Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 328
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Първо ЧЕСТИТА годинка и половина на слънчевия Дени  bigdance2!!!
Сиска, благодаря за почерпката и темичката ни е пак номер едно!  bouquet (прави ми впечатление , че ни крадат заглавията кто леко ги изменят, но си е за тяхна сметка...важното е , че идеите първо са на Сиска)

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА СОФИЙСКИТЕ МАМИ И БЕБОЦИ!!!

ania, Пулмекс бебе е мехлемче в тубичка, продва се в аптеките и при настинка мажа гърдичките и гръбчето....а за четенето и Иса неиска да и четем-дърпа и само гледа картинките...

Fairy, и Иса е схрема yu5-вече за втори път за 1 месец и зная какъв кошмар преживяваш #Crazy-нито нослето може да издуха, ядосва се от сополките, неможе да диша през носа като я храня и сответно неиска храна, непрекъснато мрънка за нещо и е хипер кисела smile3518....абе не е за разправяне....дано минава по-бързо Praynig...

Деспинка, какъв е тоя кръговрат на болести при вас newsm78? Хайде стига вече #2gunfire....

# 16
  • София
Привет от мен и честит първи сняг! Позагубих се, защото прокарвахме парното и поразбихме къщата. Утре ще го пускат и се надявам всичко да е ОК. Сега пиша от разбития хол, отвих комп-а, ама пусто не съм влизала отдавна и изпитвах нужда. Темичката ми е, като наркотик Blush
Любачето е добре, ще ви пусна снимки да видите разбитото носле и здравото носле след няколко дена...имам си едно вълшебно кремче, което оправи раните и отока за 3 дена. Мамите в парка не можеха да повярват на очите си Simple Smile
Ей, мами, лоши работи с колите...дано е за хубаво, както казва Сиска. Смотана работа с тези кражби. Гуш, може да ви се обадят за подкуп Thinking На наши познати няколко пъти им крадяха новите коли така.
Иначе, издивяваме и двамата в къщи. Затвориха новооткритото ни клубче и сега няма къде да ходим. Любака не може да се умори, едвам заспива на обяд, вечер ляга късно, става рано...шантава работа. Надявам се скоро да натрупа сняг и да ходим на пързалката. Обожавам да се пързалям и сега поне няма да ме е срам и ще си имам прикритие Wink
И мен ме притеснява, че дечко няма никакъв ищах да му чета, а пък ми се иска да обича книгите. За гърне изобщо няма шанс скоро. Когато се е наакал не ми дава да му сменям памперса. Все едно му е по-добре да ходи наакан Rolling Eyes
Сигурно има още много за писане, но ще поспра. Ще оставя за после Simple Smile

# 17
Диана, радвам се, че се включи, таман бях седнала да те мисля тия дни къде се загуби Grinning

И мен ме притеснява, че дечко няма никакъв ищах да му чета, а пък ми се иска да обича книгите.
Чакай да ти разкажа една история по този повод. Аз като съм била мъничка, не съм искала изобщо да ми четат приказки. И така дълго време. Мама като ми предложела да ми прочете приказка, съм й отговаряла "Малка съм, бе маме" Laughing и дотам са приключвали опитите й. Някъде към три годишна възраст, майка един ден ми казала "Ех, маме, на брат ти на тая възраст му четях много приказки, а ти изобщо не щеш" . Аз нищо не съм й отговорила, но след няколко часа съм й връчила книжката и после жената не е можела да си почине за секунда от мен Laughing Така че за всяко нещо си има време, не се притеснявай. Аз пък изобщо не се опитвам да й чета засега приказки- не мога да й задържа вниманието още. Достатъчно ми е, че й е приятно да разлиства книжките и да ги разглежда. Другото ще си дойде постепенно.

Валя, нали, голяма гадост е хремата Twisted Evil А аз днес се постарах максимално, две гозби й направих, любимите й, и пюрета купих в случай, че друго не иска, а тя не, та не- млякото си иска и това си е Rolling Eyes

Я да ви питам свинско месо включили ли сте в менютата. Аз отдавна съм я пуснала да ни рови в чиниите и яде, каквото и ние, но някак си почти несъзнателно не й давам още свинско. Ама се чудя защо всъщност го правя newsm78

# 18
Добро утро!

Айде, да ви почерпя по едно кафе morning

Събуждаме се ние и какво да видим - сняг! Ужас! Много рано заваля, сигурно зимата  ще е безобразно студена cold

Кременчен, на вас нали познати ви  правиха изследванията, трябва да са точни  Wink Бързо оздравяване! Peace

Феъри, давам свинско, даже мисля да спрем кухнята, защото Ава вече почти всичко яде. Човек не може да хапне на спокойствие от нея, все трябва да  му е в чинията ooooh!

# 19
Добро утро! Мммммммммм кафето сутрин е супер!

на всички осъмнали със сняг Честито  Nature Snowman

Fairy, честно казано аз давам на Марти предимно свинско месо, телешко не готвя и не му давам, преди в пюретата каквото имаше, на кухня не съм го записвала никога, а и да бъда честна не съм му давала и риба. Просто свинското преобладава, пилешко и заешко.

КатКа, вие май не сте ставали през ноща, ние към 2:30 имаме петле и ни разбутва, а и антибиотика нагласихме по неговия часовник, тогава валеше на парцали. За изследванията от тук нататък ще проверявам по 2 пъти, независимо кой ги прави.

Diana_T, пожелаваме ви скоро и при вас да е снежно!

# 20
Е, бургазлийки, честит ви първи сняг и на вас тогава! Противно на моите очаквания, тук все още не е заваляло. Но пък и днес не става за излизане, дори и за кухнята. Освен студа, който е сковал, продължава да духа ужасния вятър от вчера - леден, силен, абе, изобщо не е за хора ooooh!

Валя, и на мен веднъж ми направи впечатление, че бяха използвали почти дословно заглавието на наша тема, ама ....голяма работа. Щом нямат вдъхновение хората, нека крадат!

Дени също не обича да му чета. То не че съм опитвала кой знае колко, ама по принцип аз не мога да си представя той да седне или легне кротко и да слуша нещо. Rolling EyesТова наистина ли е възможно при някои деца на тази възраст? Има ли такива? Rolling Eyes Rolling Eyes

Диана, какво е това вълшебно кремче?

И Дени си хапва свинско. Всичко вече яде. Ние понякога се крием от него когато ядем BlushПримерно ако трябва скоро да яде. Защото е голям сладокусник и като види, че някой яде нещо, просто не може да не опита. Почва да нарежда Па-пу,, па-пу, докато не се смилиш над него. А иначе като седне да яде, е голяма борба понякога - по 40-50 минути се храним ooooh!Та затова се налага да се крием от него понякога, иначе после съвсем нищо не хапва.

Ако успеем да се вредим в графика на педката, ще отидем следобяд на ваксина. Стискайте палци, че ме е шубе! Още не съм претръпнала... EmbarassedА все още умувам дали да и кажем да му дръпне патката, ама ми е жал - много ще му се събере на детето Cry

Лек ден на всички!  bouquet

# 21
Юхуу, току-що и при нас заваля сняг!!! Дано сега поомекне малко времето!

# 22
Ако го нямаше тоя отвяващ вятър времето щеше да е супер щипкащо за разходка.... но ние така и така ще излезем за 30-40 минутки да вземем кухнята и ако намерим завет да потичаме да сефтосаме новите ботушки.

# 23
И Теа не понася да й чета - пада едно дърпане, късане и т.н. Тя по принцип трудно се концентрира/занимава сама с нещо. Има време, живот и здраве да е, ще се научат.

Свинско давам от около месец и половина.

За Пулмекс - Валя е описала точно.

Тъкмо си мислех да я извеждам на дълга разходка до центъра за поне 2 часа, че ми изглеждаше слънчево, но си подадох носа навън - този вятър - по-добре недей Stop

Замислих се по въпроса с яслата - и по-точно този път от моя гледна точка - ами много ще ми е мъчно по цял ден за нея. Досега все за нейната реакция съм си мислила, ами аз как ще свикна...

# 24
Сложих няколко снимки на Марти да се запознаем  Simple Smile

Не се отчайвайте от лошото време, дано да е временно.

# 25
  • София
Сложих няколко снимки на Марти да се запознаем  Simple Smile

bowuu Приятно ни е!!!

А снахичка търсите ли си за този прекрасен синеочко? Наш'та мома е лична убавица, има даже и розова рокля, готова за сватбата! married

# 26
   Тук сняг още няма, ама и хич не го искам да идва. Край вече на излизанията ни навън!
  Явор е няколко дни със сополи, които вече попреминават. Чудим се по цял ден какво да се забавляваме с него из къщи. Никаква игра не захваща сам, буквално ми върви по петите и иска да го взема на ръце. След това разбира се да го пусна и пак да го взема ....... . До безкрай. Много е кисел,  мисля първи кучешки ,че ще ни изненада. И всичко това в унисон с лошото време. Както виждате и аз съм се вкиснала и се чудя как ще я караме тази зима?
Те фаталните май са такива.  newsm78

Деспина, ако левкоцитите са увеличени,това говори,че има инфекция,но може и нищо да не говори.Нашата кака я побъркаха от изследвания и така не установиха от какво са увеличени.Сега кара за втори път скарлатина и я пратих в С.З ,че иначе ще лудна и аз.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 12:06 от Desita_

# 27
Може ли някой да ми прати на ЛС името и паролата за албумчетата, че от доста време все опитвам да вляза и не става  bouquet
Пламен май се разболява Sad Снощи имаше 37.4, не е висока, но като заспа целия се изпоти, трябваше да го преобличам, а сутринта имаше 38. Давам панадол и само му завирам термометъра в ухото, горкото дете се изнерви от мен.
От няколко дни Пламен разговаря с мен с крясъци. Не както преди като иска нещо и първо да замрънка, ами крещи за всичко Shocked Имам чувството, че това е така, защото все повече иска да говори, но му е ясно, че не го разбирам и се дразни. tantrum Ама крещи ви казвам, даже посред нощ като се разбуди не мрънка ами направо почва да вика  Simple Smile Или пък да ни подкарва детския пубертет от рано (нали около 2.5г почвал Simple Smile) - не ми дава да му помагам като иска да направи нещо, само ми бута ръката и вика "нье, нье!". Днес пък цял ден си върви и ме мамосва, но слага ударението на втората сричка, по френски Grinning

# 28
  • София
Хилоу мами, пак!

Аз преди малко купих ботушки на Ема и много им се кефя. На Колев и Колев, с пухче отвътре и гумена подметка.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 14:16 от Гуш

# 29
Гуш, честити ви ботушки!!!
И аз мерих на Иса такъв модел само, че розови но нещо правеше чупки при ходенето и и взехме други....дано са удобни на Ема.....

Kremenchen, голям сладкиш си имаш  Peace.....

Общи условия

Активация на акаунт