Напоследук нещо все не намирах вдъхновение да пиша, само ви четях

Зори, да чукна на дърво май пребори вече вируса, и носа спря да тече, само малко остатъчна кашлица има чат-пат.. ама то и аз си я имам.. След две седмици вкъщи, днес пак е на ясла.. Дано да й понесе добре и да не се тормози.. Вкъщи това дете се убива да спи.. сутрин от 10 до 12.. следобяд след 14ч. .. та почти до 16. А в градината все казват, че не иска да спи.. не мога да си го обясня! Днес специално инструктирах таткото какво да заръча на лелките, та да премахнем всички възможни пречки да си заспи.. Тя девойката, ако не се захлупи през глава.. не заспива! И отворената страна на кошарата - винаги мятам по някое одеяло или хавлия да не се заплесва да гледа настрани.. голяма е любопитка иначе. Та - след тези инструкции - дано да си спи детето и да не хваща пак разни бацили, че аман!

Уикенда бяхме на хижа на Витоша, добре й понесе
До Златните мостове е есен.. а нагоре - люта зима! Сняг, лед... Да се надяваме, че тези два дена горе са един вид закалка и няма да се поддава на нови настинки!Гуш, да ти е жив и здрав рожденика!
Сиска, не мисля, че си неопитна.. или поне не повече отколкото всички ние... Като си спомня Зори как заби нос в асфалта лятото и направо си разби главата... Уж малка раничка, ама дълбока.. ей така от нищо - и као рукна една кръв.. чудеса.. още има белег

Иначе като те чета.. аптечката ти е перфектна! Аз май не мога да се похваля с така добре заредена.. имаме някое и друг останало прахче ентерол, малко останал Нурофен за температура, физиологичен разтвор, едни смесени капки за нос.. ама днес им изтича годноста (1 седмица е), бинт, реванол, термометър, едно антибактериално прахче (изостанало още откакто мажехме пъпчето).. и май с това се изчерпва...
Колкото до леглото.. Зори още е в кошара.. и не мога да си представя да я преместя скоро.. голяма болка ми е това.. Тя така се върти и се бори в леглото.. 2 минути след като съм я сложила, вече се е измъкнала от чувалчето, цялата е развита, нахлупила си е одеялото на главата и е в противоположния край на леглото
Просто не знам... Даже беше скъсала плата в долния край на кошарата.. по цялото протежение - та една нощ успя докато се бори да си навре главата в дупката.. и разбира се опищя орталъка... По този повод снощи до не знам колко часа ших легло...Напоследък все ме споходждат мисли за второ дете.. побъркала съм се.. а финансово и откъм условия изобщо не сме готови за второ дете.. Мъж ми казва, че ако чакам да сме добре.. никога няма да имаме.. А онзи ден сънувах,ч е съм бременна.. даже май щях да раждам.
Интересното е, че на следващия ден с мъжо нещо май... поизпуснахме нещата.. хм... Да не се окаже, че пророчески сън съм имала
Мислих, мислих.. и измислих, че ако има нещо да става.. ще си стане. Та така. извинете за дългия досаден постинг, ама така става като не пишеш две седмици и после ти дойде дар слово

Хубава седмица на всички желая!

Сега малко ми е гадничко и не мога да свикна тук,но винаги е така 
.
То всички, които сме за пръв път майки сме все още неопитни. Ама ей в такива страшни моменти, когато не знам как трябва да постъпя, направо се чувствам като дете...
Аз пък ти пожелавам скоро да забременееш

И ние станахме на 1 годинка и половина, ето да се почерпите!
.

...скоро да се похвалите с 

. Здраве да е, другият път 
) оставя ме ги в много краен случай, сега мажа само с крем zа суха кожа по три пъти на ден.
и някой татко ако излезе майстор