Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Ето ги и с Дилара

# 166
Малка принцеса

# 167
Реал/сериал

# 168
Бамбини, сряда вечер е, време за Парти Tada Wine Glass

Линк за еп. 10 с бг. суб
https://ok.ru/video/1924267969207
и ако някой му се гледа в оригинал Wink

и по традиция за да се движим всички заедно стартираме в 20.00 часа Movie Camera

# 169
Много благодаря за инфото и линковете.
Момичета страхотни сте Simple Smile
В 20.00 съм на линия
Марги, ще има ли гифчета? Wink

# 170
Благодаря за линковете и аз ще съм на линия
Изглеждат като истинско семейство. Женени с деца Joy

# 171
Ханде и Керем са в тренда Wink
Hande
24K Tweets
Kerem
47.2K Tweets
и докато чакаме 20.00 часа да подкрепим нашити в няколко класации Wink
Ayaklı Gazete Awards
https://www.tvyildizlariayakligazete.com.tr/9-ayakli-gazete-tv-y … lari-odul-toreni/
и Керем в „Най-добро рекламно сътрудничество на годината“ (№ 17)
https://www.isletmekulubu.com/mavi-elma-odul-toreni/

# 172
Аз гласувах, даже подкрепих и Гамзе, и тя е номинирана за нещо Simple Smile

# 173
И аз гласувах, това престижни награди ли са?

# 174
Да повторя и аз след вас, но наистина са сладки ХанКер и "Черешка" Heart А колко притеснена беше малката в началото на съвместната им работа.  Много е хубаво, че продължават да се виждат и след края на сериала...
Пу, пу, да не са им уроки на нашите хора ама им отива. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, ще има ли гифчета? Wink
Специално за теб и всички, които обичат гифчета съм нарязала любимите ми моменти от епизода, но ще ги сложа към края.

# 175
Марги, голямо си сладурче. Предварително много ти благодаря. Благодарение на теб си правя колекция на ХанКер Simple Smile

# 176
Нилпери и Гамзе с обща реклама.
https://twitter.com/merybumiyy/status/1461021159986798601

Още снимки от вчера. Simple Smile

Ханде е прекрасна! Revolving Hearts

# 177
Включвам се. Благодаря ви. На всички, за всичко. Revolving Hearts

# 178
Започваме Wine Glass Popcorn

Heart Eyes

Sparkling Heart

#HanKer
3,959 Tweets
Hande
25.4K Tweets
Kerem
48.6K Tweets

# 179
  • София
Здравейте пак!
В специалния ден на SCK много новини, браво!
Снимките с Мая/Черешката са чудесни, явно се разбират много добре!

Включвам се в преговора

Не мога да го кажа по-добре, затова си позволявам да цитирам част от поста на mury9 от 18.09.2020 г.

„И Еда и Серкан  бяха шокирани от новината за сватбата между Ферит и Селин...
Серкан изтъкна хиляди причини, но не посмя да си признае, че най-голямата му болка е, че ще загуби Еда...
Защото знае, че тя брои дните... Погледна крадешком напрегнатото й изражение, но не разбра, че нея също я заболя... От факта, че им остава само една седмица време...
В един последващ момент Серкан се разбесня, но не призна, че истинската причина за това е, че ще трябва да се раздели с Еда...Еда притихна.. И реши да се жертва...
На всички ни е ясно, че когато обичаме някого, сме склонни да пожертваме собственото си благополучие, за да направим щастливи хората, към които са насочени нашите чувства...
И Еда го направи... С разочарование и болка в душата, но го стори...Защото Серкан настоява тя да направи нещо, с което да спре Селин да замине за Италия... „

Скрит текст:
Серкан: Не, не съм добре, Еда. Но не е важно, защото най-вероятно те интересува само договорът. След една седмица ще свърши, за това говоря. Откакто започнахме всичко това, единственото, за което говориш...Това е :“Надявам се този договор да свърши по-бързо и ти да изчезнеш от живота ми.“Напомням ти. Както и да е. Бързо ще мине. Още една седмица можеш да ме изтърпиш.
Еда: Да ти кажа ли какво искаш? Искаш Силин и Ферит да се разделят, но не можеш да го кажеш. Искаш Селин да се върне при теб, но не можеш да го кажеш. Защото ако се върне при теб, ще се ожениш. Защото това е логичното. А ти винаги постъпваш логична, Серкан Болат! Не е така трудно да кажеш на една жена, че ти е нужна, Серкан Болат.
Добре, какво искаш от мен в последната седмица?

Серкан иска Еда да убеди по някакъв начин Селин да не заминава в Италия. И да поговори с майка му, нека тя да й даде съвет. После ще се срещнат в холдинга,

Общи условия

Активация на акаунт