🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Да, но в залата почти половината са деца, от което се възмущавам още от началото. Нито смешките на водещите са за деца, нито поведението на изпълнител в случая. Не знам по това време какво правят малки деца извън къщите си.

# 286
Права си, не се бях замисляла за това. Странни решения на родителите им.

# 287
  • София
Коя е тази и пияна ли е:grinning:

# 288
Не беше пияна. Такова състояние се дължи на наркотици, според мен. Погледът й беше празен, губеше на моменти идея къде е. Въобще не беше на този свят. И се облизваше начесто, начесто. Аз не издържах да я гледам повече от минута.

# 289
Така е за децата, но тези в предучилищна възраст и в началните класове масово гледат това предаване и игрите, обсъждат го с приятелчетата си, имат си любими участници/маски и т.н. Не знам какво може да се обясни на едно 7-8 годишно например. На мен ми беше меко казано неудобно да гледам. И това е жена на възраст с две деца, не някоя тийнейджърка или 20-годишна. Sad

# 290
  • Испания
Възрастта няма значение. Жалко за нея, за децата ѝ, за Данчо, който е страхотен човек, и за Марияна.

# 291
А Носорога и за толкова не успяха да го съберат

# 292
И Миро и Лорка се знаят че обичат да шмъркат не е нищо ново.Така че  няма да се изненадам за нито един от двамата.Лично аз съм виждала  преди доста години Графа и Мария Илиева в бившето Червило също да се правят на мазало (и то не с алкохол).Та за съжаление всички известни  си позволяват тия неща Weary

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 20:42 от *Аня*

# 293
И аз се дразня от мин.год.посред пандемия,защо има деца след 20ч.,които не са по къщите си?Нищо,че са с родителите си.С тазгодишният формат халваджан съвсем изплиска легена.Малки деца,арогантни водещи,груби,неадекватни участници под въздействие на субстанции и алкохол  и много малки деца в публиката.Една лелка от панела непрекъснато говори за младо момче от балета.Коментира го като бил полугол и разни др.свои блянове.
Сем,рзи,социялни служби не трябва ли да се намесят вече?!

# 294
  • Пловдив
Да, но в залата почти половината са деца, от което се възмущавам още от началото. Нито смешките на водещите са за деца, нито поведението на изпълнител в случая. Не знам по това време какво правят малки деца извън къщите си.

Напълно съм съгласна с мнението. И като започне викането "долу маската" все едно гледаме и най-вече слушаме час по забавление в детската градина. И миналата година бях възмутена, не помня дали на МП или Капките, но тук ми направиха забележка, че съм имала нещо против децата. Радвам се, че мнението ми се споделя от повече хора тази година.

За лелката и балета - аз пък се чудя защо поне по сценарий гаджето ѝ не прояви малко ревност, а си стои безучастно през цялото време.

# 295
  • Испания
Гаджето ѝ спи редовно. Но продукцията трябва да я поскастри. Явно Магърдич съвсем е тръгнал през просото. Ами, не може да огрее навсякъде. То просеко в Италия, то кучешки магазини, то хотел, то кафенета. Това е резултатът. Съвсем се забрави.

През този сезон виждаме резултата от живото излъчване, дето толкова се бие в гърдите, че ние сме единствените. И защо? За да прибира пари и от СМС-и. Но ето какво се получава.

# 296
Струва ми се, че сезон 3 ще е последен. Явно има голям проблем с професионализма и отговорността на част от участниците. Може и затова да са опрели до Къци за трети път. Той е професионалист и подхожда отговорно.
Ако носорогът не е участвал снощи поради употреба на нещо алкохол или опиати е редно да го "дисквалифицират" следващия път (чрез слаб зрителски вот) и да не се оставя да стигне до финала без значение кой е под маската и как пее. До колко е допустимо това според работодателя са си техни работни отношения, но е тотално неуважение към зрителите и поради тази причина е неуместно да участва на финал.

# 297
Според мен отсъствието на Миро няма нищо общо с алкохола и наркотиците. Той нали ги спря преди известно време?

# 298
  • Пловдив
Във фейса има предположение, че Носорога е  Владо Михайлов, който също участва снощи в  "Исус Христос" и не е успял да пристигне.

# 299
Във Фейсбук също разправят, че е Димо Алексиев и той имал представление. Само че знаете каква е разликата в ръста на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт