Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 272
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
в марсел на хр.ботев посока 5-те кюшета ние взехме от там но преди няколко месеца Rolling Eyes такъв магазин има и на мария луиза

# 271
Честита годинка на Мартин на Надето!!!!  bdbalonismile3525  baloni
Не ме питайте откъде разбрах search Joy
Аз този ден си го празнувам съвсем официално. Впрочем в много религии именно той се смята за рожден ден! Laughing
Хей, НАН, ние бая народ се изтропкахме при новонаправените юлчета, ти само на шпионаш ли ще караш? Mr. Green
Ели, това дето те е гепило, май е гаден стомашен вирус. По-добре си вземи имодиум /или лопедиум/- веднага ще ти мине.
Dreamy_world, докато бях бременна, все си мислех че е интересно да носиш близначета, ама като родих и видях как понякога с едно е трудно да се справям- същински героизъм е това твоето! Браво на вас!
Лека вечер и гуу-кащи усмивки! newsm32

# 272
здравейте момичета днес сме малко по-добре дори си позволихме да излезем когато имаш и човек на който можеш да се довериш(като моята майка) вече е по лесно и по спокойно
ако искате да се разведрите  Joy Joy Joy Joy Joyмалко вижте тези линкове
http://www.vbox7.com/play:b087dd48?r=be4a88c34428acaa&m=3735
kолекция сладки бебета ние правим като последното
http://www.vbox7.com/play:9ed87d9f?r=be4a88c34428acaa&m=3730
подгответе се какво ни предстои
http://www.vbox7.com/play:691a1b98?r=be4a88c34428acaa&m=3750
тук ако обичате животните аз много ги обичам и са ми много сладки
http://www.vbox7.com/play:cdee97f1?r=be4a88c34428acaa&m=3774
http://www.vbox7.com/play:e4ba990b?r=be4a88c34428acaa&m=5667
galiq_82 Валери го прави това когато много му се спи и е гладен защо не пробваш да я къпеш през деня или по-рано вечерта
много целувки на всички  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 273
Честито и от мен на всички празнуващи днес:
Нора и мама  Pastel, Стилиян и мама desi_p, Любомир и Николай на нашата гордост мама Dreamy_world!  smile3525
Чести имен ден на Михаил на morskasirena и на всички други, които празнуват днес!

prascho, благодаря ти, истински ме изненада!  Laughing Laughing Laughing Ти го празнуваш, но не каза кога е, да те поздравим и теб.  Wink

# 274
prascho, благодаря ти, истински ме изненада!  Laughing Laughing Laughing Ти го празнуваш, но не каза кога е, да те поздравим и теб.  Wink
  bouquet
Аааа, казах си- на 26.10. Той е и РД на татито ни. А се роди на именния му ден. Няма случайни неща, ей Joy
 Hug

# 275
  • някъде
Честити месечинки на бебчетата! Да са живи, здрави и много, много послушни!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи, да ви е живо и здраво името!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Алекс току що се обърна от корем по гръб newsm44
Dreamy_world, браво на юнаците Hug

Сега нямам време да пиша павече, защото ни предстои чупкане и вече мрънкаме, но после може да се включа пак!

# 276
O, prascho, извинявай, че съм пропуснала да те поздравя!  Laughing  bouquet

Ама ти големи сметки си правила за да се скатаеш така - два пъти в годината с по едно парти за два празника. Laughing Hug

# 277
Цитат
Честита годинка на Мартин на Надето!!!!  bdbalonismile3525  baloni
Не ме питайте откъде разбрах search Joy
ote]
prascho аз знам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  love001

# 278
  • somewhere over the rainbow
Ааа,Прасчо,аз съм по-тежък случай - ще поздравявам бъдещите юлки всяка по отделно,на Лични hahaha Joy hahaha /майтап/
Я да питам аз захранилите мами-вашите бебета будят ли се през нощта? Нашата мома почна да се буди от един месец /преди това не/ и иска да цока. Ма то било много гадно през нощта бе Twisted Evil

# 279
нашата мома също!от около 20-тина дни. четох в друга тема че продължавало до 3 годинки!!!!!!!!!!! #Shocked

# 280
  • somewhere over the rainbow
нашата мома също!от около 20-тина дни. четох в друга тема че продължавало до 3 годинки!!!!!!!!!!! #Shocked
Shocked #Cussing out Crazy #Crazy Rolling Eyes

# 281
Здравейте момичета!

Влизам да ви почерпя за моето християнче Пиер-Павел! Ето това е тортичката която направих специално за него и с която ви черпя виртуално.

Ето и една почерпка за именния ден на Мишел, питчица която направих пък за нея Grinning

Обещавам, че тази вечер ще направя снимчиците за майчетата и ще пратя на Фионче линка към тях, за да може да ги сложи на страничката, може би в новата темичка направо. Извинете ме, че се бавя, просто не ми остава никакво временце напоследък.

Хайде лека вечер!

Ивичка, благодаря ти за поздравите и пожеланията.  Hug  

# 282
честито на всички месечинки и на именниците, честито кръщене и на пиер-павел  bouquetпожелавам на всички едно щастливо детство с много игри!

Я да питам аз захранилите мами-вашите бебета будят ли се през нощта?
Моето бебонче-слонче не се е будило до сега, дай боже и така да я кара. Ти какво и даваш за последно хранене newsm78 аз слагам по една бишкота на Плазмонт" в шишето с мляко. Даже без да знам съм и купила от тези с глутен и вчера на консултацията споделих с доки а тя вика добре, че и е понесло и не е дала реакция.Аз съм за #2gunfire
Вие давате ли жълтък?

# 283
  • Варна
Lala,честито ти християнче и честита именичка  bouquet  bouquet  bouquet
как ги направи тези вкусотии,облизах си пръстите  Laughing

леле ,отивам аз в отчетните и кво да видя  Shockedние сме в цялата тема Joyголеми сме шпионки,ей
Диди,пак ще опитам да кача снимката.

# 284
честито  християнче  Пиер-Павел  и честита именичка Мишел на мама lala!
скъпа lala на цялото семейство желаем
сибирско здраве,
циганско безгрижие,
испанска любов американско богатство
и кавказко дълголетие.
много целувки   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 от нас за вас и една  Hug

Общи условия

Активация на акаунт