Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

# 331
  • София
Добро утро!

Днес, 20 ноември, е Световеният ден на децата - радостта, щастието, усмивката, надеждата на света. Neutral Face

Скрит текст:
През 1954 година ООН и ЮНЕСКО обявяват 20 ноември за Световен ден на децата. На тази дата през 1959 година е приета декларация за правата на детето, а 30 години по-късно и Конвенция за правата на децата. Тази дата не е повсеместно възприета, защото ООН предлага на правителствата на отделните държави да преценят сами, на кой ден да отбелязват празника. Децата са най-ценното нещо, смисълът на живот. Научно доказано е, че детският смях може да развесели и най-мрачния човек. Нека на този ден, а и не само, да зарадваме децата си, като им подарим нещо любимо, да ги заведем на място, което желаят, да ги направим щастливи.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 10:14 от Dilemi

# 332
Керем не спира да хвали Ханде.😍
Мъж та дрънка, да го похваля аз 😘

Абе тая Ханде толкова мило и лъчезарно отговаряше на папараците, мъркаше като малко котенце... Керем ли й въздейства така!? Пък и си отвори чак стъклото на прозореца в този дъжд. . Загрижени изглеждат с Керем за здравето на папараците.. ❤️ То затова са им любима двойка, смятам... Защото почти не са си позволили да ги отминат и да не им дадат интервю.. Ако не друго,  то поне ги стоплят с усмивките си в този дъжд и студ...❤️

П. П. Ханде няма нужда от корекция където и да е.. Достатъчно естествено красива е сега... И по женствено одухотворена... Вярно казва Керем,  че е късметлия... Не,  че и двамата са късметлии.... ❤️

# 333
Добро утро момичета!
Бъдете усмихнати, щастливи, и радостни от живота. Приятна събота.

Малката Мами май е на подстрижка?

# 334
Здравейте
от Ханде

а това е журито на Пантен

# 335
  • София
Привет момичета! Пожелавам ви един мързелив и спокоен съботен ден, изпълнен с много усмивки и любов.

Като казах любов, веднага си представих ХанКер. Гледам ги и не мога да разгранича това игра ли е или всичко извира от сърцата им.

# 336
Класа в червено.  И да, прекрасна е Revolving Hearts . Той също Revolving Hearts . Огнена събота, момичета.

# 337
Продължавам да Ви следя,да Ви чета,да си пускам някои сцени от филма...Прекрасно преживяване!
В началото някак не успях да се впечатля!
Обаче,зарибителя интернет,като ме усети,че имам интерес и като започна да ме бомбардира с кадри от филма и -ето,превърнах се във върл фен на Керем и Ханде!!
Романтичка съм и си имам любими двойки и сериали,а сега и тази двойка записах в моя списък!
В някоя от предишните теми писах,че юни бях запазила места в същия хотел в Шиле,в който са снимали филма!И как щях да Ви разказвам,защото със сигурност щях да стана свидетел на техен снимачен ден!!!!Но,не успяхме да отидем,за което направо съм бясна на ММ!!!
Сега се питам,срещал ли е някой от Вас изказване,дали артистите гледат вече готов филма,след като той започне да се излъчва?Интересно ми е дали се виждат с очите,с които ние ги виждаме?
И да си кажа,че освен Керем и Ханде във филма другата моя любимка е Мело!!!Тази Мело,/не знам името на актрисата,за съжаление/толкова ме радва,разсмива и очарова,че със сигурност искам да я гледам още и в други продукции!
Пазете се здрави и пожелание на всяка пожелание по един Керем в живота!!!

# 338
Турските фенове изобщо не са доволни от журито на Altın Kelebek, от което зависят победителите.
Част от него е Ямур Юнал. Тя е продуцент на излъчващия се в момента ромком "Любов, логика, отмъщение", в който играе Бурджу Йозберк, и Мелиса Дьонгел(Джерен от СЧК). Така че може да ни направят мръсно и да не вземем наградата за най-добра романтична комедия.
Демет Акбаа също е част от журито. През 2017, когато Ханде спечели наградата на Altın Kelebek за най-добра актриса в романтична комедия, се беше изказала доста остро по този повод в едно интервю. Според нея Ханде не заслужавала наградата, не ставало само с красота, трябвал и талант. Та искам да кажа, че част от журито не таи много топли чувства към Ханде.
В категорията на Керем пък конкуренцията е голяма и феновете се опасяват, че може и да не вземе наградата.

И нещо, на което попаднах в Туитър.😂
"ХанКер, ако направят лайф, ще се гледа повече от това награждаване."

# 339
Керем е казвал няколко пъти, че не гледа вече заснетите епизоди, защото е много самокритичен и предпочита да не се гледа Joy
Даже в предаването Верисимо в Италия като му пуснаха сцени от сериала, той си каза, че ги вижда за първи път. Joy

# 340
Огнена  неповторима,красива и сексапилна.

# 341
Мен ме съмнява, че Керем не е гледал. От любопитство си е пускал. Smile Оставете го какви ги говори. Разбира се не всички епизоди от-до, но дори покрай Ханде със сигурност, която гледаше даже и на сета. На лайфовете им, когато не бяха заедно, не веднъж го е питала гледа ли и винаги му е бил пуснат телевизора. Trollface То беше и ашк йок и да не смесваме плодовете и зеленчуците, но видяхме какво стана. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Иначе за пантеновите награди нямам добро усещане. Нас много не ни тачат. Ако ще делят наградите както другите, между 5 сериала, не съм сигурна, че мястото на Ханде и Керем е там. Ние не сме за поощрителни награди. И да вземе случайно да спечели друга двойка в ромком пред нашата, ще си е резил. Animal Hear No Evil Animal Speak No Evil Animal See No Evil

Бюрсин се отчете. Simple Smile

# 342
Мая в очакване на подаръци от дядо Коледа

Сладка

Грижовна кака

И още едно малко фъстъче. Направо ти идва да го хруснеш

# 343
Bell Една година разлика. От "Ние сме само приятели и колеги, които се разбират чудесно", до "Тя е чудесна", казано зад волана на нейния автомобил. Ами, така е между приятели. Аз нищо не разбирам. Няма мое, няма твое - има наше. Ми така е, ще ползват един автомобил, я. Няма да затрудняват журналистите на всеки светофар да молят за интервю ту единия, ту другия. Аааааааааа, и те са хора. В този дъжд можеха дори да поканят репортерите на задната седелка. Не се сети Керем. Той като чуе въпрос за Ханде и очичките му светват като коледни лампички, лепва една 32 каратова усмивка и забравя за заобикалящия го свят. Ми, така е между приятели. Трябва да си помагат. Ей, най-обичам такива приятели. Затова и вярвам в приятелството. После идват и  децата. /поне 2/ Ами няма да търсят да опознават други приятели. Вече се знаят. Всеки знае къде стои машината за кафе, къде е спалнята, как се готвят катми, имамбаялдъ /за пръжки с лук не зная/, кадаиф. Ето това е приятелство. И Керем и Ханде са пример за това. Всеки от тях носи в сърцето си любовта към родината, семейството...Ех, Керем, дори и сега /една година след това интервю за родината и семейството/ ме караш да се усмихвам, а двамата заедно да се разтопя от удоволствие.
Bell И нещо за наградите Златна пеперуда. Да, там е продуцентката на "Любов, логика и отмъщение", но определено няма да си позволи да се самопрецака. Един бъдещ сериал с някой от тях не би бил за изпускане. И другата "мома" дето преди не била съгласна с наградата на Ханде с днешна дата трябва да мисли, преди да прави изказвания. Този свят е на акули и стъпиш ли накриво, отиваш зад борда.
Bell Дали ще спечелят, не зная, но определено появявайки се ще бъдат черешката на тортата, или перла в короната на вечерта. Ама как да не зная? Зная - ще спечелят.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 09:48 от st_ina

# 344
  • София
Азисия, не знам в Турция да празнуват дядо Коледа. Те са мюсюлмани. Украсяват елхи за Нова година.

Мави помага на тати Джанер да си изпълнява по-добре упражненията....

Време е и за разкрасителни процедури. Мама ще се погрижи за прическата...
Като гледам как е нарисувана стената в банята, от Мави ще излезе един нов "Пикасо".

А днес Гамзе и Джанер са си купили брачни халки. Гамзе е отбелязала: "3 години по-късно получихме брачни халки"

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 19:50 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт