🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 050
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Днес не ми прилича на гласа на Миро

# 121
  • Sofia
Щом има предварителен запис, значи се е знаело, че може да отсъства, но не е било съвсем сигурно. Това обяснява факта, че не обявиха от самото начало липсата му. Иначе чувам Миро на 100%.

# 122
  • Испания
Дори чух говорния му дефект.

# 123
Миро е на 200%.

# 124
Една италианска песен в началото,звучеше като да я изпълнява Руши.Има нещо гнило...

# 125
  • София
Само на мен ли ми се струва, че това го записаха по време на изпълнението на Госпожицата?

# 126
Според мен това си е служебна загуба... Но от екипа, явно, са били наясно с непредвидимият му характер и са записали предварително изпълнението му... При всички случаи е ТЪПО! И трябва да си ходи!

# 127
Да, днес прилича на Миро. Не могат да ме убедят обаче, че на предишните изпълнения е той, като допреди 2 седмици изобщо не приличаше на неговия глас, а знаем, че той не умее да си го преправя. Simple Smile Като цяло куриозна ситуация с отсъствието му... И това предаване нагласено като други по същата телевизия. Simple Smile

# 128
  • София
Най-накрая и аз чух Миро. Странно е това със запис на участието му.

# 129
Днес, по случайност, слушах оригинала на Beggin' и кавъра на Миро или, който е там, беше ужасен. 🥴🥴🥴

# 130
  • Испания
Съсипаха и този формат. Такова чудо не съм видяла в другите държави.

# 131
Миро е. Ако не е той, трябва да е невероятен негов имитатор. Гледах и снимки на Миро, наистина много е отслабнал.

# 132
  • Wonderland
200%!
300% от мен!
Някой с 400%?  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 133
  • Germany
И аз четох в Уикипедия, 99г. - начало на Каризма и 19 награди 😉

# 134
Изглежда, че до последно нямаха представа дали ще излезе или не.
При Заека още в началото обявиха, че е под карантина и ще бъде на запис, докато тук се чудеха какво да правят. Със сигурност Носорога е в струдиото, щом на два пъти правиха опити да излезе. Нещо не е наред с тази маска, определено.

И аз този път отново чувах Миро.

Общи условия

Активация на акаунт