Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 416

• 31 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Привет!Догледах 8 серия,най после.Докато казвах,че няма любов,то взе че има вече .Само края на серията,пак ме изненада.Ще окаже, че ония с калашниците,ще са доста опасни.Като нищо,оня господин ще му е баща.Единия има болен мозък,другия власт и пари. И като ги събереш,опасна комбинация. Даахан,ще е в неизгодни позиция .Но дано в любовта му провърви (докато не научи коя е Селви).Дано прости на Селви,в което се съмнявам.
Разбрах защо Йълмаз се беше залепил за Айше.Наистина Ендер има болен мозък,както казах по рано.Играе си с човешките съдби,с  извратено подхилкване.Добър образ прави актьора.Както писахме,не може само добри роли да има.Трябна и злодеи,и така да представиш и да се слееш с образа,че да убедиш и зрителите в него.Желая ви спокойна вечер и до утре.

# 211
  • Пловдив

https://www.dizidoktoru.com/dizi/kacis-icin-son-hazirliklar-h18409.html

От днес:
Последни приготовления за "Бягство"

Последните приготовления за сериала "Бягство" за Disney Plus продължават. Снимките на сериала, продуциран от Same Film и O3 Medya, се очаква да започнат през уикенда.

Енгин Акюрек и Ирем Хелваджиолу ще играят главните роли в продукцията, която ще бъде първият турски сериал на Disney Plus, който се готви да навлезе на турския пазар . Историята на сериала, в който дуетът ще се появи пред зрителите като военни кореспонденти, също принадлежи на Енгин Акюрек.

# 212

Лека да е.Hug

# 213
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда момичета.
Успешна да е и само хубави новини да имаме.

# 214
Добро утро,

С Йомер.Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 215

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

# 216
  • Пловдив

Снимка за феновете...

# 217

Привет в сряда !Хубав ден днес ви желая,момичета.Аз ще гледам 9 серия,и ще си коментирам след това.

# 218

Много снимки за феновете имаха Енгин и Туба от "КРА".
Толкова много сме се радвали на всяка нова снимка.

И един от многото прекрасни клипове на Свети Two Hearts

# 219
  • Пловдив

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kari-koca-kacis-dizisinde-oynayacak/3156/

По информация на Бирсен Алтунташ, актьорите Adem Yılmaz/Адем Йълмаз и съпругата му Sezgin Uzun Bekiroğlu/Сезгин Узун Бекироолу също се присъединяват към каста на сериала "Бягство". Съпрузите ще изгаят съпрузи...

# 220
# 221
  • Пловдив

Поздрав от Енгин.
Момичета, обаждайте се, да знаем, че сте добре...

# 222

От мен, Енгин и Туба, като Йомер и Елиф.Hug

# 223
Здравейте,отново.Изгледах 9 серия, и да ви кажа с края и по точно с признанието на Селви,че тя е Вилдан ми беше по лека серията.Очаквах че Даахан,ще е стратег оттук насетне и не ме разочаровя.Мислех да не гледам днес друга серия,ама няма да мога да се сдържа.Любопитното ми стана, за развитието оттук насетне. Ама то с всяка серия е така. Иска ти се да не свършва, и пак да гледаш. До после.

# 224
  • Пловдив

Спомени... Енгин и Айше.

Общи условия

Активация на акаунт