Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 362
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добра вечер. Само чета, но не пиша. Отговарям наум и до там Blush Не знам защо, но нямам желание за писане. Депресия ли, що ли...нищо не ми се прави.
Ние сме в процес на търсене на детегледачка в последна фаза...пуснах обява Tired
Любачето е екстра, не знам за кое по-напред да пиша. Много нови неща прави, много се променя, става все по-различен от преди Simple Smile
Направихме прощъпулник, най-накрая, и се хвана за печата, нарочен за адвокат, юрист, съдия, нотариус и т.н. Много е странно как измежду най- лъскави и шарени неща се хващат за най-неугледното и невероятното. Simple Smile
Любака го отказах от бибата при заспиване, но голям зор при следобедното...още не съм му хванала цаката.  Пилим си нервите взаимно, но това е положението
Мажа го с разни мазилки за да не му остане белег на нослето, но нещо няма промяна. И бучица има на удареното, която масажирам, докато спинка.
Раната мина много бързо (сиска, с едно билково кремче го мажех на билкова къща "Миланов"), ето снимки да видите преди, преди, след (гадна снимка, ама нямам друга)
Ето и от прощъпулника 1, 2
Ей, кРоче, Любачето е сниман  Simple Smile Майка ми ме изненада Simple Smile
Друго какво...тъпо е, когато не се включваш често, щот не можеш да отсееш какво да пишеш. Но пък следя темата за срещата и мога да се класирам Wink
Поздрави 

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 00:24 от Diana_T

# 241
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ПЕТИЦИЯ!

# 242
Бе какво става в тая държава  #Cussing out ? Ако не е насилие върху дете, то ще е насилие от дете - какви са тия родители  #2gunfire  ако изобщо "родител" е подходяща дума в случая ?

# 243
ох ужас, исках да пиша и друго, ама вече всичко ми излетя от главата .. как може... вече нямам думи, акъла ми не побира такива ужасяващи случки... подписах.. ама какво от това.. какви са тези родители, какво е това болно общество...

# 244
Ох, безкрайно ми е тъжно за всички тези невинни дечица...Като слушам вечер новините, много се сдухвам и ме хваща страх за нашите деца. Като че ли филм на ужасите гледам, от тези в които света става все по-лош и откачен...

Диана, много страшна гледка е това носле, дано скоро ви мине окончателно. Лекарите какво казаха, ще останат ли някакви следи?

Ние имахме поредната ужасна нощ. Дени от няколко седмици се пренесе отново при мен на спалнята. Но по-лошото е, че съня му е ужасно неспокоен. Не знам какво го тормози, но е кошмар направо. Буди се пред 30 минути, често плаче, спи много неспокойно и постоянно шава, върти се, не може да си намери място. И понеже се гушка плътно в мен, аз се будя на всяко негово помръдване. Често ме шамаросва или сритва, нощес ми разби устата. Както си спях, изведнъж си стовари юмрука мърху лицето ми. А гледам и да не шавам много, защото спи леко и се буди от най-малкия шум. И дневния сън му се е развалил - намалил го е от почти 3 часа на 1. Иначе денем си е свежарка, ама аз съм като зомби с перманентно главоболие.  Tired Не знам какво му става .Дано да са зъби и да отмине!

# 245
Хайде на  kaffeetrmker_2:
Родители има и мъчители има, само жалко за невинните душици. Лошото е, че на лошото общество нищо не помага  Cry
Ние днес ще ходим да попълни лекарката дикиментите за яслата, следобяд ще ги оставим в яслата и ще разберем откога ще я захващаме.
Diana_T, кандитат юриста да ти е жив и здрав, раните са били лоши, но важното е, че не са безвъзвратни тези неща. Единствено стреса, който си остава.
Kamij , честито на Ники. Атакувайте вече втората годишнина!
Хайде до после, че Марти ми виси на панталона.
Не стига, че от вчера нямаме вода и тънем в мизерия, а и тока спират през 2 минути  #2gunfire

# 246
Настръхва ми косата за милите дечица, направо напоследък само ужасни новини Sad
Сиска сигурно ще ви мъчи някое ново зъбче.
Момичета да ви попитам как сте с телевизията , моята Криси щом влезем в къщи веднага тича и пуска телевизора, не че го гледа но иска все да е пуснат. А може би и повече го гледа незнам какво да я правя а на рекламите  застава пред него и докато не свършат не се маха от там.
Лек ден от мен.  Nature Sunny

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 14:01 от buba76_

# 247
Ние имахме поредната ужасна нощ. Дени от няколко седмици се пренесе отново при мен на спалнята. Но по-лошото е, че съня му е ужасно неспокоен. Не знам какво го тормози, но е кошмар направо. Буди се пред 30 минути, често плаче, спи много неспокойно и постоянно шава, върти се, не може да си намери място. И понеже се гушка плътно в мен, аз се будя на всяко негово помръдване. Често ме шамаросва или сритва, нощес ми разби устата. Както си спях, изведнъж си стовари юмрука мърху лицето ми. А гледам и да не шавам много, защото спи леко и се буди от най-малкия шум. И дневния сън му се е развалил - намалил го е от почти 3 часа на 1. Иначе денем си е свежарка, ама аз съм като зомби с перманентно главоболие.  Tired Не знам какво му става .Дано да са зъби и да отмине!

Сиска не сте само вие и при нас нощите са такива. Само че спи между нас. И от време на време реве като магаре и иска да спи върху мен. Аз нямам права кост по тялото си вече. Като заспи към 20:30 после от 23:00 започва будене и пиене на вода по 100 пъти. По моите книги пише, че това е една от последните глобални фази на развите на децата, това е периода между 17 и 19 месец, ще отмине, в това съм сигурна. Поне до сега е било така и е минавало. Важното е да виждаш на сутринта какво ново нещо може да прави. Имам предвид нова думичка или нещо друго. Ох тая тема е много дълга за мен и трябва да пиша много. Но има известна доза истина.

# 248
Важното е да виждаш на сутринта какво ново нещо може да прави. Имам предвид нова думичка или нещо друго. Ох тая тема е много дълга за мен и трябва да пиша много. Но има известна доза истина.

И аз съм чувала за това. Имали сме и преди такива фази и винаги съвпадат с период на усвояване на нови умения, научаване на нови думички, просто по-активен етап в психичното развитие. Обясних го като пълен неандерталец, ама разбирам за какво говориш и също съм забелязала, че има доста истина в това. Точно това ме и успокоява...знам, че ще отмине. Само дано да е по-скоро.

# 249
Хей в това хубаво време никакви ви няма Simple Smile
Ние ходихме в яслата но директорката си беше тръгнала и утре сутринта пак ще ходим.

# 250
При нас нищо ново.Растът ни нови зъбки.

# 251
Много е сладък Любчо.

# 252

Сиска не сте само вие и при нас нощите са такива. Само че спи между нас. И от време на време реве като магаре и иска да спи върху мен. Аз нямам права кост по тялото си вече. Като заспи към 20:30 после от 23:00 започва будене и пиене на вода по 100 пъти. По моите книги пише, че това е една от последните глобални фази на развите на децата, това е периода между 17 и 19 месец, ще отмине, в това съм сигурна. Поне до сега е било така и е минавало. Важното е да виждаш на сутринта какво ново нещо може да прави. Имам предвид нова думичка или нещо друго. Ох тая тема е много дълга за мен и трябва да пиша много. Но има известна доза истина.
Едва днес имаме нормален нет. И нашата нощ беше такава. Сиска, и Пламен се държи по абсолютно същия начин. Аз не съм с перманентно главоболие, но перманентно кръвно - 75/45 Shocked Никнат му два кучешки зъба и един долу, преди кучешките, малко поизостанал с появата си. Суче непрекъсанто, върти се, изведнъж изревава като тръшка дупето нагоре и надолу. А-ха да съм помръднала веднага се ръзмърдва и търси да суче, но като суче трябва да ми мачка зърното на другата гърда, като много застика аз си я закривам, а той пак надава вой и се затръшква. Тая сутрин той реве и аз рева Cry Кременхен(така ли се изписва ник-а ти на български Embarassed), как се нарича книгата, в която са обяснени тези неща от развитието на децата? Аз имам само "Изкуството да бъдеш родител" и "Да отгледаш синове", какви други книги имате вие изобщо за развитието на мъниците? Тая сутрин мъжът ми се смили и го погледа малко, аз не че спя, де, но дремя и съм изпуснала закуската - като не ял мюсли с мляко мъжът ми го нахранил с цяла купичка "сухо" мюсли.  Rolling Eyes

# 253
но като суче трябва да ми мачка зърното на другата гърда, като много застика аз си я закривам, а той пак надава вой и се затръшква.
Олей, ей това ужасно ме мъчи и мен от известно време. И Дени като суче, ми стиска зърното на другата гърда и доста ме боли. Аз всеки път му се карам и сега, като го стисне пак, сам си вика "Не" LaughingНо определено има ефект от правенето на забележки, струва ми се че скоро ще се отучи от тоя болезнен навик.

Аз нямам абсолютно никакви книги за отглеждане или възпитаване на дете, карам си по интуиция и форум Embarassed Това за което Kremenchen говори, го прочетох в Кърмаческия по повод оплакването ми от постоянното сучене на Дени преди няколко месеца. Тогава някоя майка ме попита дали точно в този период забелязвам напредък в развитието му, усвояване на нови умения, думички. И наистина беше така - доста активен период беше.

Дона, и аз така сутрин се излежавам, понякога и задремвам. Поне това ми дължи татито, след като нощем не спя, а той хърка до нас.  Laughing

# 254
  • Варна
но като суче трябва да ми мачка зърното на другата гърда, като много застика аз си я закривам, а той пак надава вой и се затръшква.
Олей, ей това ужасно ме мъчи и мен от известно време. И Дени като суче, ми стиска зърното на другата гърда и доста ме боли. Аз всеки път му се карам и сега, като го стисне пак, сам си вика "Не" LaughingНо определено има ефект от правенето на забележки, струва ми се че скоро ще се отучи от тоя болезнен навик.
И Иво има същият навик, но аз започнах докато го кърмя да му държа свободната ръчичка. Хващам я здраво да не може да марда иначе като впие тия малки остри нокти в другата гърда е ужас.
Иво май е тръгнал към отбиване. От 5-6 кърмения дневно вече са три сутрин вечер и адно по някое време през деня. Взе да набляга на водата и скоро май ще е бивщо кърмаче.
Дианка, горкото Любаче. Дано по-скоро да се оправи и да му минат тия синини.
Иво прави бели и вършее из къщи като хала. Сестра му само реве, че нещо и скъсал или счупил. Уж се опитваме да прибираме по-крехките неща, но той вече се справя и с по устойчивите. Вчера се научи да се качва и слиза през преградата на леглото си и е много доволен от себе си. Леглото му е долепено до нашето и от скоро мъжа ми каза, че вече е достатъчно голям и няма нужда да спи долепен до мен и сложи преградите. Досега го слагахме там заспал, но снощи докато се оправим със сестра му го оставихме за малко и той си измисли нова игра. Прескача и тупва на нашето легло, после се връща обратно и отново. Cry

Общи условия

Активация на акаунт