Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Фраг на еп. 11 с бг. суб. Wink

Gift Heart

Revolving Hearts

# 212
Много благодаря за фрага с бг. суб Wink

# 213
Още веднъж много ви благодаря за всичко. Hug
Отново си прекарах страхотно и не усетих как минаха 2 часа и половина.
До следващата сряда. Пазете се и ви желая най-вече здраве Flowers Four Leaf Clover

# 214
  • София
Еда и Джерен разговарят , хрумва им идеята да организират романтична атмосфера...
Еда и Ферит също трябва да са там, така че Селин да може да сравни.
Може би ще се амбицира ако осъзнае, че Еда и Серкан не са подходящи един за друг.
Може би Селин е като Джерен. Може би не я привличат тези, които я преследват. А тези, които й отказват.
Серкан става важен за Селин, когато не може да е насаме с него.
А и сватбата наближава. Ще се трупа, трупа. И накрая ще се взриви.
Еда трябва да се обади на Серкан...

В офиса...Енгин не го свърта...отива при Серкан.

Скрит текст:
Енгин: Еда е някъде навън. Не е ясно къде. Селин се гонтви да се омъжи. А ти сериозно ли можеш да работиш тук?
Серкан: Да, Енгин. Знаете, че работата ме отпуска.
Енгин: Ако не кажа, ще се взривя. Ти е Еда. Според мен не е фалшиво.
Серкан: Сега наистина съжалявам, че говоририх с теб.
Енгин: Няма значение как се е получило. Станалото, станало. Но не виждаш ли как те гледа момичето, братле?
Серкан: Енгин, тя гледа всички с любов.
Енгин: Добре, да кажем, че е така. Какво ще правим с твоя поглед? И него ли разбирам грешно?
Звъни телефона, обажда се Еда...
Еда:Трябва да говорим очи в очи, Серкан...Не може в офиса. Ваканционната вила. Имаме нужда от по-тихо място, далеч от всички...Ако това те устройва, ако можеш... тогава да се срещнем там тази вечер? Ще отида направо там.
Серкан е изненадан че няма да са сами. И  Селин и Ферит ще дойдат...

Серкан: Наистина си много креативен човек, Еда. Например сега захвърлих всичко и съм тук.
Караш ме да правя неща, които никога не съв вярвал, че ще направя. Как става това?...С блага дума?
Така ли? Така успя да изкараш и майка ми ли? Това беше много важно за мен. Така е.
Де да имахме малко повече време. Щях да те отърва от клаустрофобията ти.
Еда: Това няма да е толкова лесно.

Как бихте описали г-н Селкан Болат с една дума?
Еда: Любов.
Серкан: Любов? Любов от пръв поглед.

Селин: Серкан. Дочух снощния ти разговор с Енгин. Чух, че не можеш да ми кажеш „остани“.
Че съм си избрала друг път. Че вече не те искам.
Серкан: Селин...
Селин: Няма нужда да казваш нищо. Знам, че винаги ти е било трудно да говориш за чувствата си.
Ако има и мъничка надежда някога аз и ти да бъдем отново заедно, още тук и сега ще се разделя с Ферит.

Момичета, Two Hearts има още за разказване... ама

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:26 от Dilemi

# 215
Дилеми, караш подред и ни предлагаш подробен преговор. Това си е твоя начин и на мен ми допада. Wink
Между другото, в постовете ти има изображения, които не се виждат/или поне аз не ги виждам. Предполагам са емотикони.

Злати, да, бащата на Серкан има косвена вина за инцидента с родителите на Еда. Pensive И навярно предполагаш, че това ще се отрази на отношенията помежду им...

Линде, хубав е епизода. Има от всичко по малко. И напрежение, и тъга, казани и недоизказани истини, и една любов която вече трудно може да се прикрие...
Но следващия е по-хубав. Нали съм ви казвала, че изпитвам влечение към нечетните номера Joy

# 216
  • София
Дилеми
Между другото, в постовете ти има изображения, които не се виждат/или поне аз не ги виждам. Предполагам са емотикони.
Да, има емотикони.  
Не знам как да разбера кои не се виждат, за да не ги използвам повече. Persevere

# 217
Странно защо не се виждат в постовете ти, а като опитам да отворя някой от емотиконите в нов раздел се получава...
Пробвах с този

Първо свалих на телефона и после прикачих изображението от него. През мобилна версия съм, но и от настолната начина е същия...

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 23:51 от Margarita N.

# 218
Епизод изпълнен с страх ,страх който изпитва Серкан да не загуби Еда. Изобщо не го вълнува това че Селин ще се жени, за него е важна само Еда. И тая Селин нея ли е срам да прави такова предложение на Серкан. Горкия Ферит не го заслужава.

Аз също гласувах момичета,  даже дадох гласа си и за Гамзе, номинирана в категория "инфлуенсър".
Малко превод от интервюто на Керем(уточнявам, че превода не е мой така го открих)

# 219
  • София
И Дилара днес е била на гости при Ханде и Керем. Гушнала е Мая и е написала: "Дойдох да хапна десерт локма с мед".
Днес "сладкишчето" Мая отнесе много целувки и прегръдки. Толкова е хубаво, че приятелството им продължава и в живота. Това дете винаги ще ги помни и обича.

Ето и пълният репортаж с Керем с руски превод.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:30 от БлагаВест

# 220
# 221
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 222
Добро утро!☀️
От рождения ден на Дилара.

# 223
Привет и от мен Coffee
Успешен ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 224
Добро утро момичета, с тези сладури.

Общи условия

Активация на акаунт