Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 35

• 27 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ужас, Пенка. Simple Smile Пак, че не е осъвременено името като Пенимира или Пенислава, както наблюдаваме в момента - Цанимир, Ценимир и т.н. Grinning

# 106
Да, ама щели да й викат Пембе. Паднах направо.

# 107
  • Пловдив
Аз познавам една Тодорка, на която казваме Дора. Интелигентна, модерна жена, никак не й отива това архаично име.

О, аз познавам много Дори, които са Тодорки, около моя възраст са, а аз все пак съм 50+. Малко след нас вече се превърнаха в Теодори Simple Smile

# 108
По наблюдения около детскоградински списъци, в момента никакви Виктори и Александъровци не могат да стъпят (дори взети заедно) количествено на най-разпространената в момента комбинация на мир+дар+слав. То не е, както казаха горе, Пенислав, Щеримир, Дарослав, Светлодар, Петрослав, Геримир, Златозар, Славомир, Миродар,  Никослав и т.н... Бият по количество всичко останало...

# 109
  • Най-красивата страна
Някои са нормални славянски имена-като например Златозар и Славомир .И е хубаво,че се връщат на мода.
Обаче други са измишльотина без никакъв смисъл -Геримир ,Пенислав...

# 110
Пенислав JoyJoyJoy смея се с глас, тия родители какво пушат ве GrinScream

Включвам се с Димира, с комбинация от букви се е получило името, на мен ми харесва.
И другото ми попадение е Катлея Grin

# 111
  • Sofia
Филимена
Адилина
Вежен

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 22:33 от Doli

# 112
Димира ме подсети за дете не познати - Димилян.

# 113
На мен такива имена като Димира, Димилиян все ми звучат като на диалект. Малко като вица: Свалка, той я пита как се казва, тя: Илена, той: аууу, аз съм Имил. Какво съвпадение, че и на двамата имената започват с И. 😅

Казвам го с най-добри чувства към всички съфорумки от Източна България, просто съм расла от другата страна и съм свикнала с друг диалект.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 19:05 от Threemafan

# 114
Пенислав JoyJoyJoy смея се с глас, тия родители какво пушат ве GrinScream

Включвам се с Димира, с комбинация от букви се е получило името, на мен ми харесва.
И другото ми попадение е Катлея Grin
Катлея го чух за пръв път преди около година и бях в тотален шок, прозвуча ми потресаващо, от типа на "кат' лея бетона" примерно .. После шокът беше двойно по-голям, когато разбрах, че това всъщност е супер популярно и модерно в момента име. Имало героиня от някакъв филм и родителите били пощурели по името. Иначе било вид орхидея. Simple Smile

# 115
Сериозно ли е модерно:joy: шЪ умрЪ:joy:

# 116
Сериозно ли е модерно:joy: шЪ умрЪ:joy:
Идея нямате колко деца в бебешките групи се казват така. Grinning

# 117
  • Крайбрежен район
Ето още някой модерни дечица:

Зорислава     
Мира Алис
Ана Сара
Деси Слава
Joy
Виктория Анабел
Цветелия
Савана
Арсена
Антоан Леонард
Мишел
Ваяна
Ибарис
- момче
Самър - момиче
Ивлен - момиче
Симон - момиче Rolling Eyes
Абигейл
Елиазара
Емма Паула
Арелис Десире
Лорейн
Алексис
- момче

# 118
Савана и Ваяна ми харесват. И Антоан ама само Антоан. Grinning

# 119
Една Цанислава от мен.
Антоан ми харесва повече от няколко деца Антъни, които съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт