Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 35

• 27 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Аз познавам една Любов, точно с галено Любче, което за мен обезличава името. Харесва ми значението, но не и как звучи.

# 631
На мен лично името Любов много ми харесва. Чувала съм като обръщение Любе, Любовче.

# 632
  • Най-красивата страна
На мен името Любов много ми харесва.
Познавам две сестрички-Вяра и Любов.

# 633
Идвам с Цибър...

# 634
Познавам един Арман - арменец.
Познавам и баба Евга (цяло име).
Значението на името Любов е хубаво, но ако се държи на галено, няма красиво такова, защото поне на мен Люба ми е много анти.

# 635
Любов е хубаво име, не бих го съкръщавала с галено, най - много  - "Любовче". Не познавам никой с това име, но се сетих за тризначките от Биг брадър.

# 636
Да, и според мен някои имена като Любов в случая трябва да си останат така. Не всяко има добро галено обръщение. Люба е едно, Любов съвсем друго.
Познавам семейство, което сега много съжалява, че си кръсти детето Дария, защото в училище ... Диария, което е ужасно за едно дете. Понякога в желанието да сме 'модерни', можем да нанесем емоционални щети върху децата. Такива неща (евентуалните галени имена и обръщения) трябва много внимателно да се предвидят, защото родителят влага едно значение, но останалите хора - понякога обратното.

# 637
Прадядо казваше на Сибир - Цибър😂
Разсмя ме Нервен Хамстер доста 😂

На мен името Любов ми харесва много, но не бих си кръстила детето с него.

# 638
На мен името Любов ми харесва много, но не бих си кръстила детето с него.
Точно. Принципно явно ни харесва на всички, но не бихме го ползвали.

# 639
Аз се чувствам така и с името Пролет. Абе, хубаво, ама...

# 640
Любов е емоционално заредено и в този смисъл е претенциозно. Сякаш от човек с име Любов се очаква да е нещо свръх....и аз не зная какво точно. А от Пролет се очаква да е нежна, красива и шармантна откъм цветове. Така си мисля.
Познавам и Любов, дете е, голямата й сестра е Радост. И Пролет познавам.

# 641
Да, и Пролет е много хубаво, даже и във вариант Пролетина, не познавам никой и с това име. Харесвам го, но не знам дали бих го ползвала.

# 642
На мен ми харесват имена с ясни значения, а не просто измислени. Или някакви модерни, които нямат никакво съчетание с фамилията. Важно е да звучи добре, защото Кейтлин Байрактарова примерно не е ок за мен.

Любов и Радост звучат много добре като за сестрички!

# 643
Имам колежка Пролет, не е във възторг от името си, въпреки че е красиво, казваме й Поли, тя така предпочита. Споделяла е, че често й бъркат името с Радост 😁
Познавам и една Първолета, която си смени името на Павлета.

# 644

Познавам и една Първолета, която си смени името на Павлета.

Ох, и двете са ми.. 😩

Как е успяла да го смени? Понеже Първолета не е най-красивото, но пък чак обидно не е. Интересно ми е как е успяла.

Общи условия

Активация на акаунт