Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 391
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Реших да се поразровя из интернета, защото ми стана интересно, какво точно се случва, та се наложи точно тази снимка да се трие. Разгледах профила на Мая. В него тази снимка е изтрита. Ето, кои снимки е запазила Мая в профила си.

Опитвам се да разбера, какво нередно има в тази снимка. Дори в тези, които Мая е оставила,  ако се загледа човек, може да намери за какво да се хване. Но точно в тази, аз лично не намирам нищо, което да предизвиква възмущение у някои моралисти.

Може би мирогледите ни с комшиите са много различни. Неща, на които ние не придаваме голямо значение, при тях може да те разпънат на кръст и да те изкарат аморален.

За всичко, което се върти тези дни в ефира....
      Моят коментар... Лаконичен...

Ще има пак звезди... И кучета ще има...
Виещи към тях, като преди....

/Пеньо Пенев/

# 316
Ново от Ханде и Керем

На къде ли пътуват?

# 317
Видеото е кратичко, 25 секунди.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1461735945078808582

С Гугъл превод
"Те се тревожат за репортерите. Ханде казва, че са били хванати на червена светлина и да внимават. Керем казва, че вали. Репортерите споменават международната награда и това, че е подгласник в класацията на IMDB. Ханде казва, че е чест за нея, а Керем казва, че е изключителна.

Красиви, щастливи и влюбени! Пу, пу!  Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 19:12 от midnight__sun

# 318
Големи са ни сладури Sparkling Heart

Gift Heart

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 19:14 от mi_si

# 319
  • София
Ха такааа, хванаха ги най-накрая. Голямо дебнене докато ги набарат. Нагледах се тези дни на репортажи на знайни и незнайни репортери, които непрекъснато ги упрекват, че никога не дават интервю заедно. Винаги били поотделно. Даже им дават съвети, как трябвало да излезнат и открито да заявят, кога ще има сватба.   
Толкова нахални и досадни журналисти не съм виждала. Даже и сега напъват на червен светофар да ги снимат и интервюират. Може някоя кола да ги блъсне, но няма значение, това е рискът на професията.

# 320
  • София
Здравейте, Blush

Усмихнати, красиви, щастливи, прекрасни!  Revolving HeartsTwo HeartsSparkling Heart

И двамата с плитчици Hands Metal  или май се казваше афро плитки Blush

Oh my Gosh, Hands Pray какви очи има Ханде!!! Gift Heart

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:32 от Dilemi

# 321
  • София
Феновете се шегуват. Закачат се с Керем, че става дума за мъжа, който е спонсориран да рекламира BMW, а е хванат да кара Ленд Роувъра на жена си.      

Но тя пък каква жена само. Невероятно красива. Колко ли мъже точат лиги по нея. Не смея да попитам бившият Мурат, какво изпитва като я гледа...

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 21:22 от БлагаВест

# 322
Керем не спира да хвали Ханде.😍
Мъж та дрънка, да го похваля аз 😘

# 323
# 324
Нашите явно отиват на вечеря. Wink

# 325
Ханде
https://www.instagram.com/p/CWd7OZWtSXf/?utm_medium=copy_link

И коментара

Керем

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:59 от sani1212

# 326
Тия папараци са големи досадници не оставят хората свободно да си живеят или да се разхождат, като пиявици. И не стига и това ами пишат и само лъжи и глупости, в една група в фейсбук даже днес попаднах на статия как във вестниците се тръбяло че Ханде се разделила с Керем понеже тя не искала семейство а мислила за кариера, как ги измислят такива неща незнам, ама понякога си мисля че ние сме виновни задето ги четем и им вярваме. Сега с това видео надявам се да са им запушили лъжливите усти.

Красива

Да не губи форма, а да е винаги така сексапилен Керем

# 327
Мда, красиви и щастливи,  какво повече да иска човек от тях.
Само да попитам, Ханде дали не си е правила нещо устните? Изглеждат по плътни или е оптична измама от грима.

# 328
  • София
Една много оригинална снимка на Ханде. В очилата й се вижда отражението на Керем, а на ухото й е закачен ключът от сърцето й. 

Славенче, правило ми е впечатление, ако  се снима без червило устните й са нормални. Има такива червила, които придават обем на устните. И аз го имам същото. Ползвам го за по специални случай. По принцип Ханде е с плътни устни.

# 329
На червен светофар, дъжд вали, тези репортери явно са умрели от глад Joy Утре само да не са настинали от дъжда, миличките. Joy

Славенка, от грима е. Даже й е малко извън устните червилото, вижда се на едната снимка Joy
Линде, 1 път съм пробвала такова червило за уголемяване на устни, наистина действа, но пареше/щипеше ужасно Joy

П.п Много се радвам, че темата ни е все така активна. Дано задържим темпото, аз лично дори да нямам какво да кажа/напиша всеки ден влизам поне по 2 пъти..навик ми е и не искам да отвиквам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт