🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Камъкът е маската с най - много различни предположения кой може да се крие под нея.

# 391
  • Варна
Нали знаете, още от ден 1 съм казала  че той е Гъбарко и уликите и гласа и жестовете го издават!
Ееее, нали беше Шапката? Би било прекалено вече...

# 392
Разбира се, че Къци не е Гъбарко. Този път ще се окажете прави, че е Крисия. Просто на глас го докарва прекалено на Михаела Маринова.

# 393
Мисля си, че Носорогът няма да е Миро, и че изцепката на Камъка за Носорога е по сценарий, за да ни заблудят и насочат към Миро. Обаче гласът и уликите водят към Миро.
Госпожицата според мен е Галка от Каризма, но не съм сигурен. Ще видим. Ако се окаже Галя, това ще е втората маска, която е разпозната от зрителите, но не и от панела. За останалите три маски нямам предположение, Камъкът ми е най - любопитен. Човекът под маската на Гъбарко е някой, който е висок 155 - 160 см. Едва ли е Михаела Маринова. Самураят не мисля, че е Милица Гладнишка. Сравних ръста на Милица със Самурая. Милица е малко по - ниска от Зуека, което означава 165 см, а Самураят е висок колкото Краси, което означава 172 - 173 см.

# 394
Иска ми се да има изненада и да не е заради очакванията на почти всички Носорогът Миро, но днес пак слушах някои негови изпълнения и не мога да оприлича гласа му на нечий друг. Още в началото на новия сезон писах, че в първото му изпълнение бях хванала в някои фрази от тембъра му, уликата с 4 десетилетия присъствие напаснах с изявите на сцена, които имал още от детска възраст и тогава го заподозрях; после имаше участия, в които не ми звучеше като неговия глас и взех да се съмнявам. Би било интересно, ако не е Миро, но май ще е той.
За Гъбарко определено към Крисия са ми подозренията, за Госпожицата- колебая се между Сантра и Галка (на моменти сякаш нейния глас точно чувах). За мен най-мистериозен остава Самураят, ту ми прилича на мъжки, ту на женски глас.
Дано само утре имат малко по-свеж сценарий, че последния път беше доста скучновато, да не кажа, че на моменти водещите и панела бяха направо досадни.

# 395
Те се залисват в лиготия и става една... особено Краси, който вече не мога да слушам с яечните му препратки към песен или разни сексуални намеци.

# 396
  • Sofia
За Госпожицата имам подозрения за Валентина Александрова 🤔
Вчера беше в предаване по нова нюз и има много съвпадения с последните улики.
Скрит текст:

# 397
Коя е пък тази?

# 398
Малеее,какви ли не имена изникват...Повечето не съм ги чувала,явно много съм задръстена.

# 399
Изслушах една нейна песен и гласа ѝ по никакъв начин не наподобява този на Госпожицата. В нейния случай не е нужно и да се опитва да си преправя гласа.

Аз продължавам да мисля, че може да е Ирина Флорин.

# 400
  • Sofia
Участваше в първото музикално реалити по нова тв “Стар академи”,трети сезон участва в сериала “Братя”,вчера спомена и за участие в някакъв бг филм с Димо Алексиев на който била избрана без кастинг ...,наскоро имаше обща песен с Ицо Хазарта...каза,че напоследък прави неща за които не е и предполагала ,че може да ѝ се случат и не е учила за тях,нещо което беше казано и в уликите на Госпожицата.
https://m.bgdnes.bg/Article/10027103

# 401
  • Далечният изток
За мен си е Сантра. Разколеба ме обаче с последната песен...

# 402
Аз искам Госпожицата да си тръгне днес. Никак не ми допада, попринцип. Въпреки всичко, Камъкът ми е фаворит, но е факт, че до ден днешен нямам идея кой е под маската.

# 403
  • София
Гледал съм редовно и последователно Стар Академи, харесвах идеята и резултата. Но тази участничка грам нищо не ми изкарва като спомен.
Смятам, че шепа хора ще знаят коя е.

# 404
  • Пловдив
Гледал съм редовно и последователно Стар Академи, харесвах идеята и резултата. Но тази участничка грам нищо не ми изкарва като спомен.
Смятам, че шепа хора ще знаят коя е.

Аз също гледах Стар Академи. Доколкото помня, тази Валентина влезе по-късно в придаването.

Общи условия

Активация на акаунт