🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
Преди две седмици, когато Камъкът се направи на интересен, не счупи микрофона, нито пък го хвърли. Опита се да бъде забавен и да направи т.нар. mic drop
Скрит текст:
, но понеже камерата не беше фокусирала правилно върху него не се видя.
Лора определено изглеждаше на черешата, върнете си финалното изпълнение и се вижда, че не пее на живо.

# 271
  • София
Да ви кажа честно, след Къци, толкова ми стана интересно шоуто, че съм заспала 😆.
И шоуто на Лора пропуснах, хаха
Аз заспах още на Носорога, като разпознах гласа на Миро. Пак ще се повторя, че тази година на първите предавания много им "пипаха" гласовете Simple Smile

# 272
  • Sofia
Никога/или нямам спомен/не съм чувала Лора да пее на английски.Потърсих в нета,нищо не открих.

В ВБ не помня да е пяла.Пазеше поведение.

# 273
  • Ню Йорк
Лора защо така не може да говори?

# 274
  • Далечният изток
В първи сезон мисля, че пяха на живо. От тогава постепенно свалят нивото определено. Този сезон не става особено за гледане, но е по-добрата алтернатива пред аграрното предаване.

# 275
Скрит текст:

Тук, както твърдят продуцентите, всеки лайф е наживо. Дори и тази вечер, след излагацията, си изпя парчето мн. добре преди финалните надписи.

И тази вечер не е пяла на живо - тотален плейбек и дори не се постара да го прикрие.
Мен ме хвана срам да гледам, а не да съм от срамежливите.
Не можем да сме сигурни, продуцентите твърдят, че всичко е на живо...

Как ще е пяла на живо , тя едно изречение не успя да върже?! 🤦
Вие въобще гледахте ли ѝ изпълнението? Тя се смееше неадекватно докато течеше песента, дори не се стараеше да имитира пеене.

# 276
С този сезон форматът удари дъното.Пълен непрофесионализъм от страна  на повечето изпълнители,водещи ,и на продуцента.Сега доглеждам от снощи на превъртане,докато миналия сезон гоних всички по другите стаи,за да се насладя на макс.

# 277
В Комиците била пяла с баща си!
В Комиците Никога не е имало изпълнение на живо.
Това не е Гласът на българия или подобни.
Не мога да повярвам, че някой си мислят, че пеят под маските... и като ги махнат било трябвало поне... ами Не тогава ще се видят доста недоразумения и хората ще бъдят страшно разочаровани.
Повтарят че предаването е наживо заради смс-те, а не заради изпълненията.
И по-добре, че е така

# 278
Сефте виждам някой толкова надрусан от родните величия. Жалка гледка. И наистина горките деца.

# 279
https://nova.bg/vipbrother/videos/view/2018/10/27/4993/%D0%BB%D0 … -vip-brother-2018

Любимата ѝ песен.
Не е УАУ певица. Понякога ѝ се получава много добре, понякога доста фалшиво пее. Мисля в "Музикална академия" май беше (не помня така ли се казваше предаването). Имаше добри попадения в предаването (ако не бъркам) и пееше прилично, но имаше и фалшиви изпълнения. Иначе като тати подвиква- https://www.youtube.com/watch?v=vKNmr_kkNpQ
Иначе я харесвам. Снощи беше неадекватна. Притеснение ли беше, не знам. От това, което съм виждала, по-остро и сепнато говори.
Вярно, купонджийка е и луда глава. Казват, че пиела и се друсала. Не знам, не съм и в обкръжението, но жалко ако е истина и продължава да го прави.

# 280
  • Испания
В момента Кръстю коментира изборите по Нова. Няма отърване от него.

# 281
  • Пловдив
Снощи Милица Гладнишка е участвала в премиерата на Исус Христос Суперзвезда в Пловдив. Но си е тръгнала по-рано.

# 282
Снощи Милица Гладнишка е участвала в премиерата на Исус Христос Суперзвезда в Пловдив. Но си е тръгнала по-рано.

Ами няма лошо. Дано да е под някоя маска.
За разлика от Къци, нея мога да я гледам постоянно. Готина, талантлива, играе хубаво ... И най-важното: не е досадна.

# 283
Въпрос на гледна точка. Аз харесвам Милица, но харесвам и Къци. Представянето му в предишните два сезона беше супер.
Относно снощи - още не мога да си обясня как допуснаха такъв чутовен резил. И как само си гушна бутилката... Много жалко, защото освен, че самата Лора се изложи ужасно, това предаване се гледа от много деца. "Страхотен" пример дадоха, няма що.

# 284
То ако родителите разчитат на телевизията да им възпитава децата, това е по-жалкото. Още повече в 23.00ч.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 11:54 от SsSa

Общи условия

Активация на акаунт