Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 386
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, има нещо което ние не знаем. Истината е някъде по средата. Защото тук става въпрос само за една конкретна снимка. За другите не се коментира. Затова нека запазим спокойствие. Не мисля, че е станало кой знае какво. Нека им се радваме на това, което те сметнат да ни показват.

# 286
Писах, писах и изчезна, Аман 🤨
Само да питам, Дилара ханъм да не ревнува Ханде, че е надала вой да се изтрива снимка... ами ако някой не иска 🙄
Щом е в нета, значи е вечна...
Харесвам фемили Йелдъръм.

# 287
  • София
Момичета, има нещо което ние не знаем....
Затова нека запазим спокойствие. Не мисля, че е станало кой знае какво.
Нека им се радваме на това, което те сметнат да ни показват.

Скрит текст:

SmileSmileSmile

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 23:11 от Dilemi

# 288
Е@аси глупостите , с историите за изтриването тя стана по популярна .
Да не би някой да е писал някакви гадости за детето , за това къде са го държали , къде са му били крачетата .
И няма лошо ,че са публикували тази среща . Нали всички фенове на Вратата се радват ,че не са се забравили .

# 289
  • София
Не мога да се сдържа. Всичко мога да приема. Да преглътна. Да се направя на ударена. Ама кой болен мозък пише глупости за Керем и Мая?! Не съм попаднала на нищо такова и по-добре, че прочета ли нещо подобно, вместо “бърборанка с розови очила” ще видят “лудата с къртечницата”. Как не ги е срам?? Керем е на години, на които може да й бъде баща. Какви простотии пишат?! Умът ми не го побира. Той е феминист, защитник на правата на жените и децата. Точно него ли ще обсъждат по този грозен начин… Rage

# 290
...
От дълго време феновете чакат рожденият ден Ханде не заради самата Ханде, а заради снимката и посланието, което очакват Керем да напише. Сега ми се струва, че нито снимка, нито послание ще има 😂 или ако има Ханде ще избере снимката, а той ще напише посланието под неин контрол /не ми обръщайте внимание 😁,/ Та много е влюбен Керем...
Шегуваш се Мира, знам, но аз сериозно се замислих над това. Joy
Няма да упреквам Ханде ненужно, ама не ми е по вкуса поведението й в такива случаи. Не за пръв път се случва. А сякаш не знаят тя или нейната дружка, че веднъж попаднало в нета няма връщане назад, разпространява се по-бързо отколкото биха предположили и ако някои се съобразят с желанието им дадена снимка да не бъде споделяна, то друг няма да се вслуша и действията им се обезсмислят. Даже е някак детинско и се превръща в обект на обсъждане. А нали не това е целта.
Дори и с причина да бъде изтрита снимката, едва ли на някой ще му толкова важно каква е тази причина. Но пък изглежда глупаво отстрани и ти става чудно този човек дали издребнява или прекалено се престарава...

Все едно в Бг мама да се връщаш да редактираш пост. Ако са го прочели и цитирали в първоначалния вид - кел файда Stuck Out Tongue Winking Eye

Не я упреквам. Така го намира за правилно явно... Пък Керем не го мисля. Няма опасност да изгори. Stuck Out Tongue Winking Eye Повече от година прекарват по-голямата част от времето си заедно я е преценил отблизо що за човек е (както и тя него), с добрите и лошите черти. Така, че всичко е точно и са се приели взаимно такива каквито са. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 291
  • София
Реших да се поразровя из интернета, защото ми стана интересно, какво точно се случва, та се наложи точно тази снимка да се трие. Разгледах профила на Мая. В него тази снимка е изтрита. Ето, кои снимки е запазила Мая в профила си.

Опитвам се да разбера, какво нередно има в тази снимка. Дори в тези, които Мая е оставила,  ако се загледа човек, може да намери за какво да се хване. Но точно в тази, аз лично не намирам нищо, което да предизвиква възмущение у някои моралисти.

Може би мирогледите ни с комшиите са много различни. Неща, на които ние не придаваме голямо значение, при тях може да те разпънат на кръст и да те изкарат аморален.

# 292
Нали не е прието в Турция жените да са над мъжете. Вижте тук и двете са му се качили на главата. Satisfied Не е много според разбиранията им. Thinking

Спирам! Ако утре ме няма, Ханде ми е спряла интернета. Smile

Лека нощ! Nature Sparkler

# 293
Бързам да пусна 2 реда преди профилактиката на форума, дано успея хахах
Аз единственото, което виждам на тази снимка е, че Мая е с маратонките на дивана Joy но пък изглеждат чисти маратонки, може да са й домашните "пантофи" JoyJoyJoy
Спете спокойно, драма няма! Joy
Лека нощ и до утре!

# 294
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 295
Привет и от мен и успешен ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 296
  • София
Добро утро! Smile

Да е лек денят ви! Hands V
Скрит текст:

ps Има ли инфо за началото на SCK в Полша? People Eyes

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 09:26 от Dilemi

# 297

Сериал:

Реал:

Открийте 10 разлики Stuck Out Tongue Winking Eye

Пожелавам на всички, хубав и спокоен ден!
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 298
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

https://www.instagram.com/p/CWc-XO2M_uj/

За загрявка

# 299
  • София
Преди старта на "Азизе", Ханде е качила това и е написала:  "Точно преди най-голямото вълнение в живота ми!.."
Прекрасна роля изигра, макар че сериала имаше само 6 епизода.

Какъв синхрон, каква симфония в бяло....

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 12:24 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт