Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой е под маската на носорога?

Опции:

# 30
 • София
 • Мнения: 19 259
Добре, само аз ли не ги знам тези. 😀

# 31
 • DE
 • Мнения: 9 028
Не, изобщо не знам кои са тези деца, а наблюдавам българската музикална сцена.
Набутването на хора от обкръжението на Слави хич не ми харесва. Не случайно не сме го гледали от години.
Все пак знам коя е Крисия, следя Евровизия Grin

# 32
 • Мнения: 218
Мъжът ми не гледа Маскирания певец, но му пуснах последното изпълнение на Носорога и го питам кой пее. Без да му казвам, че е от МП. Каза, че Миро я пее тая песен, въпреки че гласът му бил малко променен.

# 33
 • Мнения: 4 660
И аз нямам представа кои са тези деца. Обаче защо все в посока Шоуто на Слави се мисли? Не може ли да е вече жена, която от малка е в музикални формати като "Като лъвовете"? Или да е пяла в Бонбон - и те бяха преди по телевизията с постоянни участия.

# 34
 • Мнения: 6 411
Не разбирам защо се отказахте от Миро при положение, че косата му сега е тъмна. 😃
Не затова се отказах от предположението си, което имах още след първото изпълнение. Струва ми се, че ни водят чрез променен глас и някои улики към него и ни будалкат. А последния път изведнъж всички в панела пък станаха толкова категорични. И още нещо.В изпълнението на песента на Бекстрийт бойс никаква прилика нямаше. И то не ми хареса пък изобщо. Но вариацията на песента на Дара (после чух оригинала) ми допадна много в неговата интерпретация.
Добавям и още нещо- вече все повече ми се струва, че уликата “присъства почти 4 десетилетия” не се отнася до публична известност, а за възрастта на маскирания, което е още една причина да сваля подозрението си от Миро за тази маска.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 15:01 от fenyx

# 35
 • Мнения: 77
Според вас кои маски ще са на финал? Аз мисля Гъбарко, Перлата и Самураят.

# 36
 • Мнения: 4 237
Хайде да не са точно тези тримата. Най-вероятно ще видим там Госпожицата и нямам против, стига останалите двама да са Камъкът и Носорогът.

# 37
 • Мнения: 4 660
При изпълнението на песента на Бекстрийт бойс пак Миро чувах.

Оставете него сега, дайте да разнищим другите участници. Не спирам да мисля за Камъка, който е бил с изкусителка. Толкова ми звучеше като Графа при последното изпълнение, но той разделял ли се е с някоя преди Мария? Знаете ли за кого се сетих?
Скрит текст:
за Стефан Щерев
и той има бенка. Вече ще се побъркам. Този човек може ли да пее? Плюс това, разделил се е с Ирмена Чичикова.

# 38
 • Ню Йорк
 • Мнения: 4 837
Сега като изскочи някой световно неизвестен изпод маската на носорога и ще стане весело.

# 39
 • София
 • Мнения: 4 664
Вече няколко пъти виждам, че се коментират бенки. Някой е казал нещо по въпроса ли? Че еди-кой си има бенка? Изпуснала съм този момент.

# 40
 • Мнения: 3
Според вас кои маски ще са на финал? Аз мисля Гъбарко, Перлата и Самураят.
Според мен Гъбарко, Самураят и Носорогът. Жалко че Прилепът отпадна! От всички най-голямата загадка ми е Самураят. Водейки се по уликите + начин на пеене отпадат вариантите да е Рафи, Славин и Жана/били са победители във формати/
Кристиян Костов е много слаб, а и тембърът му е различен.
Прея се доближава по тембър и не е печелила формати, но след като е на договор в БТВ всяка делнична вечер на екран.. дали е възможно да участва тук?
Някой беше споменал братя Аргирови, обаче аз през живота си веднъж не съм ги чула да пеят на английски.
Имаше мнение за Алекс Георгиев от миналият сезон на гласът на България и съм все по-склонна да вярвам че е той. Много специфичен тембър, досущ като на Самураят и много високи фалцети. Ще потърся и добавя линк. Има доста интервюта с него в гугъл и уликите просто съвпадат.
Ето линк от профилът му в YouTube. Там има и други негови изпълнения - авторски и кавъри.

https://youtu.be/6QM7PKsV7kQ

А тук е наскоро в Бтв за рожденият ден на Прея, те имат обща песен двамата и някъде в интервюта споменаха, че скоро излиза и клип

https://www.btv.bg/video/shows/shoutonanikolaos/videos/chestit-r … ffic_from_article

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:25 от Evichka68

# 41
 • Мнения: 6 411
Пак пуснах да чуя изпълнението на Носорога на песента на Бекстрийт бойс и пак там не ми прилича на никакъв Миро. За сметка на това от този епизод си припомних две улики- че обича свободата и че го има “на много честоти и вълни”- това последното ми звучи като определение за журналист и радиоводещ, но едва ли точно това са имали предвид. Ако се сещате тези улики с какво се връзват с Миро- моля споделете.
На финал предпочитам да са Камъкът, Носорогът и Самураят.

# 42
 • Мнения: 646
Вече няколко пъти виждам, че се коментират бенки. Някой е казал нещо по въпроса ли? Че еди-кой си има бенка? Изпуснала съм този момент.

Някой беше качил снимка на Камъка, от шоуто, на която се вижда част от шията му и от дясно на шията се вижда, че има бенка. Снимката вероятно още може да се види в старата тема. Мисля, че някъде след предпоследното шоу беше...

На финала искам Госпожицата, Носорога и Камъка, тъй като предполагам, че останалите са изпълнители, които не харесвам.

Допълвам - на страница 20 в предишната тема - мнение 298

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:07 от Millan

# 43
 • Варна
 • Мнения: 6 971
Добре, само аз ли не ги знам тези. 😀
И аз.

# 44
 • Мнения: 2 275
Аз си търся хора от при Слави, защото миналата година имаше две маски и смятам, че отново са набутали някого и това не е само Краси Радков 😂 Крисия, Пирянкова, пък и за Грахич няма да се изненадам 😃

Общи условия

Активация на акаунт