Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 35

• 27 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Крайбрежен район
Много ми беше странно Ноеми, а тези дни взех че срещнах една възраства жена, която се казва така. Иначе за пръв път го чух тук във форума. Реших да го проверя, но Google упорито ми го поправя на Наоми. Както и да е, и двете еднакво не ми харесват.

Пея е моят фаворит. След Мия, Кая, Бая, Лая една песнопойка ми липсваше. Smile

# 571
  • ...живея на последния етаж...
Пея ще е кръстена или на дядо Пейо, или на баба Пейка. Преди време коментирахме женските варианти на мъжките имена Киро, Спиро, Стойо, че са съответно Кирка, Спирка, Стойка...и Пейка Grinning.

# 572
Аз знам за една Пея кръстена на дядо си Пейо. На мен честно казано ми харесва. Едно такова музикално.😁

# 573
Пейо, доколкото знам, е форма на Петър.

# 574
Познавам Ноеми-та и може би за това не ми е толкова странно, но да си кръстя детето на глагол Grin Пея… следващото сигурно ще е Тичам на дядо Тичо…

# 575
  • ...живея на последния етаж...
Току що по телевизията гледах адвокат Вари Бельов.

# 576
Пея не е чак толкова лошо. Но моят фаворит е Стилен. А това Дения, а като Тения, ама с Д. Rolling Eyes

# 577
Simple Smile Дения / Тения, ама Волен кореспондира с Болен, вчера убеждавах дъщеря ми, че Волен е рядко, но хубаво име, а тя ме контрира с това "болен" и не можело ей тъй да си кръстиш детето, след като името се римува с нещо си неприятно.

# 578
Е, ама Волен си е нормално име, а това Дения е просто съчетание на букви.

# 579
Все по-често се убеждавам колко са мъдри децата 🙂

# 580
ЖЕнина
Райничка
Андрейана

# 581
Много ми беше странно Ноеми, а тези дни взех че срещнах една възраства жена, която се казва така. Иначе за пръв път го чух тук във форума. Реших да го проверя, но Google упорито ми го поправя на Наоми. Както и да е, и двете еднакво не ми харесват.

Пея е моят фаворит. След Мия, Кая, Бая, Лая една песнопойка ми липсваше. Smile
Да добавим и Чая, и Ая. Наскоро имаше тема за избор на име за момиченце. Авторката се беше спряла на Дая. Май успяхме да я разубедим. Звучи досущ като "дай я". Ще го спукат от подигравки това дете. 🤦‍♀️

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 14:52 от Atamagaokashii

# 582
Ноеми във Франция е напълно нормално и срещано име. Звучи нежно, мелодично, напомня ми за "поема". В училището на дъщеря ми има момиче с това име.

# 583
  • Най-красивата страна
Ноеми-староеврейски-,,благодат,,.Библейско име.
Други форми-Наоми,Ноемин,Ноема,Наеми,Нооми...
Интернационално.
Даже и в Япония се среща ,но има друго значение.

# 584
  • София
Метакса Слепов.

Общи условия

Активация на акаунт