Подарък за момче на годинка

• 517
  • 5
  •   1
Отговори
Какви подаръци получиха Вашите момчета за първата си годинка, за първи рожден ден? Близки ме питат за предложения от моя страна. По-скоро въпросът е, че не искам да се зструпвам с излишни вещи или играчки. С момичето ми беше по-лесно като идея. Благодаря предварително!

# 1
  • Германия
На племенника ми за първия рожден ден всички гости даваха пари. Единственият подарък беше акумулаторна кола.

# 2
  • Стара Загора
Книга със звуци на животните

# 3
  • София
В Икеа има хубави дървени влакчета с релси, които са много държеливи и години наред игра с тях. Иначе за първия рожден ден на детето купихме количка за бутане/яздене.

# 4
Какви подаръци получиха Вашите момчета …не искам да се зструпвам с излишни вещи или играчки.
Ние имаме 3 малки момчета и винаги се радваме на книжки с хубава история и дебели страници, които не се късат лесно. Освен това дрешки и всякакви кубчета, пеещи играчки и пр. Живея в чужбина и тук не е прието да се дават пари в брой. Всеки избира подарък, с който показва уважение и индивидуална грижа за детето.

# 5
Балансово колело - след 2 месеца детето проходи и колелото веднага влезе в употреба. Най-добрият подарък.

И детски куфар за ръчен багаж, но ние много пътуваме. Синът ми го ползва, докато навърши осем години, когато дръжката му стана къса.

Аз винаги казвам какво искам, даже с линкове. Така спестявам чуденето на семейството и приятелите и натрупването на вещи и дрехи, които няма да се използват.

Между другото, за седмия си рожден синът ми покани почти целия клас. И понеже там нямаше как да контролирам подаръците, получихме точно 14 кутии с лего. (С които впоследствие зарадвахме децата от детското селище, където доброволстваме - така че не са били излишни всъщност)

Общи условия

Активация на акаунт