Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 421
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Прекрасна харизматична двойка. Много стилни. Керем е вече във форма. Точно такъв е най-красив.

# 391
Уаууу Heart Eyes

... и Керем се е подстригал Joy

Sparkling Heart

# 392
Миднайт, излезе такава информация. И аз чакам, но...

# 393
Има ли линк за онлайн, че нещо имам проблем с бг мама и не мога да прехвърлям страници назад
Перфектни са!

# 394
Тази красота заслужа да се види пак. Sparkling Heart Малко ще съм досадна тази вечер, но ще ме изтърпите. Satisfied

Има линк. Поствам го пак.

# 395
# 396
Миднайт,  за линка

Heart Eyes

# 397
Изглеждат много влюбени и щастливи

# 398
# 399
  • София
Леле, прекрасни са! Ханде е чок красива, както винаги. Тази жена с всеки изминал ден става все по-красива! Защо ли? Wink Керем също е много красив мъж. Очарователен, мъжествен, усмихнат. Елегантни са, много стилни и си отиват толкова много, допълват се. Гледат се влюбено. Личи им от километри, че са в най-хубавия период на една връзка. Щастливи са, пожелавам им с всеки изминал ден да се обичат все повече и да са още по-щастливи заедно!!! Heart

•••
Злати,
защото са!!! Heart Eyes Hug

# 400
  • София
Тази красота заслужа да се види пак. Sparkling Heart Малко ще съм досадна тази вечер, но ще ме изтърпите. Satisfied
Нали това чакаме  Blush

# 401
Керем пак са го питали кога ще се жени 😄😄😄

И най важният въпрос: Ръката на Керем на крака на Ханде ли е? 😂

# 402
  • София
Като гледам рейтингите на сериалите на Фокс тази есен, няма какво да го мислят - да предлагат един трети сезон на наще и са обратно в играта! Grinning

Мира,
ами питат го и аз го питам… Стига му е мислил толкова. Да хваща Ханде под ръка и бам в общината да подпишат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 403
# 404
  • София
Играла е ножицата при Керем. Много е хубав с тази прическа... Браво Керемчик.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 00:36 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт