Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 265
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Всключвам се съвсем за мъничко. Даже нямам време да ви прочета, но исках да питам кои са сладурчетата добавени на първа страница? Схванах, че първото е Калина, а другите 2? Кажете ми да взема да ги направя в картинки като другите и Фиончето да ги добави. Най-добре мамчетата да ми пишат на лични, защото нямам време да чета темичката. Или ако пишете в темичката, подчертайте с цветни букви да ви зърна набързо. Много ми е натоварено напоследък, надявам се другата седмица да имам малко временце да ви почета и да си попиша с вас. Heart Eyes

# 241
Благодаря зя поздравленията. И Цвети го прави този номер с биберона но за разлика от него нищо друго не я интересува не си играе с играчки.
ивИчка Докато Цвети суче се върти и ме щипе с едната ръчичка просто хваща и стиска, така ако има малко ноктенца те се забиват и понякога е доста неприятно.

# 242
вчера ми беше тройно критичен ден май - изтървах си телефона и спря да работи; Мая цял ден крива и не ме слуша, а накрая на всичките щуротии успя да падне върху Траян, нищо неподозиращ в шезлонга си и двамата реваха едновремено десетина минути; вечерята ми загоря #Cussing out
Хи-хи, зърнах Ивичка и реших да прочета как се оправяте вкъщи. На мен напоследък всичките ми дни са критични Grinning Мишел всеки ден си ляга върху Пипи на шезлонга. Направо ще го смачка, а той се хили! #Crazy А днес отдалече я видях хванала една рулетка и замахва към него, някаква нова игра беше намислила, та докато притърча с мазни ръце (готвех) му я стовари върху ръката. Обаче Пипи даже и не реагира! Май вторите са ваксинирани срещу бяс на 2-3 годишни. Онзи ден обаче докато Мишел му се вреше пак в лицето, той я хвана здраво за косата и я опъна яко. Реших че това ще я оттучи от този й навик ама нъц! На нея й стана интересно и сега непрекъснато му се вре (що да не си поделят сополите!), за да може той да я хваща за косата Grinning Направо е лудница в къщи, а най-лудата познайте коя е!

Айде до скоро!

# 243
здравейте и от нас.
честито на днешните месечинки калина, дамяна, боряна и виктор   да са живи, много здрави и да радват много  мама и тати!
благодаря на всички за хубавите думи по- лесн става живота когато имаш със кого да споделиш.
от всичките ми болки и несполуки тези дни забравих да ви почерпя   cook beer2 newsm64  party023 newsm38 днес моя племенник става на 10г. той един голям сладур
П.П.st.g Честит ти племенник много здраве му желая и щастливо детство

# 244
Днес Криси колко приятно ме изненада майка го държи и аз минавам покрай тях и той сякаш ме позна и започна Аааааааа, Еееее и докато не му обърнах внимание не се спря. Милия на мама  Hug Hug Hug  newsm44 Иначе така се научил да крещи ужас само нещо да не му е угодно и се започват едни викове ужас. Не искаме и да лежим изобщо по гръб ако е буден няма никакъв шанс да си полежи. Трябва мама да го носи и тогава е много  newsm47 newsm68
Видяхте ли мамата, която е родила тризнаци. Да са и живи и здрави и дано всичко да им е наред.
St.Gя честит ти племенник, Иси_кам честито и на теб  и дано всичко да се оправи в най-скоро време и да се радваш на малките сладури. Ивичка кураж и търпение да се справиш с двете сладурчета, а каките са за това да "помагат" на мама и да гледат малкото братче.  newsm53

# 245
Честито на месеченките днес!!!

Изи-кам, стискам палци жсичко да се нормализира по-скоро  Praynig

Моята най-дорба приятелка преди 2 дни роди момиченце Габриела  Laughing Сега нямам търпение да я видя и всеки ден звъня да я питам какво правят мама и бебе.

Иначе малката заспа след ядене и сега мама има време малко за себе си...ама като гледам май ще сядам пак да уча, че на 10-ти пак имам изпит. От предния още нямам резултат, дано скоро стане ясно, че да почерпя  Party

# 246
Внимание!
На кого е предпоследното бебче на снимките на първа стр?

Witchy, сложила ли съм ваше снимка, а какви са данните на бебо, за да ви добавя?

# 247
  • Варна
Да се  Laughing
Честити месечинки на:
Боряна,Калина,Дамяна и Виктор Two Hearts

st.g,Честит ти племенник  bouquetДа е жив и здрав
Isi_kam,дано бързо всичко да се оправи. newsm17ти си най-добрата майка за своето дете,недей да си втълпяваш глупости.  love001

Аз също не съм получила нищо от Памперс  Crossing Arms,но получих от Панадол"съкровище в колата".е,не че мъжо изгаря от желание да го сложи Mr. Greenаз имам няколко и искам всичките да ге накача Joy

и най-важното.да се похваля newsm44
вчера се оплаках че наш син не се смее с глас и днес  О,Чудо!!!
Докато го масажираше татито след банята така се засмя мъника,че с баща му онемяхме newsm76направо ми се насълзиха очите от умиление.то било страхотно усещане Party 
Лека нощ на мами и бебоци Laughing Laughing Laughing

# 248
  • София
Внимание!
На кого е предпоследното бебче на снимките на първа стр?

Moe e  Grinning
Има снимка и в албума за лентичката, но не си я ползвала - остави, която ти е по-удобна   bouquet

# 249
  • някъде
Включвам се малко ни в клин ни в ръкав, но се сетих нещо и много ме хвана яд, сетих се как някой хора прогониха Асинка и по точно изсраха си л*****а и сега вече не влизат, много важно че ги няма, но л****а им още смърдят! И заради тяхната самоувереност че са перфектни майки сега Ася не иска да влиза в темата ни и да ни отговаря на въпросите! Сори, ако искате ме нападайте, но наистина в момента имам нужда от нея, макар и повечето от вас да не знаят за какво става въпрос, както съм сигурна че и на други хора също им липсва !
Хайде Асе ела пак в нашият отбор!  bouquet

# 250
  • Варна
Диди Hug Hug Hug
напълно съм съгласно с теб.аз също имам нужда от нея и вече няколко пъти и се обаждам.тя естествено и всеотдайна и готова да помогне както винаги и мисля че не се сърди на тези които останахме тук в темата.обади и се Peace
помощ съм сигурна че няма да ти откаже.ако и нямаш тел. ми пиши на лични.с радост ще ти ги дам  bouquet  bouquet  bouquet
А снимки на люлката утре ще кача,че днес нещо не сварих Embarassed

# 251
Диди Hug Hug Hug
и аз съм на това мнение. И не вярвам, че ще има мами, които ще те нападнат. Просто всяка една от нас е имала нужда от помощ и я е получила от Асето, за което сме и благодарни. Надявам се твоят проблем да завърши с благополучен завършек. Дано.
Аз също ще призова Асето: Моля те върни се Praynig Praynig Praynig, не ме толкова "супер" майки, имаме нужда от съветите ти  bouquet

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 00:33 от eti_31

# 252
  • Варна
Добро утро!
Днес моето голямо дете Михаил има имен ден и по този повод искам да ви почерпя  bombs Wine Glass cook Misc Baby Bottle.
Каним ви на парти  ura  bigdance2 Tada  costumed034

# 253
Добро утро   bouquet
Диди  Hug ,друго няма да кажа,защото и тази тема ще заключат  Mr. Green
morskasirena,да ти е жив и здрав именника...много весело и безгрижно детство на Мишо   bouquet
Жоржи,браво на сладура за смеха с глас...пораства малкото човече.Много ти е хубав аватара,страшни сте с малкото Мите  Peace

Честито на вчерашните и днешни месечинки,да са живи,здрави и много послушни

# 254
Честит имен ден на Михаил !
Честити месечинки на близнаците на Dreamy World  и на Стелиан на desi_p !

Ами ние въднъж подхванахме тази тема за Асето и аз и писах на лични за да и го обясня това същото нещо което Диди е написала/тва преди 2-3 седмици някъде/.Но тя беше категорична че няма да се върне  Tired
Каза че ако трябва ще отговаря на едни и същи въпроси по 100 пъти.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт