🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Не си спомням в ББ тя,май не пиеше алкохол?
Пиеше и още как. Аз точно с пиянските й истории съм я запомнила, та затова не съм учудена от поведението й тази вечер.
На един от късните нережисирани лайфове във ВБ не спираше да пие и едновременно с това да вие(опитваше се да пее). Атанас Колев, Папи Ханс и мъжът на Гала се чудиха как да й затворят устата.

# 256
  • Варна
Тя в Биг брадър и по друг начин беше неадекватна. От игра на училище, и другите въпроси на които не отговори бяха лесни но  да кажем че за тях може да се направи компромис, но за грешка в таблицата за умножение каквато тя направи не може да има компромис...
Има и нещо, но какво.....

# 257
  • София

Лора Може Да Пее, и то много добре. но тук проблема е друг... Алкохол или опиати  За съжаление...
За едно единствено видео поне да помоля, което да докаже думите ти? Кога ( поне веднъж ) Лора Караджова е пяла красиво на живо?

# 258
Цитат
Пиеше и още как. Аз точно с пиянските й истории съм я запомнила, та затова не съм учудена от поведението й тази вечер.
Нищо не си спомням,но аз лесно зарязвам всякакви формати като ме издразнят.Може и да не съм го гледала.Не знам защо ми се въртя,че тя обещала на семейството да не пие,или я бъркам с някоя друга бг ''звезда''.

# 259
Да ви кажа честно, след Къци, толкова ми стана интересно шоуто, че съм заспала 😆.
И шоуто на Лора пропуснах, хаха

# 260
quote author=RebelHeart

Лора Може Да Пее, и то много добре. но тук проблема е друг... Алкохол или опиати  За съжаление...
[/quote]
За едно единствено видео поне да помоля, което да докаже думите ти? Кога ( поне веднъж ) Лора Караджова е пяла красиво на живо?
[/quote]
Тук, както твърдят продуцентите, всеки лайф е наживо. Дори и тази вечер, след излагацията, си изпя парчето мн. добре преди финалните надписи.
Тук проблемът е точно този: алкохолът или дрогата ги "вдига" и им дава енергия да са на ниво за изпълнението и после следва блокаж... А на следващия ден е... "Айде, и още малко за да преодолея стреса" и така нататък...
А Лора, че пее перфектно на живо на участия могат да го потвърдят много хора. Проблемът не е в пеенето.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 00:09 от MoSt new

# 261
  • София
Изпуснах го днес и с превъртане поне видях всичките участници. Лора не беше наред определено. И аз не подозирах, че може да пее така.

# 262
  • София

Тук, както твърдят продуцентите, всеки лайф е наживо. Дори и тази вечер, след излагацията, си изпя парчето мн. добре преди финалните надписи.

И тази вечер не е пяла на живо - тотален плейбек и дори не се постара да го прикрие.
Мен ме хвана срам да гледам, а не да съм от срамежливите.

# 263

И тази вечер не е пяла на живо - тотален плейбек и дори не се постара да го прикрие.
Мен ме хвана срам да гледам, а не да съм от срамежливите.
Не можем да сме сигурни, продуцентите твърдят, че всичко е на живо...

# 264
След като вчера гледах опита за концерт на Ейми Уайнхаус от Белград мога да кажа, че ако се изпусне още малко Лора ще върви по нейните стъпки. Грозна работа.. а кога камъка е блъскал и в бил неадекватен?

# 265
  • Благоевград
Пеят на плейбек категорично. Всички участници много пъти казаха, че се диша трудно през тези маски. Как си представяте да пеят на живо като едва дишат?
Лора има хубав глас, има височини, има техника, но определено нещо се е случило с нея. Дали се е почерпила, дали нещо друго, не знам.
Пуснете си в ютуб Данчо Караджов и Лора и ще ви излезе изпълнение в "Комиците". Прекрасно изпълнение и се чува чудесно може или не може да пее Лора. Не знам обаче дали е на живо или на плейбек, мисля, че е на живо.

# 266
  • София
Пеят на плейбек категорично. Всички участници много пъти казаха, че се диша трудно през тези маски. Как си представяте да пеят на живо като едва дишат?
....
За под маските е ясно, обяснимо, логично и очаквано. Изрично се коментира само финалното изпълнение след свалянето.

# 267
Ако пеят на плейбек тогава какъв е проблема друг да е под маската на носорога и да излезе на сцената вместо него

# 268
Преди две седмици, когато намеси Носорога без причина и накрая май счупи микрофона.

# 269
В американския формат пеят на живо. В другите чужди според мен също.

Общи условия

Активация на акаунт