Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 324
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Нова снимка на Ханде, качена от SOS Unlimited.😍

Интересен въпрос си задала, Бърборанке.👻 Конкретен пример не мога да дам, но ми се иска да видя Керем в много, ама много тежка драма. Там му е силата. И в "Този град ще дойде след теб", и в "Почукай на вратата ми" не веднъж съм се разчувствала от играта му. Може да предаде страхотно чувствата на героя си и да накара зрителите да съпреживяват с него. Интересно ми е и как би изиграл ролята на някой психопат или сериен убиец.😈
За Ханде съм съгласна, че й трябва сериозна роля, за да я оценят. В момента доста хора я подценяват и не виждат таланта й. Често попадам на клипчета от стари проекти, под които коментират, че не ставала за актриса и тем подобни.🙄 Наистина в едни от първите й проекти играта е по-слаба, но това е съсвесм нормално. Тогава е била още млада и неопитва. Обаче във всеки следващ проект се вижда прогрес. Особено в СЧК има доста голямо израстване. Виждам потенциал в нея и ми харесва това, че постоянно полага усилия, за да се усъвършенства. Много хора, ако бяха на нейно място, след успеха, който пожъна с ролята си на Еда и популярността, която придоби, биха се възгордели и решили, че няма нужда да полагат повече усилия, за да подобрят играта си. При Ханде е точно обратното, това й дава още повече стимул. Тя самата каза, че иска със следващата си роля да надмине не само очакванията на зрителите. но и своите очаквания и възможности. Сигурна съм, че ще го направи. Наистина роля като на Нихан би й паснала.
Като цяло с нетърпение очаквам да видя предстоящите проекти и на двамата. Дано да са със силен сценарий и да надминат успеха на СЧК!🍀Заслужават го.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 17:06 от Анонимен

# 76
Eda y Serkan - любов като в приказките. Един мното романтичен момент.

Красива Ханде

# 77
Мода , прави сте , че на Ханде и трябва драма , за да докаже ,че усилията си струват .
Някои актьори от ранна възраст си имат таланта по рождение и от малки се изявяват прекрасно , други с много труд стават прекрасни актьори . Трвти или красят екрана , или запълват дупки .Надявам се Ханде да е от вторите и да се докаже в драматична роля .
Спомням си първия ми турски сериал - Перла с Къванч Т. ,той беше толкова млад , красив и с наченки на актьорски умения , но се подготвяше през цялото време и му пролича още в същия сериал , а за после не е нужно да говорим , нали ? Flowers Cherry Blossom

# 78
  • София
Тази снимка на Ханде от днес страшно много ми напомня на една друга от лятото.

Мамината помощница...

Слънце,
бързо оздравяване. Аз го изкарах Ковида миналата година по това време. Но леко, като настинка. След три месеца си направих кръвен тест за количествено натрупване на антитела. И резултатът беше много слаб. Затова тогава реших да се ваксинирам. Онзи ден си сложих и бустерната игла. [/size]

Мави и Азул - взаимна любов.

# 79
Благодаря, Линде. Gift Heart Не съм решила още за ваксината категорично, може би по-нататък ще си поставя. Simple Smile

Снимката с Ханде май не е нова. Пишат, че е от края на септември, когато е качила и този пост.

https://www.instagram.com/p/CUacEAIs0VF/

# 80
  • София
Здравейте пак!

От утре започва излъчването на сериала в Полша.

Радвам се за зрителите от Полша, сигурно ще бъде озвучен на полски...
ами гласът на  Серкан/Керем...
Каква загуба! Боже... Боже...

Миднайт, Сиси, бързо да минава!

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 08:21 от Dilemi

# 81
Стори от Ханде

# 82
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus
 midnight__sun пожелавам ти да ти минава леко и безпроблемно, аз също съм с корона и напълно те разбирам какво ти е, вече 9 дена с антибиотик и съм на същото положение, поне не ставам по зле за сега.
По хубавия въпрос на Бърборанка мислех, и да ви кажа аз гледам по принцип малко жанрове, гледам основно криминални, лекарски и мистерии.  Незнам дали сте гледали мисля че се казваше филма " Моят ляв крак", така  искам да го видя, в друга светлина, напълно различен от сегашните му роли. А за Ханде незнам кой казва че момичето не играе, аз не че съм експерт, но за мен тя си е много добре, да една драма за нейния поглед ще и дойде много добре, това момиче когато реши може да те разплаче само като погледнеш очите и, но аз незнам дали мога да си го причиня на себе си да я гледам така, да знам че в драмите има много истина и са по-стойностни и по- смислени, гледала съм няколко, но след това ме карат дълго време да се замислям, особено тези с неочакван и не толкова приятен край.
Пожелавам ви хубава и спокойна вечер! Nature Sunrise Over Mountains
Лека и успешна седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 83
  • София
Изгледах  епизод от поредицата "Фалан Филан". Много интересен епизод. В него ни обясняват, защо напоследък Керем и Ханде избягват да се показват публично заедно. Защо Керем в интервюто си в Испания на въпрос за връзката му с Ханде каза: "Мениджърът не ми позволява да говоря за Ханде". Разбирам, че това е стратегически ход, за да могат феновете да започнат да ги възприемат, като отделни личности, а не единствено като ХанКер. Защото това определено ще им пречи в бъдещите техни самостоятелни кариери. Не можем да очакваме, че винаги двамата ще играят заедно. Всеки ще трябва да продължи кариерата си самостоятелно. Макар, че много от техните фенове настояват за общ филм или друг сериал. По този повод са направили анкета по канала и от нея се вижда, че има много фенове, които отказват да гледат двамата разделени и с други партньори. Следователно това може да засегне техните кариери. Затова мениджърите на двамата са се разбрали да започнат да отделят образите. Феновете да могат да приемат да ги видят и в други образи. И да не ги бъркат с личният им живот. Вероятно и двамата са посъветвани да не предприемат общ проект засега. Това, от което спешно се нуждаят в момента е разделяне на образа ХАНКЕР, за да могат от тук нататък да действат самостоятелно. Иначе другото би означавало ограничаване на кариерата им.
Опитват се в няколко турски предавания да ги провокират. Постоянно питат, защо двамата избягват да дадат общо интервю, защо не се покажат на феновете хванати за ръка, защо Ханде се сърди, когато на летището при прибирането от САЩ,  отказа да даде интервю. Явно двамата искат малко да бъдат оставени на спокойствие. Ханде не можа дори да си прегърне любимото момче, както всяка една от нас би го направила. Само, за да не им дава материал за снимки и приказки. Видяхме, когато не знаеха че ги снимат с каква нежност и любов се чакаха и прегърнаха.
В това видео накрая се повдигна и въпросът за това масово отписване от Серхат Шен. Отписали са се много турски артистки и актьори. Също така Керем, бащата на Ханде, Гамзе, Джанер, приятелките на Ханде, Дилара и Нилайко и др., които спряха да го следват в един и същи ден. Ханде е стигнала до там, че е демаркирала някои от публикациите, в които фигурира неговото име. Говори се, че всичко това е свързано с нея. Повечето смятат, че това е така, защото вероятно той е изнесъл информация за нейният личен живот на пресата. Факта, че начина по който го направиха всички едновремено, възбужда интереса на хората, какво точно се е случило. Жалко за това прекрасно тяхно приятелство. Казват, че Ханде се сприятелява бързо и цени приятелите си, но когато бъде предадена трудно възвръща доверието към този човек. Подобен е случаят с изневярата на Мурат. Колкото и да му даде втори шанс, той вече беше загубил доверието й.
(Аз се досещам за каква точно информация става въпрос. Вече в две отделни видеа се подхвърля, че Ханде и Керем подготвят сватба. Водещият каза, че знае от сигурен източник, но засега не може да каже повече. Нещата били сериозни и организацията била в ход. Очаквало се сватбата да се състои през 2022г. Семействата вече се били разбрали. Та се съмнявам този Серхат да не би да е предателят и Ханде да го е разкрила. Какво друго може толкова много да ядоса всички.)

Ето го и самият епизод.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:18 от БлагаВест

# 84
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Инфо:
Ханде спечели като „Глобална актриса на годината“ на Global Nubia Awards 2021

П.С. Миднайт, Сиси, бързо оздравяване Hug

# 85
Добро утро момичета! Flowers Hibiscus

Миси, Благодаря! Flowers Hibiscus

Поздравления на Ханде!
Браво на феновете, още едно първо място, много се радвам, заслужава го момичето.

Прекрасна е.

# 86
Продуцентът на Mest-i Aşk е потвърдил, че тази седмица ще пуснат трейлъра. Както по-рано обявиха, през декември месец се очаква да се проведе и премиерата в Турция и Иран.

# 87
Здравейте и от мен Animal Bee
Аз хич не съм фен на есента, но когато есента се съчетае с циканско лято не се оплаквам Stuck Out Tongue Winking Eye последните 2 дни бяха доста топли при нас , от днес пак слагаме носните кърпички в джоба Joy

Влизам в туитър и ми става носталгично... Heart Eyes
https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1459955139884851203

Относно бъдещи проекти нямам абсолютно никакви претенции. Не гледам нищо в момента, всички сериали ми доскучаха. Гледам с половин око "Присъда" и това е. Не ме вълнува да го чакам и да му треперя за всеки епизод , въпреки че е интересен , но любовната история е на заден план , а пък аз съм си романтична душа Joy
Ханде каза да я очакваме в съвсем друга светлина, беше казала също преди време, че героинята и Мюжде от Халка й е любим персонаж и би искала пак да изиграе такъв тип героиня. Така че залагам или на нещо такова екшън - мафиотско или на отрицателен персонаж , защо не ? Stuck Out Tongue Winking Eye
За Керем на 100% мини сериал на платформа или филм, мисля че не му се занимава вече със сериали 50 серии по 2 часа.
Каквито и да са следващите им проекти със сигурност ще ги погледна , но ако не ме грабнат, няма да ги гледам, не съм всеяден консуматор Joy На този етап и за мен все още са като едно цяло и не знам как бих ги приела в други роли, но има време затова, те самите го усещат и не бързат с новите проекти. Това е правилен подход според мен. Нека дадем малко време на зрителите. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.с. Бързо оздравяване на болните , лекувайте се с гледане на сериали, нещо от архива на Ханде или Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:07 от mikipoli

# 88
Привет и от мен Coffee
Бързо оздравяване и от мен на болните момичета Flowers Four Leaf Clover
Ето я награда на Ханде

# 89
Здравейте

@nubiamagazineuk
 сподели наградата, която ще изпратят на Ханде, като написа статия за нейната победа. Тя получи гласове от общо 56 държави, взети заедно. Гордеем се с вас
@HandeErcel

Керем е харесал поста на Ханде и за наградата и

Гамзе

Общи условия

Активация на акаунт