Бързи здравословни въпроси и отговори – 32

• 29 077
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, по-добре съм но не изцяло. Имам час за уролог в петък, тъкмо ще станат резултатите от стер.урина. Излезе обикновената урина и май не е добре.
Скрит текст:
    [/spoilerl]

# 631
Имаш бактерии, на стерилната ще се види какви.

# 632
Спешните кръвни изследвания стават за няколко часа. Ако лекарката и Вие сте притеснени, защо изследванията вече не са факт?
Преди един час ги взех и се разбра, че имам левкемия. Направо изтръпнах като видях какво пише. Но лекарката ми каза, че сме открили навреме болестта и ще се оправя бързо.

# 633
Бързо и трайно възстановяване!

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 12:57 от NOVA NADEJDA

# 634
Пожелавам успешно и бързо лечение.

# 635
Пожелавам успешно и бързо лечение.
Благодаря!:blush:

# 636
  • пустинята Гоби
Извинявам се, но не е ли редно специалист да заключи това. Личният лекар веднага трябва да Ви прати за допълнителни изследвания и при лекар, който се занимава с подобни проблеми.

# 637
Извинявам се, но не е ли редно специалист да заключи това. Личният лекар веднага трябва да Ви прати за допълнителни изследвания и при лекар, който се занимава с подобни проблеми.

Аз ходих при няколко специалисти, вчера направо обиколих града, за да ходя и да търся специалисти. И всички, които обиколих ми казаха да се лекувам. Аз, между другото, си направих около 2-3 изследвания, за да се потвърди болестта ми и при тези изследвания пак, левкемия.

# 638
Успех с лечението!

# 639
Дано някой не си прави злокобна шега...

Ако е истина, пожелавам успешно лечение и много душевна сила!

# 640
  • София
Нещо не е наред тук. Не знам...

# 641
Здравейте на всички за много години.
Аз имам един въпрос.
Когато сменяте сегашния личен лекар със нов.
От кога може да ходите при новия лекар.
И попринцип кога когато проверяваш във Интернет личен лекар ще пише името на новия лекар.

# 642
И аз съм озадачена?
Вчера е писано и днес с диагноза? Thinking

# 643
  • пустинята Гоби
Здравейте на всички за много години.
Аз имам един въпрос.
Когато сменяте сегашния личен лекар със нов.
От кога може да ходите при новия лекар.
И попринцип кога когато проверяваш във Интернет личен лекар ще пише името на новия лекар.
Кога сте сменили личния си лекар? Ако го сменяте юни или декември смяната става веднага и веднага може да ползвате услугите на новия лекар. Аз смених личния си м.октомври и понеже новия лекар е пич, веднага почнах да го ползвам, въпреки че смяната месец и нещо не беше отразена в системата на НЗОК. Даваше ми направления, бележки за децата и т.н.

Диагнозата явно не е нова, просто вчерашния пост беше объркан. Явно прегледа не е бил при личен лекар, обърка ни преслушването и проблемите с белия дроб, които не мисля, че са свързани с левкемията. Всякакви коментари мисля са излишни, да не говорим, че за някои от нас болестта е позната по един или друг начин. Вероятно е и съвпадение, че се случиха 2 поста един след друг, единият очевидно без наличие на симптоматика, но пък другия явно не е точно така.

# 644
Да, кога щеше да ходи на изсседвания, кога отиде, кога излязоха, кога взе час за хематолог… Всеки си знае, но тук не е най-подходящото място за бъзици и небивалици. По-напред беше предложено да се почне от психолог или психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт