Спечелете новото поколение Eucerin® Hyaluron-Filler с троен ефект

• 11 688
  • 327
  •   1
Отговори
# 270
И аз не съм ползвала продукта на Eucerin® Hyaluron-Filler, но изглежда отзивите за продукта са изключително позитивни. Едва в една по-зряла възраст, след като станаха видими следите на времето и начина на живот започнах  да ползвам по-активно козметични продукти за лице.

# 271
  • Седмото небе
- Използвате ли хиалуронова киселина в ежедневната си рутина?
* Да, особено в серума ми за лице държа да присъства като съставка винаги. Тя е ключова за добрия външен вид на кожата.

- Споделете ни кога започнахте да полагате по-специални грижи за лицето си?
* Крем за лице ползвам от 15 годишна, а на анти-ейдж продукти заложих след около 27-28 г.

- И дали сте използвали досега продукт от серията Eucerin® Hyaluron-Filler?
* Изполвала съм еднократната маска за лице, беше изключително свежо лицето ми след нея. Също така периодично подновявам и бустера Хиалурон Филър с Вит. С, при него ефекта е осезаем. Изобщо досега всичко на марката ми е понасяло добре, не съм имала реакции към нищо.
Отскоро благодарение на друга игра на Юсерин тук във форума, ползвам активно и два продукта от серията за мазна кожа с петна от акне и съм приятно изненадана. Сигурна съм, че и тази серия е страхотна, и много бих се радвала, ако имам възможност да тествам и нея. Специално околоочния крем ми е много интересен.

# 272
Все още не използвам, но вече смятам, че е време. На 31 години съм и трябва вече да запозна да се грижа за моята кожа.

# 273
Ползвала съм кремове с хиалуронова киселина, но повечето са твърде тежки и мазни за моята кожа. Поради тази причина нямам наблюдения как влияе на кожата тази съставка. От 20 годишна полагам грижи за кожата си с подходящи продукти. В момента използва продукти на Eucerin от серията Dermo pure.

# 274
Да, използвам крем и серум. По-активно започнах с грижата с хиалуронова киселина след като навърших 30г.

# 275
Използвам хиалуронова киселона, откакто полагам повече грижа за кожата си, пт около 3-4 години. Не съм използвала продуктите все още.

# 276
Не съм използвала продукти с хиалуронова киселина. Все още не прилагам по специални грижи за кожата ми.

# 277
Не съм ползвала тези продукти, но ще започна по-специална грижа за кожата си.

# 278
Не съм ползвала продуктите,но чета доста добри коментари,мисля да опитам.

# 279
Хеауронова киселина съм ползвала само веднъж. Грижи полагам от както кожата ми започна да се изсушава по- често. Старая се продуктите да са качествени и с достъпна цена.

# 280
Не съм използвала продукти с хиалуронова киселина, но мисля че вече е време да започна. Грижите, които полагам за лицето си са стандартни- почистване, хидратиращ крем и маска веднъж седмично.

# 281
Не съм ползвала продукти с хиалуронова киселина. Ползвам дневен и нощен крем, но не съм особено постоянна. Не съм пробвала продукти на "Eucerin", но с удоволствие бих. Simple Smile

# 282
Започнах с грижата за кожата си на 40. Не съм използвала хилуаронова киселина, а много искам да опитам, как ще се отрази на кожата ми. Единственият продукт, който съм използвала  е измивания гел за лице на Eucerin .

# 283
 Използвам точно серията Eucerin® Hyaluron-Filler от около две години и съм просто очарована от кремовете!
За мен, това е най-доброто досега! Ефекта е видим след седмица полагане, а и са страшно икономични!

# 284
  • Пазарджик
Използвала съм съвсем за кратко, но продуктът не ми хареса. Започнах да използвам след 33+. Бих пробвала този на Eucerin защото съм доволна от техните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт