Добро утро, прекрасни момичета! 

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции

Добро утро, прекрасни момичета! 

. Той също
. Огнена събота, момичета.

Оставете го какви ги говори. Разбира се не всички епизоди от-до, но дори покрай Ханде със сигурност, която гледаше даже и на сета. На лайфовете им, когато не бяха заедно, не веднъж го е питала гледа ли и винаги му е бил пуснат телевизора.
То беше и ашк йок и да не смесваме плодовете и зеленчуците, но видяхме какво стана. 

Една година разлика. От "Ние сме само приятели и колеги, които се разбират чудесно", до "Тя е чудесна", казано зад волана на нейния автомобил. Ами, така е между приятели. Аз нищо не разбирам. Няма мое, няма твое - има наше. Ми така е, ще ползват един автомобил, я. Няма да затрудняват журналистите на всеки светофар да молят за интервю ту единия, ту другия. Аааааааааа, и те са хора. В този дъжд можеха дори да поканят репортерите на задната седелка. Не се сети Керем. Той като чуе въпрос за Ханде и очичките му светват като коледни лампички, лепва една 32 каратова усмивка и забравя за заобикалящия го свят. Ми, така е между приятели. Трябва да си помагат. Ей, най-обичам такива приятели. Затова и вярвам в приятелството. После идват и децата. /поне 2/ Ами няма да търсят да опознават други приятели. Вече се знаят. Всеки знае къде стои машината за кафе, къде е спалнята, как се готвят катми, имамбаялдъ /за пръжки с лук не зная/, кадаиф. Ето това е приятелство. И Керем и Ханде са пример за това. Всеки от тях носи в сърцето си любовта към родината, семейството...Ех, Керем, дори и сега /една година след това интервю за родината и семейството/ ме караш да се усмихвам, а двамата заедно да се разтопя от удоволствие.
И нещо за наградите Златна пеперуда. Да, там е продуцентката на "Любов, логика и отмъщение", но определено няма да си позволи да се самопрецака. Един бъдещ сериал с някой от тях не би бил за изпускане. И другата "мома" дето преди не била съгласна с наградата на Ханде с днешна дата трябва да мисли, преди да прави изказвания. Този свят е на акули и стъпиш ли накриво, отиваш зад борда.
Дали ще спечелят, не зная, но определено появявайки се ще бъдат черешката на тортата, или перла в короната на вечерта. Ама как да не зная? Зная - ще спечелят.

Препоръчани теми