Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!  Flowers Hibiscus
Честит рожден ден и от мен на това хубаво и слънчево момиче!

Пожелавам и да е здрава и винаги толкова усмихната, да има винаги хора около себе си да я ценят и обичат както Керем. Да продължава да се забавлява докато работи, да надрасва със всеки нов проект с който се захване, а ние да се наслаждаваме на всяка нейна изява, и да и пожелаем  да върви само нагоре и напред.

Честит имен ден на всички именяци, и Честит рожден ден на рождениците. Flowers Bouquet Бъдете здрави и благословени.
На всички болни, бързо възстановяване, нека всичко остане зад гърба ни, а на здравите -пазете се. Flowers Four Leaf Clover

# 631
Здравейте, момичета!
Хайде, да слезна и аз от балкона.Изчетох Ви и наваксах 😁
Честит рожден ден на Ханде! Нека да бъде все така успешна, обичана и ценена! И разбира се, дъъълггии години заедно с голямата си любов и да ни зарадват скоро 😘😘
Честит имен ден на дъщеричката на Алекс и на всички празнуващи в темата! ❤️
Понеже съм споменавала, че се интерсувам от астрология, около 29г има един много важен период в живота на човек, Сатурнов възврат. Няма да влизам в подробности, но обикновено това е период, в който човек се жени, забременява и т.н или се случват големи промени при него.Започва да действа и малко по-рано и продължава около 2г.Та...стискаме палци и ние😁😁
Лека вечер ❤️

# 632

Според мен това е успокояващо-гальовен жест на Керем.... Да не би да е усетил, че Ханде се е пренапрегнала нещо от големия интерес към тях като двойка?!.....

# 633
Значи доста се е напрегнала, защото го правеше и на доста други кадри. Stuck Out Tongue Winking Eye Според мен това си е той , обича да си я докосва, а пък тя е доста по-обрана.  Снощи ми попадна едно клипче на Керем и Серенай пак от някакво подобно събитие и сега не ми се търси да ви го показвам , пък и не искам да го гледам пак Joy, но Керем си я прегръща яко през кръста, тя също си е преплела пръстите в неговата ръка, след това я прегръща през рамо и я целува по главата с ясното съзнание , че ги снимат Joy Просто си е такъв експресивен човек , когато е влюбен Heart И понеже Ханде явно не му дава много , много да я докосва публично се радваме само на влюбени погледи Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

Обаче днес имаме и едно голямо развитие. Видяхме, че ръчичката на Ханде също е палава Joy

Подозирам, че тези снимки ги е качил на своя глава, без предварително да са го говорили, така че може и да му се сърди за някои от тях. Stuck Out Tongue Winking Eye Хубаво е хората да се карат от време на време, че после да се сдобряват. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Привет,
честит рожден ден на това прекрасно слънчево момиче. Нека бъде много щастлива и обичана, от нас нейните фенове и от чаровното слънчево момче, което е до нея в момента и дай боже да остареят на една възглавница както казват турците.

Честит празник на дъщеричката на Алекс и на всички празнуващи днес.
Аз тъй като също съм от Катетата нека ви почерпя за кой каквото обича

# 635

Подозирам, че тези снимки ги е качил на своя глава, без предварително да са го говорили, така че може и да му се сърди за някои от тях. Stuck Out Tongue Winking Eye Хубаво е хората да се карат от време на време, че после да се сдобряват. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя ги сподели след това всичките, няма как да му се сърди. То и това оставаше 🙄

Честит имен ден! Здраве и щастие 🍀

# 636
  • София

За теб Heart Exl и за всички Катета от темата и техните близки честит празник!
Празнувайте, веселете се, обичайте се! Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 18:23 от Dilemi

# 637
Честит имен ден и на Катетата в темата Heart Eyes
На Керем сега му е паднало да публикува по интимни снимки ,че неговата Принцеса е много предпазлива Grinning

# 638
Момичета прекрасни!💓💕💓
Благодаря за пожеланията! За подкрепата! За топлината, която ми давате! Няма да благодаря поименно(рискувам да пропусна някой, а от липса на кислород се оглупява😉). Всички сте заподозрени!😁 Прегръщам ви с цялата си любов!

Перефразирайки Сарп, ще кажа, че в това наше семейство се чувствам спокойна и толкова себе си. Заслугата е ваша! Всеки има живота си зад стените на нашия уютен дом. Каквото и да се случва там, тук е пристана.
Аз не съм пример за редовно пишеща, но съм(бях) редовно четяща. Сутрин и вечер(минимум). Имало е дни в които съм пропускала сутрешния прочит - трудни, болезнени, напрегнати, уморителни дни. Когато в 03:00h на следващото денонощие си лягам с телефона, докато ровя в него се питам: кой ли пръв е пожелал добро утро? - магия или ми_си? Кой е орисал деня ни с настроение и смисъл? И благодарение на всички вас съм изживявала по смислена и красива алтернатива на отминалия ден. Вашето участие в темата за мен е и спасение, и усмивка, и слънчев лъч, и необходимата глътка въздух. Благодаря ви за усмивките и красотата, която създавате!

Miraland, честит рожден ден на майка ти! Да е жива и здрава!
Алекс, да е честита дъщеричката ти! Да е здрава и много успешна!
На всички именници здраве и късмет! teseto 🌸! Да имат прекрасен празник!

А на Ханде: нека все така ярко блести! Нека Керем и дава сила, увереност и свобода да следва мечтите си! Нека щастието и любовта все така бликат от тях, за да радват и нас!

Още не мога да гледам монитор повече от 5-6 минути. Този пост ви го пиша цял ден.☺ Така че пропускам тазвечершния купон. На вас пожелавам да се насладите на поредния вълнуващ епизод. Приятно гледане!

# 639
Ей, стопли ми се сърчицето да си прочета името. 💓 аз от рано сутрин съм с вас, но съм потънала в грижи и притеснения и не ми се иска да развалям иначе бодрото ви утро с мен, та за това не се включвам често..
Иначе да ни е честита Ханде! Красавицата на нашата тема!

# 640
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честито на всички празнуващи днес....РД или имен ден....
"Не разваляй това, което имаш, с желания за това, което нямаш. Помни, че това, което имаш сега, някога е било сред нещата, за които само си се надявал." - Епикур

Бъдете здрави...

# 641
  • София
Точно наскоро си мислех, че Гости, Магия и Алекс не пишат толкова често вече и се радвам, че днес се появиха, както и много други дами от пишещите редовно преди. Simple Smile И на мен ми е кеф да отворя темата и да видя еди колко си непрочетени коментара. Жужаща е нашата тема. Но няма значение кой чете повече или пише повече, всички ние си се знаем, тук сме си и няма да се забравим. Имаме си лични ангажименти и активността ни се променя според тях, но сме си една специална общност и е видно, че на празници се събираме. Simple Smile Желая много здраве и щастие на всички ви, другото ще си го постигнем! Flowers Four Leaf Clover

# 642
Честито и всички празнуващи и от мен. Да сте живи и здраве и много щастливи и успешни Hug

До след малко Simple Smile

# 643
Трудно допускам хора до себе си, но така съм ви свикнала и си позволявам понякога да говоря много, като пред реални познати. А всеки път когато намине някоя от вас, която отдавна не го е правила искрено се усмихвам с мисълта, че щом е пак сред нас значи е добре.
Гости, Лаура, Етоал, Аквамарин, teseto, Магия, Purple Heart да не ви изреждам поименно... Хубаво е, че се събрахме!
teseto Flowers Tulip Честит имен ден!
Много здраве и късмет.

# 644
Живот и здраве скоро ще ви се похваля с много хубава новина! Аз не съм ви забравила, дори много тъжа за вас и за сериала... 😭

Общи условия

Активация на акаунт