Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 107)

• 29 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Гледайки тези кадри... И аз да се изкажа като един виден психолог-сексолог... Heartpulse Забелязвате ли, че Ханде става не само по-красива, но и по-уверена в себе си... По време на интервюто тя стоеше едно рамо пред Керем, говореше, но рамото на Керем, мъжът зад нея, й даваше цялата увереност на света... И след това, на тръгване, как нежно я подкрепи с ръка, за да тръгнат в уречената посока... Този човек не само че всеки ден повтаря, че Ханде е прекрасна, но и с всеки жест подсказва, че ще бъде до нея, нейно рамо, опора, подкрепа... Как после няма Ханде да сияе цялата, да става все по-уверена като актриса и жена, след като има такъв мъж до себе си... Еееееее, Керемчик ти не само си мъж-мечта, но и Ханде е една от най-големите късметлийки на света....

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:06 от mury9

# 421
Спечелил е индивидуална награда. Значи няма да мълча 😄

# 422
  • София
Точно така, Мъри - Керем е мъж на място и очевидно много добре знае как да се държи с една жена, за да я кара да се чувства обичана, ценена и щастлива съответно. А когато имаш такъв партньор до себе си, пътят е само един - напред и нагоре. Личи им, че са се намерили, влияят си много добре - стават по-добри версии на себе си. А за нас остава само да им се радваме и да им пожелем тази тяхна магия да продължи вечно! Heart

Габи Hug,
добре дошла отново!

# 423
Гледайки тези кадри... И аз да се изкажа като един виден психолог-сексолог... Heartpulse Забелязвате ли, че Ханде става не само по-красива, но и по-уверена в себе си... По време на интервюто тя стоеше едно рамо пред Керем, говореше, но рамото на Керем, мъжът зад нея, й даваше цялата увереност на света... И след това, на тръгване, как нежно я подкрепи с ръка, за да тръгнат в уречената посока... Този човек не само, че всеки ден повтаря, че Ханде е прекрасна, но и с всеки жест подсказва, че ще бъде до нея, нейно рамо, опора, подкрепа... Как после няма Ханде да сияе цялата, да става все по-уверена като актриса и жена, след като има такъв мъж до себе си... Еееееее, Керемчик ти не само си мъж-мечта, но и Ханде е една от най-големите късметлийки на света....

3 са им наградите

# 424
И  аз нещо не мога да се ориентирам. Линкът запис ли е или онлайн. В туитър излизат снимки, а нашите ги няма на сцената.

# 425
# 426
Сцената е друга, водещите също за различни. Мисля, че гледахме не на правилното място. Нещо евтинджосно гледахме и ме е яд, че изпуснахме награждаването им.

# 427
  • София
4 са, Миднайт, на сторито на Ханде се виждат 4 статуетки при въртенето на камерата. Trophy

Леле, всички много им се радват и искат да се снимат с тях - и водещите, и журналистите, и другите артисти на церемонията. Нашите са истински фурор просто. Мисля, че в момента са най-популярната и влиятелна двойка в Турция. Детронираха Фахрие и Бурак отвсякъде. Wink

В един испански форум чета, че са взели 4 награди за:
- най-добра двойка в ромком;
- най-добър актьор в ромком;
- най-добра актриса в ромком;
- най-добър ромком.
Юху, ако е така!!!

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:10 от Бърборанка с розови очила

# 428
# 429
Миднайт, не се ядосвай Wink
Важно е, че обираме наградите и за пореден път сме № 1 Trophy Загряваме за пеперудите Wink

# 430
Габи, правилно си преценила наградите. Не сме били там спокойно. Включвай се по-често, само лайкване не е достатъчно. Satisfied
Миси Sparkling Heart

Момичета е еуфория съм. Ще изпиша темата. Satisfied

# 431
  • София
И аз така, Миднайт. Grinning Ама Марги нещо я няма, а аз пак съм през телефона и на 4%, та е време да попитам - кой ще прави следващата тема?? Диди, дай знак, ако четеш и си подготвена. Simple Smile Ако не - ще измислим нещо, няма да останем без къщичка.

# 432
Момичета, ако разберете подробности ще пишете тук, нали?
Аз ви оставям, че имам много работа, бъдете здрави и до сряда Hug

# 433
Излиза, че това са ни наградите Simple Smile

# 434
И аз така, Миднайт. Grinning Ама Марги нещо я няма, а аз пак съм през телефона и на 4%, та е време да попитам - кой ще прави следващата тема?? Диди, дай знак, ако четеш и си подготвена. Simple Smile Ако не - ще измислим нещо, няма да останем без къщичка.

Бро, развълнувана съм, но има още 20 страници. Едва ли ще успеем тази вечер. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт