Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 335
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Керем , Джанер Гамзе и братът на Джанер  са харесали снимките

Purple Heart

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 13:45 от sani1212

# 151
# 152
Ханде
https://twitter.com/i/status/1460655235437785088
Ще гвледаме отново Харипотър както направиха и Приятели
За първи път в историята легендарният актьорски състав се завръща там, откъдето започна магията. 20-та годишнина на Хари Потър: #ReturnToHogwarts , стрийминг на Нова година, само на
@HBOMax
 .

Здравейте
@HandeErcel
 ще се радваме да видим резултатите.

# 153
  • София
Стил и красота в едно!

# 154
Сладурчета Wink

Звънят на Керем Wink
https://twitter.com/i/status/1460977481503154192
С Гугъл:
Ханде: какво пише Мая: kerem bürsin
Ханде: да, но защо не се обажда?
M: той е на работа
H: може би няма сигнал
M: той е на работа
H: да, той е, но телефонът му не звъни Иска ми се да беше там

# 155
Превод на интервюто на Керим ( да уточня не е мой превода, така го открих в интернет)

# 156
Ох, колко са сладки Ханде и Мая HeartHeartHeart

# 157
  • София
Тази вечер е нашата кино-вечер. Тези от вас, които ще гледат поредният епизод от "Почукай на вратата ми" да си привършват набързо домашните задачки и точно в 20:00 часа започваме повторението.
И както обичайно беше преди всеки нов епизод нашите сладури ни даряваха с удоволствието да ги видим на живо в онлайн връзка. Днес съм ви подготвила едно видео от предаването на живо преди 10 епизод. Преводът е на руски език. Насладете се на ХанКер.

# 158

в туитър се върти че майката на Керем е последвала Мая но на мен не ми излиза да я следва

# 159
  • София
Видях видеото с Мая и Ханде в профила на Мая, но не мога да разбера отсега ли е (от днес) или от времето на сета, когато снимаха сериала?? И какво си говорят? Много са сладки. Много! Ако се виждат сега, след края на сериала, би било прекрасно. И знам, че ще съм банална - но на Ханде толкова й отива да е майка. Heart Eyes

# 160
Ето го и Керем
https://instagram.com/stories/mayabasol/2709048942630357948?utm_ … edium=share_sheet

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 17:55 от sani1212

# 161
  • София
Нещата ми се изясниха! Видеото трябва да е отсега - доколкото пишат феновете, Мая е на гости в дома на Ханкер. С Ханде са звъняли по-рано на Керем, който е на работа и телефонът му не е имал обхват. Вече и той се е присъединил към купона. Много сладки. Чок, ама чок татлъ!!! Heart

Нови сторита от Ханде:

И Ханде вече следва Мая в Инстаграм. Revolving Hearts

# 162
Тази вечер е нашата кино-вечер. Тези от вас, които ще гледат поредният епизод от "Почукай на вратата ми" да си привършват набързо домашните задачки и точно в 20:00 часа започваме повторението.
И както обичайно беше преди всеки нов епизод нашите сладури ни даряваха с удоволствието да ги видим на живо в онлайн връзка. Днес съм ви подготвила едно видео от предаването на живо преди 10 епизод. Преводът е на руски език. Насладете се на ХанКер.

благодаря за клипчето, нямам търпение за поредната доза любов между Еда и Серкан

# 163
  • София
От сторито на Ханде, споделено и от Мая.
Прекрасници са двете. Колко се обичат. Явно си липсват. А Керем е такъв детишар. Представям си го с негово дете...Татко Джанер ще бъде бледа сянка пред татко Керем.

# 164
Аййй, и на двамата им ходи много 😊

Керем е роден да бъде баща...на момичета 😄💯

Общи условия

Активация на акаунт