Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от мен Coffee
Това се върти из соц. мрежи. Някой ще може ли да каже за какво става въпрос. Благодаря предварително Simple Smile

Добро утро! 🍀

Керем е купил къща в Бодрум за семейството си, сам я обзавел, за да могат да се насладят на спокойна ваканция там.

# 136
# 137
Привет и от мен Coffee
Това се върти из соц. мрежи. Някой ще може ли да каже за какво става въпрос. Благодаря предварително Simple Smile

Че Керем е купил къща за семейството си в Бодрум. За могат когото дойдат да си починат. Той сам е деорирал къщата. Поне такава е излязлата информация.

# 138
  • София
Здравейте, момичета
Благодаря на БлагаВест , mi_si , O.A, mikipoli ,  azisiq midnight__sun Diamand_007  и всички други момичета за новините за и около нашите любимци Керем и Ханде. Около тях се шуми , има голям интерес заради успеха на SCK , заради наградите, които получават, заради участието им в полезни лични и колективни проекти, заради връзката им, която изглежда толкова силна, толкова истинска, толкова красива. Пожелавам им да се възползват в най-добрия смисъл на тази дума да осъществят плановете и мечтите си в личен и професионален план. Харесват ги и ги обичат като актьори и като личности много хора от най-различни кътчета на света, дай-боже поне част от тази положителна енергия да достига до тях.

Голямо БРАВО   на Керем за участието му в кампанията He for She Той за Нея, че тази тема го вълнува, че той говори много често по въпросите за сексизма и половото неравенство. Както се казва в кампанията
"Сега е моментът за действие!" Браво! Браво! Браво!
Кампанията He for She
https://www.instagram.com/p/CWV-UesAdJ7/?utm_medium=copy_link
Керем Бюрсин предприе действия за равенство между половете, защото сега е моментът за действие!

И в тази връзка си мисля, ядосана съм и почти бясна на бездействието и липса на публично отношение по тези въпроси на нашите т.н. публични личности.
Какво чуваме за тях - кой къде и с кого бил еди-къде си, кой с кого сe събрал или разделил, кой какви козметични процедури е направил и т.н. и т.н, и т.н....
Разбирам, че и това е част от новините около и за живота на публичните личности, ама лично мен не ме интересува това.
Лично мен, а надявам се че има и други като мен, ме интересува професионалната им изява и отношението им към въпроси и проблеми, които са важни и актуални за големи групи от хора и обществото ни като цяло. Толкова по този въпрос!

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 10:04 от Dilemi

# 139
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

"Ние не говорим за работа, ние сме в нашият собствен свят и говорим за нас..." Sparkling Heart

Очите, казват че са огледало на душата.

# 140
  • София
Винаги, когато видя Керем и ми става едно мило и топло на душата. Такава позитивна енергия излъчва това момче. А тези Керемови очи направо могат да те препарират. Керем може да предаде емоциите си само с очи. Дори и с маска на лицето очите му казват всичко. 
Иначе относно интервюто Керем е отговорил много точно на въпросите на журналиста. Тези пишман журналисти са толкова слабо подготвени. Хванали са се с едно негово признание, за случка още от преди години , когато е учил и живял в САЩ. Как е отишъл на гости на едно момиче, хапнал и пийнал малко повече и не помни, как е останал без панталони. Заспал край басейна и на сутринта нейните родители го заварили там, гол-голеничък. На кой млад човек не му се е случвало да прави издънки. Керем съвсем чистосърдечно си го призна, а тези папараци сега са зациклили на този случай. Няма ли какво друго да го питат. Че даже и Ханде питат за това.
А за евентуална сватба, аз на отговора на Керем не вярвам. Знаем го как може съвсем невинно да те изпързаля. Той така отричаше и за това, че с Ханде нямат връзка, а са само много добри приятели. А в същото време те вече са бъркали плодовете и зеленчуците.  Така че според моето виждане очаквам сватба през лятото на 2022г. Ако позная ще черпя. Но нещата вървят към брак. Каквото и да говори Керем.
Сега очаквам с нетърпение 24 ноември. Много ми е интересно, какво ще направи Керем за рожденият ден на Бамби. Каква ли изненада й е приготвил.

# 141
Уважавам Керем ,че е толкова здравомислещ и толерантен , истински  мъж на 21 век , но сексизъм има и в най развитите демокрации ( даже мисля ,че понякога се злоупотребява с това ) , обаче в Турция където все още убиват жени и момичета почти безнаказано ,и където все още омъжват малолетни момичета като 2-ра или 3-та или 4 -та съпруга за някой богат похотлив дядка  , ще е трудно да се проумее неговата кауза Scream Какво от това ,че цялата прогресивна общественост мисли почти като него като резултатите са налице Imp
Аз не съм вярваща ,( кръстихме се и двамата  за сватбата си , за да бъде в един красив манастир) ,много съм толерантна на тема вярвания и религии,  но точно заради отношението към жените сякаш изпитвам ужас от мюсюлманството .

# 142
Прочетох интервюто на Керем,
О.А. Благодаря Flowers HibiscusPurple Heart

За пореден път ми прави изключително добро впечатление начина по който говори с журналистите, с уважение въпреки тъпите на моменти въпроси, които му задават Rolling Eyes Предпочитам да слушам за професионалните му и обществени ангажименти, за събития в които се включва като утрешното например, за мислите му и изобщо за всички хубави неща, които той може да каже и направи за този свят. Много добре е отговорил на въпроса за брака, дано охлади за известно време фенските мераци да го женят непременно и задължително LaughingLaughingLaughing В крайна сметка това си е тяхна работа, а и феновете няма да получат покана за сватбата със сигурност Smile, ако има такава някой ден. Личното си е лично, а не малка част от феновете по социалните мрежи имат много развинтено въображение.

Dilemi, съгласна съм с теб. А що се отнася до нашите публични личности, като гледам кои са и какви са по добре е да не се обаждат според мен

Diamand, Flowers HibiscusRevolving HeartsRelaxed

Хубав и успешен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 11:49 от Miraland

# 143
Липсва ми сериала. Но днес е поредния епизод на излъчвате. Нямам търпение.
Кога ли ще го излъчат и в България?

# 144
Те известните умело послъгват. И с основание. Както обикновено и да се женят, и да се разделят - ние последни ще научим Joy Журналистите  пробутват всеки път едни и същи тъпи въпроси обаче на различни хора. Разбрахме, че са заедно, ред е на сватбата. Ако в близко бъдеще не се чуе за такава, то по пътя на логиката са задухали студени ветрове и ще се разделят. И се започва с дебненето появяват ли се заедно и колко често Joy

Излишни са сравненията с който и да било от колегите му. Отделни личности са, успешни, всеки си има фенове.

П.П. Слънцето и Сиси да оздравяват бързо Flowers Four Leaf Clover

# 145
# 146
# 147
Здравейте Ханде и Керем зад кадър качено от Хакан от 2 сезон
https://twitter.com/i/status/1460925260618948613

Ханде на стори

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 13:25 от sani1212

# 148
Ново от Ханде

# 149
  • Dupnica
Здравейте момичета,
Flowers Cherries Днес е нашият ден /сряда/ и успях да ви изчета преди срещата довечера.
На болните да оздравяват бързо и да минава леко! Green Heart
Благодаря за информацията, която споделяте и за нашите любими артисти и за личните ни премеждия, възходи и по-лоши дни! Animal Joy Cat Broken Heart
Ние трябва да сме силни и да успяваме на приемаме съдбата- както каза Еда "Вярвам в съдбата" . Sparkling Heart
Flowers Cherry Blossom За това се радвам, че открих и се присъединих към този отбор от позитивни, слънчеви и любвеобилни, разведряващи и подкрепящи виртуални приятели. Revolving Hearts
Винаги се вълнувам от професионалната реализация и каузите, които защитават публичните личности - адмирации към Керем и Ханде!

За съжаление в нашето родно публично пространство жълтините са на мода!?... Rage

Хубав ден на всички и до среща в киносалона довечера! :Popcorn Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт