Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 329
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Вече всички знаят за най-голямата ми мания, наречена Керем Бюрсин. Grinning

Вчера мама ми изпраща някакъв календар на зоо парк в Австралия за 2022 г. с австралийски пожарникари и животни от зоо парка (не питайте, имаме си закачка, историята е дълга Wink). Та… праща ми го и ме пита кой пожарникар харесвам най-много. Казвам й кой и нейната реакция е: “Е, то беше ясно. Този, защото най-много прилича на онзи блудкавия, рижав турски актьор, по който припадаш…” Мама въобще не харесва Керем като мъж и ми е голяма мъка. Не мога да го приема и продължавам да се опитвам да я убедя колко чаровен, красив и секси мъж е. Без успех засега, но съм упорито създание. Grinning

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 20:21 от Бърборанка с розови очила

# 106
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Спомняте ли си това интервю? Сега като го слушам и ме напушва смях. Признавам, голям артист излезе Керем. Мускулче не му трепва, когато лъже така безкрупулно.

- "Има ли любов?"
- "С кого"?
- „С Ханде Ерчел“.
- "О, не, не."

Доказа, че е добър актьор.... Ама нали сърцето му беше изпълнено тогава с любов към Родината, де...  Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue

# 107
  • София
Привет, момичета!

Благодаря, че има SCK. Имах шанса да почукам на вратата...Радвам се, че ви намерих.
Точно, когато трябваше. Точно, когато му дойде времето!
Благодаря, че ви има.

Скрит текст:
Преди няколко месеца загубих приятел, другар, съмишленик, спътник в живота.
Заедно мечтахме, заедно скърбяхме, заедно вървяхме през годините.
Където и да си, моите мисли са с теб, скъпи!
Където и да си Shine On You Crazy Diamond!

„Къде си ти, никой сега не знае това.
Грей, ярки диаманте!“

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:45 от Dilemi

# 108
  • София
Привет, момичета!

Благодаря, че има SCK. Имах шанса да почукам на вратата...Радвам се, че ви намерих.
Точно, когато трябваше. Точно, когато му дойде времето!
Благодаря, че ви има.

Скрит текст:
Преди няколко месеца загубих приятел, другар, съмишленик, спътник в живота.
Заедно мечтахме, заедно скърбяхме, заедно вървяхме през годините.
Където и да си, моите мисли са с теб, скъпи!
Където и да си Shine On You Crazy Diamond!

„Къде си ти, никой сега не знае това.
Грей, ярки диаманте!“

Дилеми, имаш моята силна и искрена прегръдка, от която човек има винаги нужда. Горе главата. Тук имаш много добри виртуални приятели, пред които можеш спокойно да си излееш душата и за лошо и за добро.

# 109
Дилеми Hug , добре си ни намерила , тук при лудите  ще намериш и утеха , и красота и много смях , прегръщам те Heart
Много е сладка Хандето - красива и отвън , и отвътре , ама и аз си припадам по светлия вампир Smile
Да ви кажа какво открих - нали тук се коментираше дали Ханде е прибягвала до скалпела , аз открих ,че Гамзето го е направила , скъсила е носа си . Видях я на стара снимка с Ханде и покойната им майка . Ханде си е същата , Гамзе и майката са с еднакви леко гърбави и дългички носове ( и 3-те бяха  в профил ) , но загубих снимката .
Значи одобрявам корекцията на нос , но когато е направена естетично със съвсем лека корекция и е запазена формата ( като на Гамзе ) , иначе хич не харесвам тези малки и еднакви обонятелни органи на повечето турски актриси и влогърки , че вече и на наши гърли , които се оперират в Турция  . Преди няколко години една позната си направи носа в Бг ( няма да правя реклама на доктора ) , хубава жена , но с нос - ала Баба Яга , страхотна работа на доктора , много хубав нос и направи , никога няма да предположиш ,че въобще има намеса .
Хайде лека вечер ,че се отплеснах , сори Smiley

# 110
  • Плевен / София
Дилеми Hug , добре си ни намерила , тук при лудите  ще намериш и утеха , и красота и много смях , прегръщам те Heart
Много е сладка Хандето - красива и отвън , и отвътре , ама и аз си припадам по светлия вампир Smile
Да ви кажа какво открих - нали тук се коментираше дали Ханде е прибягвала до скалпела , аз открих ,че Гамзето го е направила , скъсила е носа си . Видях я на стара снимка с Ханде и покойната им майка . Ханде си е същата , Гамзе и майката са с еднакви леко гърбави и дългички носове ( и 3-те бяха  в профил ) , но загубих снимката .
Значи одобрявам корекцията на нос , но когато е направена естетично със съвсем лека корекция и е запазена формата ( като на Гамзе ) , иначе хич не харесвам тези малки и еднакви обонятелни органи на повечето турски актриси и влогърки , че вече и на наши гърли , които се оперират в Турция  . Преди няколко години една позната си направи носа в Бг ( няма да правя реклама на доктора ) , хубава жена , но с нос - ала Баба Яга , страхотна работа на доктора , много хубав нос и направи , никога няма да предположиш ,че въобще има намеса .
+1.
Здравейте....
Същото е и при жените, за които липсата на естествен бюст ги прави непълноценни. Все пак "кубиците" да са съразмерни на тялото....

Спокойна вечер и бъдете здрави....

# 111
  • София
Момичета, много благодаря за топлите думи. Sparkling Heart

Днес тук при нас и в мрежата бяха показани картини, предполага се, рисувани от Ханде. В кпичето има картина, която много ми прилича на картината от стаята на Еда, показана в началните кадри на 1 епизод.
За съжаление не мога да направя screenshot от клипчето, за да сравня двете картини Fearful
Възможно ли е да са използвали картина на Ханде? Smiley

https://twitter.com/i/status/1460274489200193536

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 23:49 от Dilemi

# 112

Мда.... Много е важна мярката... Да не прекалиш в стремежа си да се "разкрасиш"... И както става в повечето случаи - старателно да се загрозиш... Сред фолкгърлите има много примери за това. Дотолкова да се престараеш, че дори рождената ти майка да не те познае и да се наложи направо да ти дадат нова самоличност... И когато корекцията промени изцяло собственото ти индивидуално излъчване и самобитен чар,  когато се превърнеш в една от многото... губиш много повече от себе си, отколкото печелиш... И само един неоспорим пример - Преслава...

# 113
Dilemi, във втори сезон използваха нейни картини, но за тази не знам аз 🧐🤨

Мъри, принципно носът е нещото, което променя цялата физиономия и излъчванв на човек. Реално, може нещо малко да е, но лицето се променя много. Странно, един нос е все пак, хората си правят устни, скули, уши, ребра вадят, а едно носле променя цялата фасада 🥸
Ама с Преслава ме удряш в емоцията 😔

# 114
  • София
Тази картина ми прилича на стила на Ханде.

Един невероятен чаровник, с прекрасна слънчева усмивка.

# 115
  • София
Линде, и е черно-бяло гифчето - веднага заминава при колекцията ми с любими гифчета на Серкан / Керем. Simple Smile

Понеже 00 часа минава, мога да пиша всичко. Grinning

Искам да попитам Ханде какво гледа тук така радостно? Trollface

Лека нощ, дружки! Отивам да сънувам хубави неща… и щуротии… Joy Nature Stars

# 116
Микс от мускули за Бърборанка, трябваше да е преди лягане, ама айде, ще й го оставя за добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye
https://mobile.twitter.com/violetrroses/status/1460258309810929674

Лека нощ от мен, че ако остана още малко ще се засечем с Миси и поздрава за добро утро Joy

# 117
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Дилеми, Hug

# 118
  • София
Добро утро и от мен мили ХанКерки. Пожелавам ви един много спокоен и безпроблемен ден.

Колко е прекрасно човек да се буди ето по този начин. С един любим "Керем" до себе си.

# 119
Flowers RoseFlowers TulipДобро утро момичета Flowers Sunflower

Прекрасен да е денят ви

Общи условия

Активация на акаунт