Сняг навън вали вече, расте юлското човече

• 13 272
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Изи Кам искам само да ти пожелая бързо оздравяване на Валери, както и кураж. Всичко ще бъде наред бъди силна заради децата си. Hug

# 226
  • някъде
Честити месечинки на бебковците!  bouquet Hug  bouquet
st.g честито племенниче! Да е живо, здраво и послушно!  bouquet
В подписа на една мама прочетох следното нещо, което много ми хареса:
Да имаш дете означава да позволиш на сърцето си да се разхожда извън тялото ти!!!

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 12:38 от didi_81

# 227
Честити месечинки на днешните бебоци!
st.g, честито племениче!
изи, бързо оздравяване на Валери!  Hug

Стискам палци на всички мами за борбата 135 vs 315  Praynig
Тук приеха също закон платеното майчинство да стане 1г, като майката взима 67% от нетната си заплата през това време, за съжаление обаче нас с Надето не ни хваща, защото ще е за майки, родили след 1.1.2007 и няма шанс за промяна Cry

# 228
Здравейте от нас  Heart Eyes
isi_kam не се притеснявай мила.Бебо ще се оправи.Аз също чух за този вирус и едно мамче разправяше че имало доста дечица и малки бебенца заразени с него/тук в  Бс/
Диди их че готин подпис си е сложила мамето ...Браво  thumbsup

Да ви кажа моят бебо е пълен вече с номера Shocked
Научи се да си вади биберона от устата и го хваща с малките ръчички и го лапа откъм пластмасовата част  Joy
И така се приспиваме 2 часа.
Всеки ден ме изумява с някой нов номер това маймунче hahaha

Вчера напраивхме голямо семейно пазаруване в Метро.Видях безмлечна каша на Нестле-оризова с подарък албумче за 4.09лв.
Имаше и разни други видове каши и пюрета много.Вече знам че като купувам каши и пюренца ще ходя там.

Честити месечинки на Боряна,Дамяна,Виктор и Калин!
st.g честито племенниче!

# 229
Изи кам, бъди спокойна , всичко ще му мине като на кученце.А и нали си имаш помощник малкия "лекар" със слушалките Wink

# 230
  • somewhere over the rainbow
ей във тъмнината с лампичка в ръката
малката светулка,на щуреца булка.
зайчето видяла,пътя му огряла
отишло при зайка,свойта мила майка!
 Hug Hug Hug
Вярно бе! ooooh! Аз тогава и предпоследния куплет си го поизмислям,че още там намесвам светулката hahaha Трябва да се коригирам Crossing Arms
Мерси, Жоржи Hug

# 231
  • somewhere over the rainbow
И аз имам лепенка "Бебе в колата" от Хип. Беше в пакета на Памперс от родилното.
Диди,ама сега и на тези от Памперс ли трябва да обясняваме,че по едно в семейството стига? Joy Joy Joy Но...от имане глава не боли Whistling
На 6 месеца се прави ПКК /пълна кръвна картина/. Така каза педито.
Аз раждах нормално и ми слагаха торба с пясък. Но доколкото знам,тя е за свиване на матката само...а другото /кожа,тлъстини/ си е само и единствено наш проблем Mr. Green Моята кожа се сви напълно,нямам грам стрии bowuu /с нищо не съм се мазала/,но пък имам още подкожни мазнини.
st.q, честита ти племенница! Щом мъжа ти е чичо /на брат му дете/,ти трябва да си стринка.

# 232
И ние бяхме днес на консултация и ваксина.Ния е 7350 гр.и 62 см.Като е пораснала с 2 см за 1 месец и 800 гр е наддала.
Ваксина-ние слагаме Пентаксим и тя е понася много добре.
Честити месечинки на всички мами и бебчовци празнуващи днес.

# 233
здравейте!

fiona добавих снимки в албумите в snimka.bg ако от там ще ти е по-лесно. благодаря  bouquet

# 234
Честити месечинки на Боби,Дами,Вики и Калин!
Честито и на новоизлюпената стринка!
  bouquet

Нан виж тук има много песни може да се свалят,слушат и т.н.!Зайченцето е под номер-87  Peace

hahaha  http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/

Изи Кам всички стискаме палци да се оправите по-бързо!И както каза да се пазим , че идва зима и кой киха, кой кашля на далеч от нас с детето! Crossing Arms

На нас не са ни изпратили от памперс нищо искамммм пък!Само ми пратиха от панадол триъгълник ама вече имаме 200, пък кола нямаме! newsm78
 Мгиздова да не би да не си чула правилно как може такава разлика сигурно е казала 69 а не 59!
Ние последно бяхме към 66!

Айде бай ви! Stop

П.П малко извън темата-Исках да питам някой от вас дали знае за свалянето на филми как да си сложа и субтитри?Тоест аз свалям и субтитрите но някак си трябва май да ги свържа със филма, а незнам номера!Много съм невежа!Дано някой знае!Пишете на лични! ooooh!

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 15:34 от Eli83

# 235
MariaEli, ок но довечера ще стане.
Аз получих един пакет в болницата- Календар със 1,2,3...месеца и написано какво трябва да се прави с бебчето, Имунизационен календар, лепенка за кола, книжка за температурата при децата и други разни такива, но по пощата нищо нямам.

# 236
Да ви кажа моят бебо е пълен вече с номера Shocked
Научи се да си вади биберона от устата и го хваща с малките ръчички и го лапа откъм пластмасовата част  Joy
И така се приспиваме 2 часа.
Всеки ден ме изумява с някой нов номер това маймунче hahaha
И Калина го прави същото!  Mr. Green

# 237
честито на днешните месечинки калина, дамяна, боряна и виктор  bouquet да са живи, здрави и да правят много пакости на мама и тати!
Изи Кам успокой се, всички дечица минават през някакви болести,така порастват.Скорошно оздравяване Hug
Ние днес ходихме на консултация, вече сме 7.400кг- 66 см.Доки ми каза да не се притеснявам за връщането от време на време, щяла да е така до 6 месец. До тогава wash hang 1ironingАз пера вече дрехите на беба с Тайд и Ленор, че петната от пюренца нещо не ми излизат с Тео бебе. Сложиха и последния прием Инфанрикс, държа се много мъжки и почти не плака.Сега два месеца няма ваксини.
На мен ми изписаха хапчета и някакъв пластир за болката в кръста, че направо ще се #2gunfire от болка от както съм родила.Дано да имам ефект.
На мен ми дадоха в родилното пакет с подаръци на Памперс и ми взеха данните, беба като станела на 6 месеца щели да ми пратят пак, а и на 1 год също.Ще видим newsm78
Чао за сега

# 238
Здравейте!

Днес водих Ема на лекар.Няма нищо притеснително относно кашицата и сополките,изписа ми капки,който се правят,за нослето.А за кашлицата някаква ампула.
Също така ми каза 10 дни да давам 5 пъти по 2 капки Вагинтол,защото има предпоставка за рахит.Няма,но има предпоставка,тъмните бебета както е Ема са предразположени,и тях слънцето не ги касае токова коклото светлите.Така че мили мами,мислете хубаво преди да вземете дадено решение,защото аз изчаквах максимално и днес сутринта беше първия прием на Вагинтол на Ема,преди да отиден на лекар....все пак работи някаква интуиция в мен  Mr. Green Лекаря при който я водих...естествено не е педито,тя за тези 3 месеца не я е оглеждала толкова кокото този....страшно съм дояволна от него  Peace
Желая бързо оздравяване на болните бебчета,и без помисли,че сме лоши майки,всяка от нас е най-добрата за собственото си бебче.

Да,и аз се обвинявам,че не съм давала Вагинтол до сега,но пък се радвам,че не е развила рахит и съм го хванала на време,което е малкото зло.

Относно номерцата на малките скици...Eмa от доста време си хваща бибата,но от вчера я лови за дръжката и я вади исама я слага в устата си.
Ето и малко снимков материял

# 239
ееей, от вчера насам сто пъти сядам да пиша и стоте пъти нещо се случва, че не мога... Тити неще да спи, Мая е с хрема и кашлица, затова не е на градина (като гледам май ще си остане до края на седмицата вкъщи Rolling Eyes)... абсолютен цирк сме всяка минута Joy
вчера ми беше тройно критичен ден май - изтървах си телефона и спря да работи; Мая цял ден крива и не ме слуша, а накрая на всичките щуротии успя да падне върху Траян, нищо неподозиращ в шезлонга си и двамата реваха едновремено десетина минути; вечерята ми загоря #Cussing out
днес свалих няколко от онези бебешки филмчета, Baby Einstein, и да знаете голямо гледане пада - за моя изненада, харесаха се не само на бебока, а и на кака му Laughing

мамите, които кърмите, бебешорите ви щипят ли ви докато папкат
моят малък мъж напоследък ту щипе, ту ме гъделичка  Joy като прибавите и непрекъснатото въртене по посока на всякакви шумове...храненето ни се превръща в нелека задачка Laughing

номерца ли някакви.... newsm78 ... Траянче от няколко дена, като е в шезлонга и съм му пуснала рамката с играчките пред очите, си слага и двете ръчички върху нея, натиска я и тя, хоп пада до долу #Crazy така ме разсмя с това първите няколко пъти като го направи, че сега подозирам го прави нарочно, че да постигне същият ефект hahaha

честитки за всички с днешни поводи    bouquet

пп. и аз, живот и здраве, ще ставам леля другия месец Flutter
много се вълнувам и съм щастлива Sunglasses

айде, лека ви и безпроблемна нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт