Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Серкан ревнува Селин??? или така ми се струва

# 181
  • София
Включвам се и аз в преговора.
Злати, не знам колко Серкан ревнува Селин. По-скоро той е свикнал всичко и всички да са под негов контрол.

# 182
  • Dupnica
Здравейте,
с малко закъснение съм тук за нашата приказка - любов и страст!
Приятно да ви е Revolving Hearts

# 183
Злати, ами докато ти се радвам колко си последователна стана ми навик да се включвам и с гифчета. Stuck Out Tongue Winking Eye

Серкан не знае какво иска. Показва раздразнение от това, че Селин се омъжва за Ферит. А причината е трудна за разгадаване - да не му отнемат холдинга или защото не може да преглътне, че Селин започва на чисто с друг... но не я обича и ревнува истински.
Криво му е най-вече, че дните му с Еда са преброени...

# 184
Пак ще се повторя, но ако за първи път ги виждам - ще кажа, че са семейство Joy
Включвам се и аз в преговора.

# 185
  • София
Г-жа Айдан не може да повярва на новината, че Селин и Ферит са решили да се женят.

Скрит текст:
Айдан: Не мога да повярвам. Ще полудея. Не могат да се оженят. Селин говореше пак за раздяла. Ще си загубя ума, наистина.
Еда: Селин и така ревнува. Проблемът е в сина ви. Обича Селин, но не може да каже това. И Селин го обича, но също не може да каже.  Аз какво да направя? Какво още мога да направя?
Айдан: Серкан е безнадежден случай. Ако се направи нещо, ти ще го направиш. Трябва да се объркат мислите на Селин.Объркай я, накарай я да ревнува, промени имиджа. Отъкъде да знам, нека окончателно да се обърка.
Еда: Какво общо има моя имидж с объркването на нейните мисли?
Айдан: Скъпа, жените винаги обръщат внимание на грима, прическата, стила, поведението на другите жени. Трябва да бъдеш по-добра от нея...Току-що осъзнах, че това е последната седмица, Севда.

Еда: Ще ви попитам нещо....Ако нямах никакво отношение със Серкан...Ако ме познавахте само като мен...Щяхте ли да ме харесате?
Айдан: Въпреки всичките ти лоши навици...Признавам, ти си много добро момиче, Севда. Един път каза, че когато и да поискам, ще ме държиш за ръка. Тези твои думи ще бъдат ли в сила, и когато договорът приключи?
Еда: Когато поискате, ще дойда да ви хвана за ръка. Но повече няма да съм ви нужна. Сама ще излизате от тази къща.
Айдан: Сега ми позволи аз да те хвана за ръка.
Решава да промени стила на обличане на Еда за да ревнува Селин.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:30 от Dilemi

# 186
Г-жа "Айдън" дали е още в Швейцария. Скоро не съм попадала на инфо къде е актрисата и с какво се занимава.
Някой попадал ли е на нещо актуално?

# 187
Ехеее, жената - котка. Голяма красавица . Серкан си забрави граматиката Joy
Бащата на Серкан, любовница ли има, че се е барнал с това кожено яке Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 188
  • София
Диаманче, ама те реално са си истинско семейство . Живеят заедно, обичат се , работят в екип. Единствено нямат подпис. Но това не им пречи да се чувстват, като едно семейство.
Цитат
Пак ще се повторя, но ако за първи път ги виждам - ще кажа, че са семейство

# 189
# 190
Линде, много им се радвам, все едно са ми много близки приятели. Наистина им желая цялото щастие на света и да си имат поне две дечица, много им отиват.

# 191
  • София
Серкан настоява пред Селин Ферит да подпише предбрачен договор, да няма право на глас в дейността на холдинга. Селин възразява, Ферит е достанъчно заможен и не му трябва холдинга, пък и това ще бъде обидно за него. Тогава се намесва Еда...

Скрит текст:
Еда: Няма какво толкова да преувеличаваш, Селин. Ние също подписахме договор, знаеш го.
Селин: Говориш за договор за шоколад, Еда. А сега става дума за нещо много по-важно.
Еда: Не. Не. Ние също подписахме подобен брачен договор. И аз нямам право на глас в холдинга.
И няма да имам.
Селин: Не разбрах. Защо сте подписали брачен договор?
Серкан: Да, защо, Еда?
Еда: Взехме решение. И ние ще се женим. Не знаеше ли? Серкан, какъв забраван си.
Серкан: Исках да бъде изненада.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 00:30 от Dilemi

# 192
Dilemi , Hug
Лелеее момичета, страхотни сте. Направо не мога да изкажа благодарността си.
Да сте живи и здрави всички. Flowers Four Leaf Clover
Чувствам се страхотно при вас Gift Heart и ми действате супер разтоварващо и зареждащо Kissing Heart

# 193
Серкан  - ще се събуди женен, че и с две деца, не с едно Joy

# 194
  • София
След новината за предстоящата сватба на Еда и Серкан Селин и Ферит ги изпращат до входа на сградата,
идва и Мело. Радва им се, хвали ги колко са красиви, като от списание за мода. Обадили са се от списание за интервю с наследниците на холдинга и техните бъдещи съпрузи, но Селин го е отказала, смятала че Серкан няма да иска. Еда обаче има друго мнение...

Скрит текст:
Еда: Разстроих се. След толкова слухове за нас...Би било хубаво да дадем интервю.
Серкан: Да. Да. Отначало новините за годежа...След това...Сватбата ви се ускори. Ситуацията е неспокойна. Затова е добре, да обясним всичко открито.

Но ще съвпадне с отиването им в Италия...Но могат да отидат в Италия на меден месец...Нима така няма да е по-романтично? Какво пазаруване? Това може да се уреди и тук. Добре...щом така казват, тогава ще го направят...Каво ще кажеш, Ферит?
Ферит: Ами специалната сватбена рокля?
Еда: Сватбена рокля? За моята сватбена рокля помага г-жа Айдан. Мисля, че се доверяваш на нейния вкус. Ако искаш, един и същи дизайнер може да направи и на двете ни рокли.

... Може, добре. Страхотна идея...Добре, токава щеси видят на репортажа...Селин и Ф се тръгват
Серкан: Как можа да направиш това? Как можеш да кажеш на хората, че ще се женим?
Еда: Не се сетих за по-добра идея.
Серкан: Така ли? Знаеш ли с такова темпо...Един ден ще се събудя и ще сме наиктина женени, и ще имаме две деца.
Еда: Да пази бог! Да съм омъжена за теб, а още и две деца? Наистина, да не дава Бог! И какво толкова, защо се ядосваш така?
Серкан:Правиш толкова малки неща, за да не се ядосвам...
Еда: Важното тук е, Че Селин се почувства в капан.[/size][/i]

Селин казва на Мелек, че пътуването до Италия се отменя, ще напряват репортажа за списанието, да сложи в графика й проба на сватбена рокля. Да се свърже с дизайнера на Еда...Еда и Серкан женят ли се? Да! Изтеглиха сватбата по-рано. Не знаеше ли? Мело хуква да поздравява Еда и Серкан

Скрит текст:
Серкан: Мамо. Мамо, сега Еда е до мен. Има новина за теб, която ще те зарадва много.
Айдан:Дано да е добра.
Еда: Г-жа Айдан, не,н. Разбира се, че е добрпа. Как иначе? Имам стархотни новини за вас. Разубедих Селин да отиде в Италия. Казах й следното, че ще й помогнете да сватбената рокля. Убедих я.
Айдан: Браво, Севда. Сега ще й промия мозъкът, за да не се омъжва. Ще я извикам следобед, нека дойде по-бързо. Браво на теб.
Еда: Ще дойде, ще дойде, ще дойде днес. Само че,  ще бъда много щастлива, ако една от тези рокли оставите и за мен.
Айдан: Серкан, друга линия ли включи? Или чух нещо друго? Севда каза сватбена рокля, ли?

Еда към Серкан – Пита те, дали съм казала сватбена рокля
Серкан: Да ,мамо, каза.
Еда: Направих нещо. Може би реагирах малко импулсивно. Казах, че изтеглихме сватбата по-рано.
Айдан: Какво?! Какво си казала?
Еда: Поздравявам ви. Имате нова  фиктивна снаха. Ще се видим на пробите. Ще чакам.Ще се видим.
Айдан: Ах, това момиче. Ах, това момиче!
Работят в дома на Серкан, Ердем дочува, че Еда ще пробва сватбена рокля...разбира се казва на Лейля.
Как ли г-н Серкан е предложил на Еда? По пощата? Защото Серкан Болат прави предложения обикновено по имейл. Мисли, че е било така. Наистина ли? По електронната поща ли?...

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 20:53 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт