Случи ми се нещо странно XXV

• 91 454
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
С Паркинсън е Ози, а преди няколко години сина му беше диагностициран с МС. Препоръчвам ви книгата му, останах с впечатление, че е много добър човек, иначе пълна откачалка, какъв живот е живял, учудващо, че е жив изобщо.

Не знаех, че има и той книга. Преди време намерих тази на жена му, но тя не е автобиографична и не я започнах.
Самият Ози казва за себе си, че е медицинско чудо, предвид всички ексцесии, които е причинявал на тялото си- алкохол, наркотици, травми, катастрофи, и в крайна сметка е още жив.

# 346
Скрит текст:
Автобиографична е също, преди десетина години излезе, мисля, че имаше още един автор. Разказва изумителни неща, граничещи с научната фантастика Simple Smile истината е че Шарън много му помага и го държи "в пътя" на младини, поне до колкото е възможно.

# 347
  • Там където
Това със сферата е точно като в паранормалните клипчета да Simple Smile Според мен тези сфери са добронамерена енергия, не са като тъмните сенки зли сили. Независимо, че апартаментът е нов в нова сграда все пак е строен върху земя, на която може да има починали, убити, недоволни и т.н. Не искам да плаша Амброзия, но може би има някаква енергия.

# 348
Откакто ясно бях заснела сянката зад вратата по случайност съм убедена, че има. Не ми се преразказват истории, за които вече съм писала, но всичко си води натам. Котлоните и останалите неща се включваха сами в един период от време, когато бяхме домъкнали вкъщи едно детско столче от базар за болно дете, от години няма проблем, реално откакто го разкарахме. За котлона - понеже някой беше питал само ще го кажа пак, седях на дивана и с периферното си зрение видях как става червен, копчето беше бутнато също. Тогава не го бях приближавала, с протектори за котлон сме и реално трябва да се махнат, за да се пусне, не може да се случи по случайност. Тогава бях с голямата ми дъщеря, която беше бебе, не можеше да ходи. Сега - същата работа, ново бебе вкъщи. Поне котлони не се пускат 😃

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 13:46 от Ambrosia

# 349
  • Sofia
За по-сигурно изключвайте щепсела от контакта.

# 350
За съжаление като няма снимки и видео, няма какво да дъвчем Grinning
Следи дали някоя съседка от горните етажи няма скоро да забременее (ако вече някоя не е трудна) Grinning

# 351
Определено 111 е послание от ангелите .Мисля че ви бях писал по назад ,за значението на тези цифри .

Споделяли сте с някой друг от входа или на вашият етаж за тези неща?
Макар че в повечето случаи ,много хора ще ви сложат във графа,,с тези да не общуваме ,,. 
Не знам защо хората за такива неверници ...,но просто знам как ще реагират ,така че май не е много добро решение да се споделя или вече ако прецените ,че човека е по отворен за тези неща ,макар че и това понякога е трудно да се прецени.
Може пък някой на някой да е казал ,сподели ,натъквал се на подобни неща.

Друго което се сещам .
Викали сте поп ,свещеник за освещаване ?
Има определени молитви ,които отговарят за подобен род странности ,ако допуснем че те идват и се предизвикват от други духовни същности .

# 352
Не сме споделяли, защото по принцип имаме забързано ежедневие и нямаме особен контакт със съседи. Не сме и говорили особено за това, защото напоследък тези неща бяха преустановени, когато се е включила камерата също не сме били вкъщи. Смятам, че дори да има нещо, не ни мисли лошото. С поп сме разговаряли, но не сме освещавали, защотл след пръскане със светена вода стана по-зле в началото и всъщност тогава започнаха нещата, та в този ред на мисли - шубе ме беше. Говорихме с нещото, колкото и да е смешно, опитах се да покажа, че това е нашия дом и уж всичко е ок.

# 353
Светена вода ,със нея е станало по зле ... Затова ви е страх да викате поп
Правилно ли разбрах !!

Светената  вода прогонва лошото ,може да се пръска с нея ,може да се пие и тн..
След като светената вода ,прави нещата по зле ,значи това нещо реагира на нея ,и се  дразни ,има памет и мисъл,с която действа .

# 354
  • Sofia
Имате ли икони в този дом?
Има ли как да разберете чия е била земята преди строежа,кой е живял там,какво е имало на това място ?

# 355
Вкъщи имаме камера, с която наблюдавам какви пакости правят кучетата. Между Коледа и Нова година всички бяхме на вилата! Постоянно се получаваха известия за движение и звук( той е от булеварда). Нямаше нищо на видеата регистрирали движение, дори и прашинки (засичала съм с всякакви форми, но са си били прашинки) ... шашках се да не се е запалил апартамента от коледните лампички Grinning
Да си призная, че след клипа със сянката ме беше малко страх да гледам  записите... очаквах да видя онова пищящо същество, дето изскача на дисплея, докато си се съсредоточил в нещо Joy

# 356
Имате ли икони в този дом?
Има ли как да разберете чия е била земята преди строежа,кой е живял там,какво е имало на това място ?
Какво е имало там на тази земя ,преди строежа ?
Ще отворя малко тази тема,по отношение на това !

Възможно е ,казвам само че е възможно, на тази земя преди вас ,да имало нещо ,примерно да се е водило война ,и там да са паднали жертви .Може да е  имало друга сграда,или фамилна къща ,където да са живяли хора ,и там да  се случило нещо лошо.

А да кажете ,в този дом ,влизал ли е някой ,за когото знаете че не  е добър човек ,някой с лоши помисли и намерения?

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 16:02 от ivo8

# 357
Да, след пръскането започанаха да се случват по-често и тогава стана случката с колата с дистанционно, за която бях писала по-назад. Тогава си го обясних, че се е задействала от чуждо дистанционно, понеже над нас също има деца - момчета, та вероятно еднакви честоти. Ще я разкажа накратко - изпращам мъжа си на работа, детето спи, сядам на дивана да гледам телевизия. Телевизорът е върху тв шкаф с рафт, на долния наредени играчки на детето, малки плюшени от серия на Макдоналдс (казвам го за ориентир относно големината 😃), зад тях други, включително колата с дистанционно. Тя при движение напред светва фаровете си, назад се гасят. Та това нещо в този момент започва да се движи напред-назад, постоянно пресветвайки, (разбирате, че като е в дъното и в тъмната част на секцията се виждат достатъчно зловещо) и чувайки се ръмжащия звук на мотора, докато не “проби” път през играчките, показа се пред секцията и спря. През това време аз вече бях залепена на стената и пищях от страх 😃 Може да ви е смешно, ама на мен не беше, а и беше почти непосредствено след клипа със сянката.

По въпросите - имаме икони вкъщи и то не малко, а за земята не знам, ровила съм, но преди време тази част на София е била покрайнини и стари карти няма, а няма кого да попитам. Не съм търсила достатъчно дълбоко честно казано, по-скоро от любопитство. Не е влизал лош човек, но то човек никога не знае Simple Smile Вкъщи се разбираме чудесно и атмосферата е приятна, дори след тези неща ми е приятно да седя вкъщи.

Иначе срещу нас е гориста местност, от терасата не се виждат други сгради, бяхме махнали коледната украса, когато се включи камерата.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 00:27 от Ambrosia

# 358
Украсата ни е в друга стая (на прозореца) и не се отразява по никакъв начин в стаята с камерата. Иначе през деня си регистрира движението на слънчевите лъчи Grinning
За всичко си има обяснение, дано не е свързано с окултното Grin

# 359
Иконите от къде са ,купувани са от територията на страната или има такива донесени  от чужбина ,ако знаете .

Общи условия

Активация на акаунт