Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
# 196
На Еда всичко и стои страхотно. Във всички сватбени рокли изглежда .... УаУУУУ .
И Селин е хубава, но Еда е невероятна.

# 197
Розов бонбон  Joy

# 198
  • Dupnica
Sparkling Heart Колко тъга в очите на Еда. Вече играта удря право в сърцето!
И пак се събира за свекървичката...

# 199
  • София
Айдан е организирала проба-ревю на сватбени рокли...Имаме две кандидат булки. Ще се занимаваме с блондинката... какво ще облече другата не е важно, не й обръщаме внимание...
Говори със Селин преди пробата, направила е всичко за нея, довела е Италия в краката й...
ама... много е изненадана, в шок е.

Скрит текст:
Айдан: Наскоро ми каза, че се разделяш с Ферит. Какво става, как стана? Бързите решения, които взимаме, се взимат от дявола. Помисли пак

Селин: Говорихте ли за датата? Кога е сватбата?
Еда: Още не сме говорили. Но мисля, че Серкан е малко объркан. Понякога си мисля...Възможно ли е...Да се е сгодил на инат за мен, заради теб? Вие сега се жените. Както и да е. Говоря глупости. Не обръщай знимание.
Селин: Не мисля. Серкан няма да направи нещо, в което не е сигурен.
Еда: Каза ми, че нямаш недостатъци. Умна, чувствителна...Силна, великолепна жена.
Селин: А на мен и това не е казал.
Еда: В това е и проблемът. Серкан Болат и неговите чувства. Кой може да знае за тях? Разумът ми...Казва ми:“Той не те обича.“Но аз съм много влюбена в него. Нима това не е най-важното?

За кого и за какво говори Еда – говори, но сърцето й плаче ... горката...

Но Селин трябва да направи избор, поставя Ферит и себе и си в трудно положение, за нея Ферит е правилния човек.
Айдан:За теб правилният избор е Серкан. И за Серкан правилният избор си ти. Говоря откровено. Помисли още веднъж...
а нейната кандидат-снаха... Тази работа няма да я бъде. Не се разбират. Дойде просто така.
Говори насаме с Еда, браво, че е попречила на Селин да замине за Италия, сега да се държи невъзпитано, нека Селин разбере, че Серкан не й подхожда...

Айдан се възхищава на Селин...погледнете тази красота...булката е толкова красива...иска й се да й беше снаха...да помисли. Хубаво да помисли. Дори да помисли още един или два дена да помисли. Това е нейното най-важно решение в живота й. Селин си тръгва...
Еда облечена в розовата рокля, Айдан я разпитва какво са си говорили.
Еда: Открито заявих, че Серкан обича нея, а не мен.
Може ли да си върви вече...уморена е. Не е свикнала с тези неща.

Спираш дъха...

zlati_ru

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:27 от Dilemi

# 200
Dilemi, може ли да ти "открадна" гифчетата?
Много са хубави Simple Smile

# 201
Знаем ли това Ханде защо го е писала? (за кое се отнася)

# 202
Диамантче, за това Wink
Ханде сподели тези красиви снимки с Мая, със съобщението: С Гугъл: „Ние се събрахме отново с моя кекс“.

Знаем ли това Ханде защо го е писала? (за кое се отнася)

# 203
Миси, много ти благодаря! Simple Smile

# 204
  • София
В дома на Айфер, всички са около масата...спокойно пият чай... долетява Мело и хвърля бомбата –
Еда и Серкан се женят.
Настава суматоха, Айфер припада...връща се Еда... няма никаква сватба, няма такова нещо. Докато в къщата успокояват Айфер, Еда говори  с Джерен

Джерен: Никога ли не си мислила, какво ще бъде, ако си омъжена за Серкан!
Еда: Не съм мислила. Но той го каза...Каза, че един ден ще се събудим женени и ще имаме две деца.
Джерен: Значи и той има някакви мисли, за да го каже.
Еда: Дори не мога да си го представя. Ще възпитава децата ни, като малки роботи...
Да, ще трепери над тях. Ще пее приспивни песни. Ще ги възпитава прекрасно.
Ще ги научи да са честни и трудолюбиви.

И едно намигване към бъдещото семейство Болат  Като в представите на Еда 😀

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:27 от Dilemi

# 205
# 206
Не знам докъде стигнахме с епизода, но нося порцията гифчета от 10 еп. 🙃💝

И една малка подсказка за Злати: другата седмица е моментът от твоя аватар. Дългоочакваното признание на Серкан "лудо влюбен съм в теб". Красива сцена.

# 207
  • София
Не знам докъде стигнахме с епизода, но нося порцията гифчета от 10 еп. 🙃💝

И една малка подсказка за Злати: другата седмица е моментът от твоя аватар. Дългоочакваното признание на Серкан "лудо влюбен съм в теб". Красива сцена.
Марги, това е една от най-любимите ми серии

# 208
  • София
Енгин е смутен от казаното от Джерен за фиктивния годеж, подхваща разговор със Серкан:

Скрит текст:
Енгин: ... Не излиза от акъла ми. И искам да го чуя лично от теб... Това, което става между теб и Еда. Игра ли е това помежду ви? ...Джерен ми каза. Затова не заобикаляй, кажи ми направо. Какво става, братле?
Серкан: Добре. Да. С Еда не сме сгодени истински. Разбрахме се, да разделим Селин и Ферит.
Енгин: Добре. А това, което преживяхте? Вашето запознанство, вашата кавга, извинението, всичко игра ли е?
Серкан: Повярвай ми, не мога да разбера кое е игра и кое е истина.
Енгин: Не, аз...Видях те теб и Еда. Видях как гледаш на Еда, братле.
Серкан: Добре. Какво да ти кажа? Добре си изиграх ролята. Но бъди дигурен, че Еда иска тази игра да приключи скоро. Иска да се отърве от мен възможно най-скоро.
Енгин: Добре, а ти какво искаш? Селин ли? Това шега ли е?
Серкан: Защо? Тоест, ако мислиш правилно, тогава най-логичният човек за мен е Селин.
Енгин: Братле, може ли да слушаме разума по този въпрос? Виж, поне веднъж в живота си послушай сърцето си.

Марги, Stuck Out Tongue аз  карам подред.
Както съм започнала, ще го докарам до утре!
Ако нямате нищо против, разбира се!

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:29 от Dilemi

# 209
Марги, страхотни са Hug
Сега не разбрах, ще излезе, че родителите на Серкан са замесени в смъртта на родителите на Еда ли?

Общи условия

Активация на акаунт