Не знам защо, но нямам желание за писане. Депресия ли, що ли...нищо не ми се прави.Ние сме в процес на търсене на детегледачка в последна фаза...пуснах обява

Любачето е екстра, не знам за кое по-напред да пиша. Много нови неща прави, много се променя, става все по-различен от преди

Направихме прощъпулник, най-накрая, и се хвана за печата, нарочен за адвокат, юрист, съдия, нотариус и т.н. Много е странно как измежду най- лъскави и шарени неща се хващат за най-неугледното и невероятното.

Любака го отказах от бибата при заспиване, но голям зор при следобедното...още не съм му хванала цаката. Пилим си нервите взаимно, но това е положението
Мажа го с разни мазилки за да не му остане белег на нослето, но нещо няма промяна. И бучица има на удареното, която масажирам, докато спинка.
Раната мина много бързо (сиска, с едно билково кремче го мажех на билкова къща "Миланов"), ето снимки да видите преди, преди, след (гадна снимка, ама нямам друга)
Ето и от прощъпулника 1, 2
Ей, кРоче, Любачето е сниман
Майка ми ме изненада 
Друго какво...тъпо е, когато не се включваш често, щот не можеш да отсееш какво да пишеш. Но пък следя темата за срещата и мога да се класирам

Поздрави
? Ако не е насилие върху дете, то ще е насилие от дете - какви са тия родители
ако изобщо "родител" е подходяща дума в случая ?