🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 6 - и по света

• 29 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
И аз не я знам коя е. Не съм запозната с творчеството й.

# 406
Привет, дойде време днес за нов лайв.
Перлата за мен не беше изненада, че е Лора Караджова. По-голямата изненада беше това, което излезе след свалянето на маската. Момичето беше неадекватно още от началото. Общото между снимките, които беше донесла в студиото и нея било Тревата. Мани-мани. Не знам пияна ли беше, дрогирана ли, просто тъпа ли или и трите едновременно, но язък за поведението и за това как с лека ръка опетнява името и имиджа не само на себе си, но и на баща си. Тотално разочарование...
Относно останалите маски:
Носорогът - За мен това е Миро и все още се питам защо не дойде в студиото миналият път. Заради това, че е бил на участие и не е успял да се върне навреме, дал е положителна проба за коронавирус (беше сам и при записа, и после в помещението, от което го показваха, докато течеше последното гласуване) или защото не е искал да излезе с Галя на една сцена, ако предположим, че тя е Госпожицата. Ако и днес е хоум офис, значи е второто. Не беше случайно и че точно в този лайв дават уликата за двете калинки - почти сигурно Каризма. И това, че не е задължително тази история да е от най-любимите му, т.е. пак намекват за някакъв конфликт между двамата.
Госпожицата - доста често чувам Галя в този образ, никога не съм чула Сантра, но са възможни изненади тук.
Гъбарко - за мен Крисия заради по-голямата част от уликите и височината на човека под маската. За разочарование на Pinko, няма как да е Къци, защото той беше гост-маска и няма как да се разклони.
Камъкът - според мен е Криско и искрено се надявам днес да отпадне. Въпреки песните, които избира, изпълненията са посредствени и няма да ми липсва грам.
Самураят - според мен е мъж. Може би наистина е Алекс Георгиев от Гласът на България - тембърът е много сходен, нищо, че не е много познат, той и Златният миналата година беше същата работа.
Относно гост-маската и поредното дефиле на Къци - ставаше в сезон 2, но сега вече става банално. Толкова ли няма кого да поканят, та залагат все на един и същи човек. Дано не се появи и в нов сезон, ако има такъв.
Това е от мен. Пожелавам на всички приятно гледане довечера!

# 407
И да ги тестват за Ковид, надали го правят непосредствено преди да излязат на сцената, ще го направят по-рано още преди да ги гримират и обличат в костюми. Оправдание със закъснение от участие също не ми се струва логично.
Защото за мен беше очевидно, че Носорогът беше в студиото и по някаква причина не излезе на сцената в последния момент. Каква е тя надали някога ще разберем.

Госпожицата за мен е Сантра от самото начало и само нея чувам.
Онази мацка от Братя не ми е позната, хем съм фен на сериала. 😁 Надали ако участва, някой друг друг, освен роднините ѝ ще се сетят за нея.

Също както този Алекс, който се споменава периодично. Самураят е Милица за мен.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:30 от Вαнuлuя

# 408
Преди да пуснат видеото с Носорога, направен в нещо като гараж или склад (на заден фон имаше струпани палети някакви и разни други материали), казаха, че разполагат със запис- колкото и бързо да са действали, не ми се вярва да са успяли да го направят по време на рекламите, мисля, че са го имали като някакъв резервен вариант- а такъв би им потрябвал, ако участникът е имало вероятност да не успее да стигне до залата навреме. Не винаги може като с летящата метла на Баба Яга.

# 409
Тази вечер според мен ще си отиде Носорога за съжаление. Той остана единствен, разпознат изцяло от публиката и зрителите. Голям фаворит ми е и се надявам да греша. Дано отпадне Госпожицата. Искам при нея да има уаууу ефект, да не е нито Виктория Георгиева, нито Галя, нито Сантра, а някоя, която не сме и предполагали.

# 410
@Closers - аз си бъмпвам предположението отпреди, че ще си иде Гъбарко.

# 411
Само не и Носорогът. Любимата ми маска е, аз го чакам за победител Grinning

Гъбаркото или Госпожицата да си вървят, безразлични са ми.

# 412
  • Испания
Този сезон нямам фаворити, ако не се смята това, че най-харесваната от мен маска беше на прилепа, докато не се оказа кой е под нея.

Тенекиеният носорог за мен е абсурден, самураят не е самурай, Гъбарко /писах в самото начало/, ме отблъсква с това, че не е облечен от кръста нагоре, Госпожицата ми е симпатична, защото мисля, че е Сантра /ако е Галина Курдова - не/, камъкът просто не ме дразни.

Този сезон за мен е напълно провален сезон с всички издънки, на които станахме свидетели + 1/2 от журито + абсурдните думи на водещите + досадното разтегляне на времето, за да докарат до 3 часа, а би било по-добре да са час и половина, но да ни очароват + участието за 3 път на Кръстю. Или нещо се прави като хората, или не.

Аз, която гледам без да мигам този формат, миналата събота започнах да гледам друго, след като се оказа, че Кръстю е под маската гост.

Дано тази вечер ме опровергаят. Който и да си тръгне, няма да съжалявам.

# 413
@Smileys, всъщност сте много прав//а. На маската на Носорогът щеше повече да му ходи: "Тенекиеният човек". Костюмът е кожени рокерски панталони и яке, с пусната тенекиена ризница отгоре.
Тази година маските са потрес и си личи, че са правени с много стрес и бързане. Миналите две години бяха по-добри.

Гларусът всички го наричаха Облакът, Порцеланът беше  Сервиза. Заека си беше Котарака в чизми. Госпожицата повече ми прилича на простор за пране. И т.н. и т.н.

Май само Самураят и Гъбарко, наистина приличат на това, което се представят.

# 414
Няма да е Гъбарко 100% тази вечер.
Дали пък панелът днес няма да се светне, че Самураят може да е Александър Георгиев? Те така към финала вече им светва и уж случаййно се сещат

# 415
  • Испания
Изпълненията на руския носорог. За мен това е маска.

Тоалетчето на Васил днес.

# 416
  • Wonderland
"Маскираният певец 3" и Лора вдига два пръста Grinning

# 417
  • Испания
Браво, Лора, браво, Данчо!

Това какво беше? И продукцията ли е надрусана?

# 418
  • Wonderland
Пффф, на мен на Прея ми прилича Ангелът Rolling Eyes

# 419

Общи условия

Активация на акаунт