🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 016
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Както някой писа,сигурна съм,че в началото носорога не беше Миро и според мен беше Руши.На някаква италианска песен,мисля.Има шашма и в този формат,ама айде....

Бъркаш го с Камъка.

# 511
Когато Къци беше гост - маска отново като Шапката, като си тръгна от сцената, веднага след това излезе Гъбарко. Дори и за преобличане няма време. Няма как да е Къци.

# 512
  • Испания
От къде е отбора,Марта?

, но пък колежката ѝ не ѝ се скара.

Каква Гери-Никол! Тя не може да си побере задните части в този костюм.

# 513
Тя се майтапи.

# 514
Както някой писа,сигурна съм,че в началото носорога не беше Миро и според мен беше Руши.На някаква италианска песен,мисля.Има шашма и в този формат,ама айде....

Бъркаш го с Камъка.
Тц,камъка ми беше най-неинтересен!Даже не съм го и гледала какви песни е пял.Харесвам Руши и не харесвам Миро, затова ми направи впечатление!

# 515
  • София
За Гъбарко не знам кой е - Тита и Гери не мога да ги разпозная по пеене (не ги слушам; Михаела М. може да е иначе - нея я слушах в МП), обаче Самураят може и да е Славин (на повторението поне ми заприлича на него; не смея да си сменя Стефан с него, че нали така смених Джей Джей с Калки и сбърках) Simple Smile

# 516
Точно се отървахме от Игнатова и тя пак се появи ..... какво ни интересуват тези детайли за отпадналите маски?
Да бяха избрали, някой по-интересен.

# 517
Оф, ама защо ни занимават пак с Марчето?

# 518
Оф, гъбата остава, а ми е толкова скучен образ. Въобще не ме интересува кой е, само да си върви по-скоро.

# 519
Гъбарко продължава,Хлебарко ще се бори за оставане.Много тегаво...Сама си се чудя,мазохист ли съм,че продължавам да гледам...

# 520
Радвам се, че Носорогът продължава.

# 521
На мен пък гъбката много ми харесва и се радвам, че остана.

# 522
Май Самураят ще си тръгне.

# 523
Пфф, надявах се Носорогът да си тръгне, ама на.

# 524
  • Испания
Краката на Крисия

На тази снимка не са толкова слаби.

Гъбарко

Васил на шега, на истина казва истината на Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт