Вън вали и вятър вее, вкъщи МАЙско слънце грее! (79)

• 11 335
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
. Ако има някаква врътка в меренето споделете. Въобще как се справяте с тази задача?

Аз вече меря само в дупето с обикновен термометър. За 30 сек отчита, намалям с половин градус и получавам точната Т. По друг начин при нас не става.

# 271
Тиа, и наш Дени миналата седмица счупи любимата паничка. Наистина много готина беше, яд ме е че я бяхме ползвали само 10-ина пъти, защото си я пазех - много ми харесваше.

Kremenchen, ние мерим с дигитален, в дупИто. Вдигам крачетата, мушкам го и той след 15-20 секунди писка, че е готов. Доколко е верен - не знам. Ама то дето Тиа казва, ако е притеснително висока Т-та, то си се усеща. Слава Богу, не ни се е налагало да го използваме при сериозни температури, където са важни точните градуси и десети.

# 272
. Ако има някаква врътка в меренето споделете. Въобще как се справяте с тази задача?

Аз вече меря само в дупето с обикновен термометър. За 30 сек отчита, намалям с половин градус и получавам точната Т. По друг начин при нас не става.
И ние така.

# 273
Аз меря Т като слагам Момчил  на гърнето, а термометъра под мишницата. Едновременно го занимавам с нещо, за да не го дърпа, а като реши да го махне му обяснявам , че чакам да чуя как ще писне. Засега ме слуша  Mr. Green

# 274
Здрасти цунки_мунки на 18 месечните днес и на останалите  Heart Eyes

zащо намаляте с половин единица анално иzмерената Т, от моето педи zнам, че така иzмерена е най_точна, но Анди откаzва категорично да му я меря по тоzи начин, zатова се сдобихме с дигитален ушен, при тях съвета на педито е да се прибавят 5 единици.

# 275
Имаме ноемврийско албумче, слагайте снимки. Hug

# 276
megstar,  Kremenchen, благодаря ви, че не ни подминахте  Hug.....наистина моето малко слънчице днес стана на годинка и половина....да ми е жива и здрава....
За температурата и аз я меря под мишничката с термометър на Чико.....

# 277
zащо намаляте с половин единица анално иzмерената Т,

Мегстар, Т-та, измерена анално по принцип е по-висока. Не знам дори кой пръв ми е казал да свалям 0,5 от Т, измерена в дупето... Но педито ни и другото ни (частното) педи винаги са ми го казвали, когато е ставало въпрос за температура. Ето ти едно линкче: http://www.doctorsbg.com/Temperatura_normalna_deca.htm

Валя, честито и от нас!  bouquet

Честито и на днешните полу-рожденици!

Давайте идеи за заглавие на новата темичка!

# 278
Цунки по муцунки от Ава за Иса Grinning

Станиславка е леко настинала май... има малко сополки.

Нас слънчицето за втори ден ни подминава Sad

Вчера си свалих 7ма версия на фотошоп и започвам да го уча, че идва време за календари Laughing
Мегстар, не знам защо но всички, които познавам намляват аналната Т.

# 279

Давайте идеи за заглавие на новата темичка!

Годинка плюс половинка натрупа/отбелязва майската дружинка!

На сънена глава толкоз Laughing освен това ми звучи познато....може да сме го ползвали вече...

# 280
Само "майската дружинка" сме използвали  Wink Супер е! Щом такива ти ги ражда сънената главица, пусни още няколко като се разсъниш  Laughing Laughing Laughing

# 281
Подкрепям заглавието на Катка.

# 282
Сиска мерси zа линка,

Годинка плюс половинка отбелязва майската дружинка newsm10

# 283

Общи условия

Активация на акаунт