Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Днес е голям гроздобер упс - снимкобер за феновете Stuck Out Tongue Winking Eye

Анелия Hug желая ти да си здрава Flowers Four Leaf Clover

# 616

FOX
@FOXTurkiye
Hiç görülmemiş #EdSer fotoğrafıyla tbt mi? Усмихнато лице със слънчеви очила
@sencalkapimi__
Преведено от турски от
tbt с невижданата #EdSer снимка? Усмихнато лице със слънчеви очила
@sencalkapimi__

Maison JU  чрез IG Stories

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:28 от sani1212

# 617
Днешният ден в темата ни наистина е специален и повода е 28-ия рожден ден на Ханде Ерчел -  житейската половинка на Керем Бюрсин  в момента и негова екранна партньорка в последния сериал с тяхно участие.
А колко е приятно в темата-ври и кипи ! Като в добрите стари времена....

Връщам се две години назад - 26-ия рожден ден на Ханде...

Още по-назад в годините - рожденният ден на майка и

Родителите на Ханде

Актрисата с баща и

В ТТ пишат , че това май била специална торта от италианските фенове. Някой нещо повече да е прочел за това ?

# 618
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus
Честито на празнуващите днес, а който е болен бързо да оздравява. Revolving Hearts

Очаквах голям отзвук за рожденият ден на Ханде, но сторитата и пожеланията валят. Обичат я много! Purple Heart
Обичаме я и ние и това непрекъснато жужене в темата ме прави много щастлива. Relaxed Радвам се на новите попълнения, на тези които по-рядко влизат, на тези, които се завърнаха. Но има още на балкона, които ми се иска да се включват от време на време. Днес съм агитаторка, и а дано още някой слезе при нас. Те си знаят кои са, да не ги изброявам. Simple Smile

И да си кажа и аз, че много ми се иска пост от Керем. Satisfied

Керем публикува поста!                Ханде знае какво ще стане!                  Фендома колабира!

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:35 от midnight__sun

# 619
подготовка  за Коледа

тортата е от италианките

Някой питаше дали Серхат е поздравил Ханде - не я е поздравил за рожденния и ден

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:47 от sani1212

# 620
Wink Това феновете - страшна работа Joy. Веднага разбраха от кога са снимките публикувани от Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

"онзи ден"

# 621
Слънце, Kissing Heart
Колко хубаво си го написала. И на мен ми става приятно при жуженето в темата, като вляза да ме чакат много непрочетени. Радвам се, че си имаме постоянно пребиваващи, също и такива които макар и по-рядко да се отбиват показват, че не са се отказали (Анелия); радвам се и на тези, които се присъединиха по-скоро и се приобщиха достатъчно бързо, че да не ги забравим преди да сме успели да ги запомним. Grinning
Факт е, че и след финала на сериала успяхте да запазите темата жива Hands Clap

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 16:33 от Margarita N.

# 622
Само да питам, довечера ще пуснете линк за епизода с бг. суб., нали? Blush

# 623

и елхата готова

Джанер

„Когато погледнах файла, разбрах, че се срещаме доста често Усмихнато лице с отворена уста и студена пот Тук беше раждането, сватбата, бебето Намигащо плезещо се лице “

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 16:51 от sani1212

# 624
Днес е деня на Ханде.
Но с нетърпение очаквам епизода днес.
На къде ли пътува?

Да попитам има ли качена цялата церемония от връчването на наградите или само откъси от нея?

# 625
# 626
Марги, темата бих казала, че и след сериала е една от активните в раздела. Други теми, чиито актьори участват в момента в сериали са по-слабо активни от нашата. Хубаво ни събраха Ханде и Керем.Relaxed Наистина е кеф като се влезе и ти изкочи известие с много нови коментари. С нетърпение бързам да прочета какво ново има и какво сте писали. Trollface

Sparkling Heart

# 627

Връщам се две години назад - 26-ия рожден ден на Ханде...

Родителите на Ханде

Актрисата с баща и

Какво ли си пожелава Ханде на своя рожден ден преди две години?!... Да срещне най-хубавото, слънчево и мъжко момче, което да я усмихва всеки ден и да я прави истински щастлива.... Иииииии .... след две години съдбата сбъдва желанието й....

П.П. Според мен Ханде прилича повече на баща си, отколкото на майка си.... Сякаш Гамзе е взела повече майчини черти...

# 628
Непослушната ръчичка на Керем 😄

https://mobile.twitter.com/Vamanim/status/1463474852162154502

# 629
Имаше информация преди време, че Ханде и Керем са финансирали направата на библиотека за деца. Дали е от същото място или от друга инициатива на Ханде не ми е ясно. Та дечицата днес я поздравяват с песен, че даже и сертификат е получила. Ако някое от момичетата има възможност, нека ни го преведе. Simple Smile

https://twitter.com/HandeArabFans/status/1463509398114942980

И още от подаръците, които е получила Ханде.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:08 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт