Плодове,чай и мeд - желаещи?

• 32 785
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Предложението се приема,Цвети!Хайде да фиксираме дата,за да се настроим!5 декември добре ли е?

# 211
  • София
Да за мен е екстра!

# 212
  Здравейте, мамчета!
Много се радвам, че се чувствате добре! Стискам палци на всички ви...mecho puh, много успех следващия път и много воля ти желая:)...а ти tzvety26, накъде си в момента...защо не пишете кой докъде точно е стигнал...така ще се почуствате по-горди от себе си за постигнатите резултати дотук:)...да ви кажа така ми се е изострил апетита тези дни, само ходя като замаяна и мириша вкуснотийките...а да не говорим, че ме е хванала "лека" депресия, защото не издържах да държа кантара под ключ, а той от 6-7 дена не е мръднал... newsm78...ами това, казала съм си мърда или не мърда ще трябва да удържа до последния ден, който съм си избрала...а някой може ли да ми го обясни това нещо със задържането на килограмите по време на диета???...благодаря преварително...засега това е от мен...УСПЕХИ на всички мами и лек ден!!!

# 213
Ето аз пиша.Като цяло съм минус 5 кила.Това е окончателната равносметка след като върнах малко.Имам да свалям още около 10,в най-лошия случай 7-8.Така че на 5 декември съм на линия и започваме предколедно.

# 214
Здравейте, салдурки!  bouquet
Аз ви чета най-редовно и ви поздравявам за успехите!  Hug
Аз реших да се завърна в редиците, предполагам от понеделник. Този път май ще го карам 10 на 10, защото идват празници, аз се прибирам в България и до тогава трябва да съм се въвела в приличен вид  Mr. Green
Хубав ден на всички! Heart Eyes
А забравих да кажа, че tzvety26  ми даде добра идея - след основното захранване да продължа с овес Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 12:05 от crazy_tikva

# 215
  • София
Твърдо съм -8 кг., но от няколко дни и аз не съм мърдала.
just_a_mamma за задържането на килограмине те мога да ти кажа!  Най-гадната част от диетите е винаги това, ако тогава не се откажеш-железна си. На мен обикновено това ми е препъни камъчето. Като не мръдна 5-6 дни и айдеееееее.  #Cussing out Сега ще потърся нещо от нета, или да помолим konstans да пита Емилова! Мда това май е най-добре. 
konstans моля помагай - питай защо задържаме килогради дълго време, въпреки че продължаваме да гладуваме? Здрасти crazy_tikva с нас от 5 ли започваш или сега от понеделник?
От 5.10. кои сме на линия? Аз ще направа още няколко дни жито и овесени ядки и на 5.10 съм на старта! 

# 216
      Пишете ме от 5-ти, но не октомври, а декември  Mr. Green

# 217
  • София
Да бе грешка - за 5.12 става дума! Мерси MechoPuh   Heart Eyes

# 218
Еее,какво става тук.Браво на вас. Grinning
Аз бях 2 дни много зле,главоболие и гадене и си хапвах веднуж на ден малко супичка,след това малко се захраних с бульонче,супичка няколко пъти на ден,салатка.Вчера се изложих,бях на имен ден и хапнах малко месце със салатка  smile3538и днес съм в режим,до сега съм на 2 ябълки.
Значи на 5.12 пак сте на линия,а ми и аз тогава с вас Grinning много ме мотивирате Grinning
Пак ще ви навестя. newsm10

# 219
Твърдо съм -8 кг., но от няколко дни и аз не съм мърдала.
just_a_mamma за задържането на килограмине те мога да ти кажа!  Най-гадната част от диетите е винаги това, ако тогава не се откажеш-железна си. На мен обикновено това ми е препъни камъчето. Като не мръдна 5-6 дни и айдеееееее.  #Cussing out Сега ще потърся нещо от нета, или да помолим konstans да пита Емилова! Мда това май е най-добре. 
konstans моля помагай - питай защо задържаме килогради дълго време, въпреки че продължаваме да гладуваме? Здрасти crazy_tikva с нас от 5 ли започваш или сега от понеделник?
От 5.10. кои сме на линия? Аз ще направа още няколко дни жито и овесени ядки и на 5.10 съм на старта! 
Аз съм от понеделник, няма мърдане Wink
Ти колко изкара вече, 8 килограма са страхотен резултат.  Аз предполагам, че задържаш, защото тялото ти се нуйдае от адаптация с новите си мерки и теглилки  Peace

# 220
Така....сега се мерих , днес ми е 5-ти ден и съм мръднала само с един килограм.Не съм хапвала нищо , освен плодове...като видя Емилова веднага ще я питам за задържането.
Ходя на лекции, когато мога, защото детето мрънка в залата , а и някой съм ги слушала вече, на предните ходения.Аз в Пампорово и Боровец  съм била за по ден, на лечение - само тук на морето.
Да ви питам друго -ядете ли домати, аз чак днес разбрах, че можело и домати да се ядът и си хапнах 2
Най-много се гордея с това, че за детето взимам от храната за захранване и не съм прегрешила нито веднъж.В хладилника в стаята имам сирене, сухари, бисквити ,разни пюрета, пресно изпечени питки и държа фронта, като се има предвид, че съм много голям чревоугодник.

Дръжте се момичета, има защо....

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 16:55 от konstans

# 221
Аз съм от 5.12 както писах.За пръв път чувам това с овеса,някой ще разясни ли?Мога да мина на разтоварване преди това,хем ще е по-лесно и ще съм убила апетита.

# 222
  • София
За овеса /ама е гадничка тая диета/-100 гр. овесени ядки вариш в 400 гр. вода и може да си сложиш малко мед. Разделяш го на 3 и...това е за целия ден. Аз съм по-привържаник на диетата с жито /не че тя е по-малко гадна/-100 гр. жито го слагаш да се накисне във вода от предишната вечер. сутринта го вадиш, разделяш пак на 3 /но аз го разделям на 2 и го ям на обяд и вечера/, освен това ядеш 3 ябълки и 9 ореха. Трябва да ти кажа Емия, че на плодове ми е по-лесно отколкото на жито, но овесените ядки, пък е повече като количество. Пробвай. И за двете е хубаво да се правят по 7 дни.

# 223
Цвети,а не може ли варено жито евентуално?Аз лично предпочитам овесени ядки.Ще взема да пробвам.Предполагам,че разяжда и затова е по-трудно да се издържи отколкото на глад.

# 224
      Сигурно не може, но аз да попитам: не мога ли да карам един ден на овесени ядки/един ден на жито и така да ги редувам? Щото всяко нещо омръзва в определен момент... А така, макар и малко - има някакво разнообразие...

Общи условия

Активация на акаунт