Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 335
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Честито и от нас на Калоян   bouquet
Дидка и ние сме така Party и аз все се каня да махам биберона ама  Winkнищо не правя.
А и сега пак зъби са ни почнали и постоянно пръста й е в устата Blush
Сиска супер за случката с Дени. Децата стават все по забавни.
Криси пък след всяко предаване по TV като чуе "довиждане" и започнат буквите за край на предаването казва "Чао" и изпраща една въздушна целувка към телевизора и това всеки път Laughing

# 91
Криси пък след всяко предаване по TV като чуе "довиждане" и започнат буквите за край на предаването казва "Чао" и изпраща една въздушна целувка към телевизора и това всеки път Laughing

Joy Joy Joy Буба, как ме разсмя.... hahaha

# 92
Честита годинка и половина на Калоян!!!
Дидка, що така зетя кашли newsm78? А за биберона-залъгалка не мисля да я махам скоро Thinking...има и други мислещи като мен?

Мами, благодаря ви за отговора за пантофките!   bouquet

За къпането и аз да кажа как ревем  newsm45и сигурно ни  чува целия блок(дано да е някакъв период), но аз я къпя с косата 2 пъти в седмицата-през другото време дупето сам....милата като и събличам още бодито и разбира, че ще я къпем цялата и започва истеричен плач......

# 93
Сиска,аз нямам притеснения дали ще се изкривят зъбките(е не, че нямам де..... Blush),а заради мрънкането и заспиването.Иначе всичко е в устата му! Sad
Валя,сватя,тъй ще ги оженим наще-с бибероните Laughing,а Криси на Буба за шаферка ще я вземем-и тя с бибата-ха ха.А за пантофите-купила съм на Колев едни с лепки и крачетата му се потят-но мисля че това е неизбежно или... newsm78

# 94
Ей Мегстар,здравей миличка!Целувки на двамата ти юнаци и най-вече на теб! Heart Eyes

# 95
Първо да пожелая на болничките да оzдравяват Heart Eyes Дона трябва да zапаzваш спокойствие, каzват, че детето усеща страха на майката и така плаче повече  Peace
Дидке тъкмо беше zабравил zа биберона, когато ровейки в шкафовете си намери старите каучокови биби е налапа ги отново, аz не го спирам щом го успокояват да си ги смуче, не ме притеснява zащото не е пристрастен.
Анди плаче в края на банята, по скоро пищи, което също не е никак хубаво, по същия начин пищи и когато се прибираме от раzходка в таzи връzка четох, че родителя трябва да продължи да иzпълнява действието, въпреки протестите на малкия човек.

ето и няколко снимки, открих нов албум в майки, zаради паролата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74972&view=2

# 96
  bouquetНие като не пишем ,не пишем, ама като се разпишем,,,,...
На Калоянчо честита годинка и половина. newsm67  costumed034
За пантофките,ние имаме доста- едни ластични, едни дънкови Есана, немски, едни тип кученце , още едни плюш и търлъчки, нито едни не запарват.
Мартеа и аз катоостаналите бих те посъветвала да има много играчки, ваната да я преместите в някоя стая, или лека полека първо дупе, полсе махате бодито, дано да го надрастне този проблем.Вкарайте някое радио , да и свири.
Феъри добре, че на Мишето му няма нищо. И аз внимавам, ама знае ли човек.Ники също пипа копчетата на печката, на пералнята, постоянно и се карам, ама ефект нулев.
Ники също показва като Дени като чуе някой да пита :На колко е години.Браво на Дени.
Ние преобуваме Ники на повивалник, ама мисля и ние да го махнем
Деспина няма ли някой бабин илач?

# 97
Разглеждах снимките и немога да се нарадвам на всички дечица, много са порастнали, та по този повод не е ли време за среща?

# 98
По въпроса с приспиването да кажа, че ние сме единствените, които ако не се приспиват със сукане, се приспиват с люлеене на ръце и песньовки. Embarassed Ако го приспивам по друг начин, т.е да му говоря, пея, галя и да чакам да се унесе и заспи ще има да си чакам до 3 посред нощ.
Със сигурност не сте единствените. И ние сме така. Опитвах по други начини ама не ще и т`ва е. Да видим докога. Mr. Green Mr. Green

# 99
По въпроса с приспиването да кажа, че ние сме единствените, които ако не се приспиват със сукане, се приспиват с люлеене на ръце и песньовки. Embarassed Ако го приспивам по друг начин, т.е да му говоря, пея, галя и да чакам да се унесе и заспи ще има да си чакам до 3 посред нощ.
Със сигурност не сте единствените. И ние сме така. Опитвах по други начини ама не ще и т`ва е. Да видим докога. Mr. Green Mr. Green
Уф, олекна ми Laughing Whistling Terra, как сте, включвайте се по-често!
Пламен кога успя да завърши ВИТИЗ не знам Grinning, страшни физиономии прави като се моли и настоява за нещо. Като иска да го гушна например свива устните на розичка и започва многократно да присвива очи, въобще като иска да се "разтопя" голям арсенал от муцки и примигвания пуска Grinning

# 100
Ох да ви се оплача-Данчо никак не е добре!Цяла нощ се буди с рев,кашля зверски,сутринта дори вдигна температура.Докторката му е във Варна и по обед ще се завърне.Веднага ще отидем на преглед.Молете се с мен да не нещо сериозно,а да е комплексно състояние от кашлица и никнене на три кучешки зъба(четвъртия е пробил съвсем леко)Горкото ми детенце.Сега спинка,но се пробужда често.През нощта е спал само в ръцете ми!Така че и аз си припомням моментите с приспиване на ръце!
А иначе нормално го приспивам като му клатя леглото-така е направено като люлка,понякога ме хващат лудите-но иначе не заспива!Пишете ме и мен в групата на клатещите! Mr. GreenЛек ден на всички!

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 11:46 от Дидка-ръжената питка

# 101
Дидка, дано да е от зъбите и кашлицата и да не е нещо по-сериозно Praynig Каква Т. вдигна? Ако е над 38.5 пък и изобщо над 38 не ми се вярва да е от зъби, не знам как мислят другите мами, но за мен над 38 градуса не е от зъби. Следи му температурата.
Пламен снощи се обрина по гърба, звъннах на педито, той каза, "очакваше се" и обясни, че е следствие от вируса и се нарича "внезапен ......", не го запомних, днес вече и по коремчето има, и зад ушичките Rolling Eyes. Да не е пък скарлатина, снаха ми, нали работи в Пирогов, каза, че в момента им пристигат по 6-7 деца на ден със скарлатина и точно така избивала първо - по гърба и корема. Педито пък пак каза, че е от вируса. А Пламен както казах преди в дните с всоката температура нямаше ни хрема, ни кашляше като за вирусна инфекция newsm78 newsm78

# 102
Сега му изби и обрив по бузките до ушите и малко по челцето Rolling Eyes Съвсем ми заприличва на шарка с това постепенно избиване на обрива Rolling Eyes

# 103
Дидка, драсни някой ред като се върнете от доки....дано да не е нещо сериозно, но кашлица от зъби не съм чувала  Thinking....висока температура ли вдигна? Стискам палци....

Дона, а вашия доки видя ли обрива?....

# 104
Момичета, черпя ви за именния ден на Пламен днес (миналата година от куки разбрах, че и Огняновци и Пламеновци празнуват на Архангел Михаил) Grinning Да ми е живо и здраво момченцето! Heart Eyes

party023  Wine Glass beer   Tada

Общи условия

Активация на акаунт