоним на сватба. Думата "омъжвам се" е нова и се наложи през последните десетина години. Няма дума "мъжитба", от която да произлезе глагол.

# 582
Ееее, един да е на моето мнение за "женя се". Поправям всички мои приятели и те започват да спорят, че жена не трябвало да казва "ожених се, женя се" и т.н. Иди им обяснявай от къде идва глагола "женя се".

И аз съм на мнение, че Сумит нещо не е наред и не се държи като възрастен. Било го страх, но пък вече се е женил. В тяхната страна брака е нещо задължително и не знам сценарий ли прави, или наистина не иска да се жени.

Нямам против хората, които не искат да се женят. Не е нужно да показваш любовта си с пищно тържество или законово да се обвържеш с този човек. Всеки си има доводи и свое виждане за брака. Но! В техния случай, както при всички в това предаване е много важно да направят тази стъпка, ако искат да са заедно. Разбирам я Джени, трябва на всеки 6 м да се прибира и освен неприятното изнасяне, дългото пътуване, после пак наобратно, това струва и пари, които тя очевидно няма в изобилие. Та при тях е наложително да имат сключен граждански брак и с право се ядосва на нерешителността на Сумит.

# 583
Според мен, бракът е само сделка и няма никакво друго значение. Двама души могат да са си верни, да живеят заедно, да отглеждат деца, без да подписват. Естествено, много хора искат последствията от тази сделка (свързана с общо имущество, наследяване и др).
За Сумит и Джени - всъщност, ако тя има някакво останало имущество, освен парите, които донесе, Сумит би трябвало да иска да се ожени за нея, защото шансът да я надживее е огромен. Вероятно той просто не искаше да дразни родителите си и затова отказваше да сключи брак. Сега са женени, но още не им е казал (те не гледат предаването, уж).

Гледам новия епизод на Преди 90-те дни в Ю туб. Джони Китаеца ме разсмя - щял да пътува до САЩ облечен така, за да не се зарази с ковид:

# 584
Пусни си Крайни мизофоби от петък, ако имаш връщане. Там какви тежки случаи има, този е добре пак 😀

Общи условия

Активация на акаунт