Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 264
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
честито кръщение и честита именичка на lala да са живи и здрави!!!!!!!!!!!!

# 286
  • somewhere over the rainbow
Ти какво и даваш за последно хранене newsm78 аз слагам по една бишкота на Плазмонт" в шишето с мляко.....Вие давате ли жълтък?
Преди сън сме само на кърма...но една вечер й дадох малко бананова каша,преди кърменето,белким се засити и спи цяла нощ,ама йок...към 4 ч. цъфна #Cussing out А какви са тези бишкоти? Аз за сефте ги чувам ooooh! Я кажи к'во представляват,как и защо се дават,колко струват....? Жълтък днес дадох за първи път-1/4 твърдо сварен в обедното пюре. Ако всичко е наред,ще давам през ден.
Лала,как ги правиш тези красоти,бе душа?  chef Сигурна съм,че са толкова вкусни,колкото и красиви Peace
Бе то наистина само наши екземпляри в юлките 2007 Crossing Arms

# 287
Нан ние си хапваме към 3 часа и после чак в 8-9 сутринта!А иначе вечер заспива към 9!Значи от 9 до 3 -си прави 6 часа и после от 3 до 9 пак 6!
Ние още сме само на сок и пюре от морков,ябълка или тиква!Педи каза да почвам наобяд да замествам ядене със картоф но още не съм!
Жълтък сигурно другия месеЦ!
Днес видях една позната дето вика ааааааааййййййййййййййй ама не и давай вечер да яде, давай и вода! ooooh!
А нейното бебче е на 1 месец и са на изкуствено че щяла мастит да развие и имала запушени канали

Имодиум става ли за кърмачки?
Много интересно се получи че онзи ден чистих аптечката и хвърлих един имодиум с изтекъл срок и ме хвана рядкото после! newsm78

Попова казва се Вигантол  а не ВАГИнтол много се смях с теб!
Давай че лошо !Имам позната дето ми каза че и е боледувало детето като не е давала!

Айде бай!

# 288
Ау, аз бях на купон и сега като гледам сме за нова тема, момичета, ако друг няма да пуска тази нощ ще сътворя нещо.Имам няколко идеи , пък ще видя какво ще излезе, ако не ви харесва да кажете- лесно ще го преправя.
Сега отивам да изкъпя Софи на бързо, и после като заспи почвам.
МарияЕли, извинявай имах много ангажименти.Довечера ще ви добавя тук и после и в новата тема.
Уитчи, сложи си снимка в албум За лентичката и пиши на лични на Лала да ти направи снимката шарена.и  после ще я добавя.

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 22:27 от fiona

# 289
ужасна съм не искам да те притеснявам Embarassedкогато стигнеш Peace

# 290

Попова казва се Вигантол  а не ВАГИнтол много се смях с теб!

Ми Ели,при мен важи с пълна сила приказката..."Акъл море,глава шамандура  hahaha  Joy  Joy
Лала,честито на Пипи и Мишел да си живи,здрави и щастливи   bouquet

# 291
NAN можеш да видиш въпросните бишкоти на сайта papagal.net има и описание на всеки продукт като състав и цена. Аз и слагам с идеята да е по засищащо млякото а и на каката съм давала.

# 292
  • somewhere over the rainbow
Ели,тя и Дая си спи от 9 до 4...лошо нема,ама преди спеше непробудно до 7. А и аз нали се ръководя от разни стари схеми за захранване,а там си пише така 21-7 ч. сън. Искам вече да си имаме режим-в храненето почти го постигам. Ако се научи и да спи през нощта,цена няма да има Дая. Heart Eyes Та за т'ва питам.
Нашето дупе е много зачервено от няколко дни,боли ли я,не ли-не се оплаква милата. Мажа с Бочко,а днес правих и промивки със смрадлика-малко се успокои кожичката. Не мисля,че е от Молфикс-а,че тях вече 10 дни ги ползваме. Ама знам ли? newsm78
Офф,айде лека и наспивна,че аз взех да не виждам буквите. hahaha Фионче,утре чакаме най-красивата темичка /както винаги/ Hug

# 293
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Мамчета, здравейте!Аз два дни само ви чета, че нямам време за писане...А вие даже сте успели да пошпионирате юлки 2007  newsm10!
Първо-Честити празници на всичко, които са имали повод да празнуват през изминалите 2-3 дни! Всички да са много здрави и щастливи!
Welkome на новите мами!
Да ви почерпя и аз в късна доба за двамата именника в семейството ни - баща ми/Михаил/ и брат ми /Ангел/ -  cheers Wine Glass cook cook По този повод да честитя именниците на morskasirena и lala!
Честити нови придобивки на Ренка и на Ема на Попова!
Много се смях с палачинките за лекарите на mgizdova и със слончето на jorjito!
Maira, благодаря за инфото за зехтина, не го знаех и определено ми е полезно! Аз мисля да захраня в началото на следващата година, но ако бебка покаже признаци за готовност, може и по-рано. Тя от сега много ни заглежда като ядем, текат й лигичките и прави движения с устата, сякаш дъвчи дъвка... Ще започна със зеленчуково пюре /морков може би/.
За прането и гладенето на бебешките дрешки - пера с Тео бебе и омекотител Ленор. Все още гладя всичко и стерилизирам шишетата и помпата. Веднъж и аз като Betta се опитах да стерилизирам едни дрънкалки и ... отидоа в кофата за боклук  Joy.
Овлажнител не сме купували, и аз като Диди карам с купички с вода на радиатора. Колкото до пасатора и сокоизтисквачката-имаме робот Moulinex, от който съм много доволна.
Пола на бебка го познаха още в 5-тия месец - гледаха ме на 3D ехограф и макар, че тя се криеше, докторът успя да се справи  Joy! А торба с пясък не са ми слагали след раждането /аз и не бях чувала за подобно нещо - свекито ме пита на другия ден, та аз се засилих да разпитвам акушерките - понякога слагали, но не винаги  newsm78/.
Рекламен пакет на Памперс ми дадоха в болницата, но после нищо не съм получавала.
Popova, Nan, да ви питам - люлките, които имате, до каква възраст се ползват и до колко кг приблизително?
Иначе и Вяра се смее с глас, но онзи ден беше много забавно като се загледа в чантата на баба си и след 5 минути буквално "избухна" в смях  Laughing.
Аааа, за желязото и аз знам, че се изчерпва към 6-тия месец и затова се правят изследвания на кръвта тогава.
Ами това е от нас. Стискам палци на всички мами и бебчета, които имат проблеми, да се оправят по-бързо!
Лек и безревлива!

# 294
# 295
Уитчи, сложи си снимка в албум За лентичката и пиши на лични на Лала да ти направи снимката шарена.и  после ще я добавя.

Уитчи е уредена, взех й снимката от аватара или от подписа не си спомням вече. Просто нейният бебок не го бях виждала и си го копирах веднага Grinning

Аз съм готова с картинките, сега чакаме Фиончето да снесе новата темичка Grinning

Сега разбирам, че Морскасирена също си има именниче! Да ти е живо и здраво детенцето!    bouquet

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 23:43 от lala

# 296
Хайде на новата темичка!

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 01:35 от fiona

Общи условия

Активация на акаунт