Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Слушайте сега - ще си сипя едно голямо (а не пия), когато в нета изтече първата им истинска целувка. Ама целувка както си трябва, нале. Wink

Линде,
не съм сигурна, че е подстриган, тоест, че чочката я няма. По-скоро е зализан. Wink

Ох… много се надявам да пуснат една обща снимка заедно. Да ни стоплят сърчицата! Heart Eyes

Birthday

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 20:36 от Бърборанка с розови очила

# 406
За тези награди ние феновете ли гласувахме или жури ги определи?
Вече нямам спомен са какво гласувахме и откъде чакаме награди.

# 407
И на мен не ми изглежда подстриган. Thinking

Скоро трябва да сме ние.

Пу, пу. Голяма красавица! Sparkling Heart

# 408
  • София
БРО струва ми се че е доста поскъсена. Почти е изравнена дължината на косата от страни с тази отгоре. Ще го изчакам да го вида в домашна обстановка.
На Ханде са и поднесли малко кексче със свещичка и са и честитили предстоящият рожден ден. При турците има този обичай предварително да си празнуват рожденните дни.

# 409
Керем е в тренда Wink
Kerem
24.8K Tweets

Sparkling Heart Heart Eyes

# 410
И на мен ми изглежда, че Керем е с нова прическа. Не изглежда да е много зализан.
Доживяхме Simple Smile
Ханде е като кукличка

# 411
Това, което забелязвам е, че наградите са много неорганизирани. Изобщо цялото мероприятие е скалъпено набързо. Някакъв хаос е. Плейбеци и отгоре припяват, безброй награди, така най-обичам. Satisfied Но пък съм много щаслива, че имаме възможност да се порадваме на Ханде и Керем. Дано бъдат добри и качат някоя снимка заедно. Smiley

# 412
100%, че церемонията в Ютуб в момента се гледа само заради Ханде и Керем Wink

Sparkling Heart

# 413
- will you work together again?
H: It depends on the scenario
K: i think hande doesn’t want to work with me again
K: i hope it happens but as hande said it depends on the scenario, the characters
H: or working with kerem is really beautiful and special for me
K: for me too tu

Ще работите ли отново заедно?
 Х: Зависи от сценария.
 К: Мисля, че Ханде не иска да работи отново с мен.
 К: Надявам се да се случи, но както каза Ханде зависи от сценария и персонажите.
 Х: Да работя с Керем е наистина красиво и специално за мен.
 K: И за мен.

Нашите как издържат? Аз съм на ръба, но ги обичам и търпя. Smiley

Нещо се обърках кои са водещите и дали гледам правилните награди. Satisfied

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 22:35 от midnight__sun

# 414
Това актуално ли е ? Имам проблеми с нета и изтървам ...

# 415
  • София
Не схващам много, какви са точно наградите. Виждам, че много от досега наградените са певци. Но това не ме вълнува. Радвам се, че нашите гълъбчета съща са тук и скоро ще ги видим на подиума. Но преди това се впечатлих от ето тази снимка. Гледам, че и Ханде е много впечатлена...  

Диамантче аз гледам на този линк.

https://www.youtube.com/watch?v=fb5AM47QdIA

# 416
# 417
  • София
Добре… не са хванати за ръце, но поне вече не стоят като истукани един до друг. Керем нежно, деликатно и съвсем непринудено я е прегълнал през кръста. Имаме напредък. Trollface

Имаме стори от Ханде - ако мога да броя, имат 4 статуетки = награди!!! Tada

# 418
Имам притеснения, че сме гледали през цялото време грешен линк. Satisfied

# 419
Привет момичета, нахлувам с взлом, отсъствах много време, но без да спирам да чета и да ви се радвам. Не знам тези награди за какво са, ама да бяха поканили някой български режисьор по щеше да им се получи. Много аматьорско изпълнение, награждават всичко дето е около масите май, губи ми се тотално престижността на наградите за каквото и да са. Нашите блестят в друго измерение - невероятно стилни и хармонични. Направи ми впечатление в началото като влизаха Ханде как постоянно търси контакт с тялото си с това на Керем. Много влюбени, много красиви.

Общи условия

Активация на акаунт